Stiri despre ana maria donose

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Râsul amar din „Văduva veselă“. Andrei Şerban vizionar, despre o Românie dinainte de alegeri: „Am ajuns masa de manevră a unor golănaşi închipuiţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râsul amar din „Văduva veselă“. Andrei Şerban vizionar, despre o Românie dinainte de alegeri: „Am ajuns masa de manevră a unor golănaşi închipuiţi“

  "Văduva veselă", în regia lui Andrei Şerban, a avut patru noi reprezentaţii la Opera Naţională Bucureşti, între 1 şi 4 decembrie. Prin includerea în libret a unor texte adaptate după Radu Paraschivescu şi Andrei Pleşu, regizorul ne pune în faţă o oglindă sarcastică a planului politic actual. Prima reprezentaţie din această serie de patru spectacole, ca o ironie, s-a jucat de Ziua Naţională.

 • „Văduva veselă”, un
spectacol autografiat Andrei Şerban
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Văduva veselă”, un spectacol autografiat Andrei Şerban

  Este prima coproducţie realizată între teatre lirice româneşti. Un deziderat despre care am scris în repetate rânduri, apreciindu-l drept una dintre soluţiile pentru depăşirea, pe cât posibil, a lipsurilor din bugetele Operelor finanţate naţional, de la Ministerul Culturii şi local, de la primării.

 • Requiem, la Iaşi, în memoria unui înger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Requiem, la Iaşi, în memoria unui înger

  Un concert cu multe semnificaţii şi plin de încărcătură emoţională, anunţat la Opera Naţională Iaşi - Requiem de Verdi - în memoria basului Octavian Dumitru, de la a cărui dispariţie tragică au trecut ceva mai mult de 40 de zile, ceea ce, în ritualul ortodox, înseamnă o comemorare importantă.

 • Roberto Alagna trage la românce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roberto Alagna trage la românce

  O tânără soprană din România, Ana Maria Donose, calcă pe urmele Angelei Gheorghiu: l-a cunoscut pe fostul soţ al vedetei şi ar putea avea o colaborare cu acesta într-un viitor apropiat.

Modifică Setările