Stiri despre aminoacizi

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care ne ţin de foame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care ne ţin de foame

  De oriunde ar proveni proteinele – din carne sau din vegetale – este bine să le consumăm în porţii mici şi regulate şi nu dintr-o dată în cadrul unei singure mese.

 • Oul, alimentul complet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oul, alimentul complet

  Una dintre cele mai bune surse de proteine, oul joacă un rol extrem de important în orice dietă. Există o mulţime de motive pentru care ar trebui să îl consumi!

 • E bine sau nu să mănânci carne?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E bine sau nu să mănânci carne?

  Carnea este apetisantă, hrănitoare, îţi oferă aminoazici esenţiali şi substanţe nutritive de care organismul are neapărată nevoie. Este necesară copiilor al căror organism e în plină dezvoltare. Excesele sunt însă de evitat!

 • Tratamente naturiste cu gălbenuş de ou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu gălbenuş de ou

  Tratamente naturiste cu gălbenuş de ou. Gălbenuşul de ou a căpătat o reputaţie negativă, mai ales în ce priveşte aportul de colesterol, însă studiile au demonstrat ulterior că acesta nu se face vinovat de nivelurile crescute ale colesterolului rău din sânge şi poate chiar să aducă multe beneficii.

 • Drojdia de bere, promotor activ al sănătăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drojdia de bere, promotor activ al sănătăţii

  Conţine aproape toată gama de aminoacizi esenţial, toate vitaminele din complexul B, o mulţime de enezime, minerale în formă asimilabilă şi oligoelemente indispensabile vieţii. Şi acestea sunt doar o parte din motivele pentru care ar trebui să adaugăm drojdia de bere în meniu.

 • Oglinzi mincinoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oglinzi mincinoase

  Puţine lucruri mă intriga mai mult decât acest marketing agresiv al „produselor pentru slăbit” şi a aşa-ziselor suplimente pentru sportivi. Fac sport de aproape 30 de ani şi predau de 17 şi, în toată această perioada, nu am consumat şi nu am încurajat consumul acestor produse.

 • Originea vieţii
trebuie regândită, spun oamenii de ştiinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Originea vieţii trebuie regândită, spun oamenii de ştiinţă

  Cercetătorii care încearcă să dezvăluie misterele originii vieţii pe Pământ au abordat teoriile dintr-o perspectivă greşită, conform unui nou studiu. În loc să încerce reproducerea elementelor chimice primordiale care au dat naştere vieţii acum 3,7 miliarde de ani, trebuie luate în considerare diferenţele cheie ale modului în care vieţuitoarele stochează şi procesează informaţia, pentru a înţelete originea vieţii.

Modifică Setările