Stiri despre ana revenco

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ana Revenco: Pe 9 mai, Poliţia nu va răspunde cu provocări la provocări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Revenco: Pe 9 mai, Poliţia nu va răspunde cu provocări la provocări

  Carabinierii şi poliţiştii vor fi mult mai prezenţi în ziua de 9 mai în spaţiul public şi vor monitoriza atât respectarea ordinii publice, cât şi respectarea legii ce interzice simbolistica războiului. Ministrul de Interne, Ana Revenco, spune că oamenii legii nu vor răspunde la provocări cu provocări, iar cei care nu se supun legii vor fi documentaţi prin metode moderne de identificare şi vor fi sancţionaţi, notează IPN.

 • Ana Revenco: De la începutul războiului avem un tablou infracţional unic, fără crime grave şi deosebit de grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Revenco: De la începutul războiului avem un tablou infracţional unic, fără crime grave şi deosebit de grave

  Ministrul de interne Ana Revenco spune că războiul ruso-ucrainena a creat în Republica Moldova un tabloul infracţional fără precedent. Nu sunt înregistrate crime grave sau deosebit de grave. Explicaţia şefei de la Interne este că cetăţenii Republicii Moldova s-au solidarizat cu drama ucrainenilor şi empatizează cu acest popor, notează IPN.

 • MAI din R. Moldova a activat Centrul Naţional de Coordonare Integrată a Situaţiilor în Domeniul Ordinii Publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MAI din R. Moldova a activat Centrul Naţional de Coordonare Integrată a Situaţiilor în Domeniul Ordinii Publice

  Joi dimineaţă, a fost activat Centrul Naţional de Coordonare Integrată a Situaţiilor în Domeniul Ordinii Publice. Acesta va activa  24/24 şi va monitoriza în regim real situaţia din ţară şi din regiune pentru a susţine procesul decizional. Anunţul a fost făcut de către ministra afacerilor interne, Ana Revenco, într-o conferinţă de presă, transmite IPN.

 • Partidul Şor cere demisia ministrului de Interne, Ana Revenco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul Şor cere demisia ministrului de Interne, Ana Revenco

  Fracţiunea Partidului „ŞOR” îi cere ministrului de Interne, Ana Revenco, să-şi dea demisia din funcţie, în caz contrar, va depune o moţiune simplă împotriva ei. Într-un briefing de presă, deputatul Marina Tauber a acuzat-o pe şefa de la MAI că foloseşte Poliţia în interes politic şi că dă afară oamenii din sistem, pentru a-şi numi în funcţii de conducere prieteni, rude şi cumetri.

 • Ana Revenco: Dacă cetăţenii nu vor respecta restricţiile antiepidemice, vom aplica amenzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Revenco: Dacă cetăţenii nu vor respecta restricţiile antiepidemice, vom aplica amenzi

  Ministerul Afacerilor Interne a planificat un şir de acţiuni pentru următoarele săptămâni în legătură cu deciziile Comisiei Naţionale Extraordinare de  Sănătate Publică. Planul prevede două etape: prima vizează informarea şi prevenirea populaţiei, iar a doua – aplicarea amenzilor. Vor fi desfăşurate misiuni de prevenire şi control, cu accent sporit pe zonele aglomerate, în orele de vârf, pe întreg teritoriul ţării şi, în special, în Chişinău.

 • Ana Revenco, despre activitatea la MAI: Am început cu curăţenia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Revenco, despre activitatea la MAI: Am început cu curăţenia

  Ministrul de Interne, Ana Revenco, spune că odată cu venirea la şefia ministerului au fost deconspirate zeci de scheme care facilitau furtul banului public. Fiind vorba, în special, de achiziţii frauduloase. Şefa de la Interne spune că şi-a început activitatea la minister prin stoparea acestor scheme şi eliberarea din funcţii a angajaţilor certaţi cu legea.

 • Angajaţii „Fulger” acuză presiuni şi tentative de preluare a conducerii instituţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii „Fulger” acuză presiuni şi tentative de preluare a conducerii instituţiei

  Angajaţii Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „Fulger” a Inspectoratului General al Poliţiei al MAI susţin că se simt presaţi şi puşi în situaţia de a se confrunta cu serioase probleme în activitate. Aceştia au transmis o scrisoare deschisă către mass-media, rugând să nu fie politizată, ci tratată ca o doleanţă şi apelarea la ajutor a unor simpli angajaţi, transmite IPN.

 • Ministerul de Interne de la Chişinău va fi condus de o femeie. Cine este Ana Revenco
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministerul de Interne de la Chişinău va fi condus de o femeie. Cine este Ana Revenco

  În premieră pentru Republica Moldova, Ministerul de Interne va fi condus de către o femeie. Este vorba despre Ana Revenco, actual consilier al preşedintelui Maia Sandu, candidat desemnat pentru funcţia de ministru de Interne în Guvernul Nataliei Gavriliţa, care urmează să fie învestit în funcţie vineri, 6 august.

Modifică Setările