Stiri despre amsterdam

  209 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Felicia Anna, prostituata româncă din Amsterdam care îşi apără colegele din Cartierul Roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Felicia Anna, prostituata româncă din Amsterdam care îşi apără colegele din Cartierul Roşu

  „Adevărul despre prostituţie, trafic de persoane, proxeneţi şi politică“, astfel se prezintă blogul unei prostituate cu pseudonimul Felicia Anna, care susţine că este româncă şi că lucrează de 4 ani în Cartierul Roşu din Amsterdam. Femeia s-a transformat într-o voce a prostituatelor, iar revista americană „The Nation“ a publicat un amplu material despre prostituţie pornind de la povestea ei.

 • 2,38% din PIB acum, pentru bugetul Apărării, nu după alegerile prezidenţiale!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2,38% din PIB acum, pentru bugetul Apărării, nu după alegerile prezidenţiale!

  Alegătorii români au dreptul la indiferenţă. Bine cultivată de o presă bulevardieră de succes. De posturi autohtone de televiziune care generează iluzii personale ridicole, cu astrologi pentru lumea de apoi. Dar alegătorii din România, cei lucizi, ştiu că evoluţia evenimentelor din Ucraina nu se îndreaptă deloc spre pace. Şi ar fi timpul să îşi întrebe aleşii cum au grijă de Armata României!

 • VIDEO Anne Frank, victimă a Holocaustului, în jurnalul început la 13 ani: „Mi-e foarte teamă că vom fi descoperiţi şi apoi împuşcaţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Anne Frank, victimă a Holocaustului, în jurnalul început la 13 ani: „Mi-e foarte teamă că vom fi descoperiţi şi apoi împuşcaţi“

  Familia Annei Frank a stat ascunsă timp de doi ani, de teama deportării în lagăr, într-o clădire din Amsterdamul ocupat de germani. Tânăra scriitoare a consemnat într-un jurnal întâmplările din acea perioadă. Versiunea definitivă a „Jurnalului Annei Frank“ a apărut în 2011, la Editura Humanitas, în colecţia „Memorii. Jurnale. Călătorii“. Manuscrisul se află în Casa Memorială din Amsterdam şi este inclus în Patrimoniul mondial al UNESCO.

 • Paula şi Ovi pornesc spre Copenhaga. Prima oprire: concertul din Amsterdam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paula şi Ovi pornesc spre Copenhaga. Prima oprire: concertul din Amsterdam

  „Eurovision în concert“, un eveniment muzical ajuns la cea de-a şasea ediţie, la care vor participa şi reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi, va avea loc pe 5 aprilie, la Amsterdam. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente desfăşurate înaintea marii competiţii.

 • Calendarul călătorului pe 2014 - Destinaţii şi cărţi pentru drum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calendarul călătorului pe 2014 - Destinaţii şi cărţi pentru drum

  Pentru mine fiecare an este un triptic sacru, format din călătoriile pe care le fac, cărţile pe care le citesc şi oamenii dragi ce mă însoţesc. Astfel, la începutul fiecărui an, îmi concep cu migală un ghid de inspiraţie cu destinaţii noi unde visez sau plănuiesc să ajung.

 • Cel mai primitor oraş din Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai primitor oraş din Europa

  Bulevardele întinse, bucatele cu gust de paprika şi zâmbetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, în cel mai primitor oraş de pe bătrânul continent, în 2013.

 • VIDEO Premiile MTV Europe, după 20 de ani. Cine sunt marii favoriţii ai EMA 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premiile MTV Europe, după 20 de ani. Cine sunt marii favoriţii ai EMA 2013

  Unii dintre cei mai importanţi artişti ai scenei internaţionale, de la Katy Perry şi Bruno Mars, la Miley Cyrus, Jared Leto şi Kings of Leon, vor fi prezenţi în această seară la ceremonia de decernare a Premiilor MTV Europe 2013. Evenimentul va avea loc la Amsterdam, iar favoriţii celei de-a 20-a ediţii sunt Justin Timberlake şi duetul Macklemore & Ryan Lewis, care au primit câte cinci nominalizări.

 • VIDEO Miley Cyrus şi Robin Thicke vor împărţi aceeaşi scenă la MTV EMA 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Miley Cyrus şi Robin Thicke vor împărţi aceeaşi scenă la MTV EMA 2013

  Gala Premiilor Muzicale Europe MTV va avea loc în acest an, pe 10 noiembrie, la Amsterdam. Postul de televiziune promite un show incendiar, mai ales că îi aduce din nou pe aceeaşi scenă pe Miley Cyrus şi Robin Thicke, cei care în cadrul galei MTV Video Music Awards au oferit un show incediar, scrie „The Hollywood Reporter“.

 • Trend hotelier: baia din dormitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trend hotelier: baia din dormitor

  Industria hotelieră a lansat un trend în materie de amenajări interioare: cada, duşul şi vasul de toaletă amplasate în apropierea patului din cameră. Iniţiativa acesteia a fost deja adoptată de managerii complexurilor de lux din Amsterdam şi Londra, care îşi invită oaspeţii să facă duş sub privirile curioase ale colegului de cameră.

 • FOTO Unde are loc viaţa de noapte în oraşele lumii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Unde are loc viaţa de noapte în oraşele lumii?

  Când ceasul sună de miezul nopţii şi luminile sunt se sting, unele dintre cele mai mari oraşe ale lumii prind viaţă. Baruri, cluburi de toate felurile şi spectacole inedite au loc în toată lumea pentru localnici, dar şi pentru turiştii veniţi de pretutindeni. De la Oraşul Luminilor la Oraşul care nu doarme niciodată, Bussines Insider a creat o listă a metropolelor potrivite pentru viaţa de noapte.

 • Câte ceva despre barbari şi barbarisme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte ceva despre barbari şi barbarisme

  Furt de tablouri la Kunsthal. Fapt divers exploatat la maximum de presa românească, aproape trecut sub tăcere de cea olandeză. Şi dacă totul ar fi doar o înscenare de prost gust? Şi dacă de fapt românii acuzaţi nu au făcut decât jocurile altora? Teorie a conspiraţiei sau dispozitiv ingenios, povestea este putredă.

 • Olanda, ţara cu mai multe biciclete decât oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Olanda, ţara cu mai multe biciclete decât oameni

  În Olanda, există mai multe biciclete decât numărul de locuitori din ţară, iar în oraşe precum Amsterdam şi Haga peste 70% dintre călătorii se fac cu bicicleta. De la cei mai mici până la cei mari, olandezii pedalează cu încredere pe străzile special create pentru biciclete, fiind un exemplu admirat de toate celelalte ţări care aspiră la politici verzi şi la o mai bună funcţionare a societăţii.

 • „Zone de interdicţie“ pentru hoţii de buzunare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Zone de interdicţie“ pentru hoţii de buzunare

  Filiala din Amsterdam a Partidului Popular pentru Libertate şi Democraţie (VVD, liberal) l-a îndemnat pe primarul oraşului să negocieze o interdicţie cu alte oraşe europene a hoţilor de buzunare care continuă să acţioneze după ce îşi ispăşesc pedeapsa, relatează portalul DutchNews.nl.

 • Tânărul şcolit în Amsterdam care s-a întors în Bucureşti: „Confortul nu e făcut pentru antreprenori. Trebuie să fii dispus să rişti”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânărul şcolit în Amsterdam care s-a întors în Bucureşti: „Confortul nu e făcut pentru antreprenori. Trebuie să fii dispus să rişti”

  „Antreprenoriatul înseamnă ambiţii personale”, o spune Tudor Cobâlaş, unul dintre puţinii tineri antreprenori din România scoliţi peste hotare, în prezent dezvoltator al mai multor aplicaţii mobile care s-au bucurat de succes, în emisiunea Start-Up Wall-Street, realizată şi moderată de Claudiu Vrînceanu (vrinceanu.ro).

Modifică Setările