Stiri despre amenajari

  58 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Autorităţile ridică toate garajele care ocupă ilegal domeniul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile ridică toate garajele care ocupă ilegal domeniul public

  Primăria Municipiului Călăraşi a finalizat, prin Direcţia de Urbanism, inventarierea tuturor garajelor din oraş .În timpul acestui proces de inventariere, din anumite zone ale oraşului au fost ridicate garaje pentru amenajări de parcări de reşedinţă sau au fost ridicate/desfiinţate de către proprietarii care nu au vrut să încheie un acord de ocupare temporară.

 • Expiră termenul
pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu. Sancţiunile pentru cei
care încălcă legea ajung până la 50.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expiră termenul pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu. Sancţiunile pentru cei care încălcă legea ajung până la 50.000 de lei

  Termenul prorogat pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu expiră pe 30 septembrie 2017. Începând cu 1 octombrie 2017, beneficiarii sau proprietarii construcţiilor care au obligaţia obţinerii acestui act administrativ sunt pasibili de sancţionare contravenţională în cazul în care nu l-au obţinut.

 • Bucureştiul va avea noi benzi unice pentru autobuze INFOGRAFIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştiul va avea noi benzi unice pentru autobuze INFOGRAFIE

  Noi benzi destinate mijloacelor de transport vor fi amenajate în Bucureşti. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat joi că instituirea unor noi benzi unice pentru mijloacele de transport în comun va începe în prima parte a lunii iunie.

 • „Jungla” dintre blocurile brăilene, transformată în spaţii verzi şi 
locuri de parcare. Deocamdată, acţiunea Primăriei este într-o fază 
incipientă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jungla” dintre blocurile brăilene, transformată în spaţii verzi şi locuri de parcare. Deocamdată, acţiunea Primăriei este într-o fază incipientă

  Terenurile dintre blocurile din municipiul Brăila, acoperite în prezent de buruieni, gunoaie şi magazii improvizate de unii locatari, vor fi curăţate în vederea transformării în spaţii verzi şi locuri de parcare. Anunţul a fost făcut de primarul Marian Dragomir, care a precizat că o primă acţiune în acest sens a fost începută pe Str. Rândunicii din cartierul Obor.

 • Decorarea casei în
culori de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decorarea casei în culori de vară

  Ei şi uite că s-a deschis şi sezonul estival 2015. Multă lume a fost la mare, iar şi mai multă la petreceri câmpeneşti şi evenimente publice. Dar pentru că astăzi este 2 mai şi avem un weekend întreg în faţă pentru diverse activităţi, m-am gândit să vă propun câteva idei de decorarea a casei în ton cu noul anotimp.

 • Dacă aş avea casă cu piscină, aşa mi-aş dori să arate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă aş avea casă cu piscină, aşa mi-aş dori să arate!

  De ce să mint, mi-aş dori foarte tare o casă cu piscină! Nu ştiu să vă spun clar când a încolţit dorinţa asta în sufletul meu, dar sigur e de ceva vreme acolo. Paradoxul este că nu ştiu să înot prea bine, dar fac pluta superb. Un argument suficient de puternic în mintea mea să îmi conving soţul să facem o astfel de investiţie în viitor.

 • Mansardarea care dă frisoane locatarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mansardarea care dă frisoane locatarilor

  Locatarii blocului A10 din cartierul gălăţean Micro 20 vor regreta multă vreme de azi încolo faptul că şi-au dat acordul pentru ca blocul lor să fie mansardat.

 • Mureşenii îşi amenajează casa la DecoDesign & Construct Expo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mureşenii îşi amenajează casa la DecoDesign & Construct Expo

  În acest sfârşit de săptămână, la Promenada Mall are loc o nouă ediţie a celei mai mari expoziţii care cuprinde produse noi şi soluţii pentru amenajarea sau renovarea caselor şi a spaţiului pentru birouri. DecoDesign & Construct Expo propune soluţii pentru toate buzunarele.

 • Biroul, după chipul şi asemănarea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biroul, după chipul şi asemănarea ta

  Spre deosebire de cel de la serviciu, spaţiul de lucru de acasă poate fi construit ţinând cont mai mult de personalitatea şi de gusturile tale. Alege pe îndelete piesa potrivită!

 • Roşu ca focul, să-ţi surâdă norocul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşu ca focul, să-ţi surâdă norocul

  Roşul se combină bine cu multe culori, dar te poate păcăli uşor dacă nu ştii când să pui punct în amenajare. E culoarea pasiunii, dar dacă eşti peste măsură de pasionat de această nuanţă, şi nu ştii să te opreşti la timp, sunt mari şanse să vezi roşu în faţa ochilor.

 • Se poartă mobila „tricotată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se poartă mobila „tricotată“

  În sezonul rece, tot mai multe interioare capătă un aer proaspăt, dar prietenos cu ajutorul pieselor decorative sau de mobilier „îmbrăcate“ în împletituri asemenea celor făcute de bunicile de altădată.

 • Originalul îşi pierde elanul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Originalul îşi pierde elanul

  În era cumpărăturilor de chilipiruri în magazine virtuale, tot mai mulţi vorbesc despre „îmbătrânirea“ unei mode, vintage-ul, şi despre piesele „unicat“ fabricate în sute de exemplare.

 • Focus pe living
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focus pe living

  Măsuţa de cafea de lângă canapea e bună în principal pentru ce sugerează numele, dar ajută şi la personalizarea spaţiului în care îşi găseşte locul.

 • Nu lăsa peretele gol!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu lăsa peretele gol!

  Orice cameră poate fi reîmprospătată cu ajutorul decoraţiunilor care se lipsesc sau se agaţă de pereţi. Nu sunt scumpe, nici nu necesită asistenţa unui meşter. Ai o cameră (sau mai multe) cu pereţi într-o singură culoare. Bugetul nu-ţi permite schimbarea pieselor de mobilier pe care le-ai achiziţionat cu câţiva ani în urmă, nici încă o sesiune de vopsire a casei.

 • Locuinţele de la noi, văzute de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţele de la noi, văzute de la Paris

  Are 33 de ani, iar cel mai important punct din CV-ul său e reprezentat de perioada de doi ani în care a lucrat pentru o firmă de arhitectură şi amenajări din Dubai. Codrin Mircea a ajuns la designul de interior via pictură, pe care a studiat-o la Iaşi, iar acum îşi pune ideile în practică în capitala Franţei. În paralel, promovează online tineri specialişti, despre care crede că au puterea să revigoreze designul de la noi şi s

 • Mobilierul „învechit“, apreciat în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mobilierul „învechit“, apreciat în Franţa

  Producătorii de mobilier români prezenţi la târgul de la Paris, desfăşurat între 9 şi 13 septembrie, au atras vizitatorii cu piesele tapiţate, dar şi cu cele din lemn masiv. La mijlocul acestei luni, România a participat la Maison&Objet, ediţia toamnei, unde a fost apreciată atât de către  producătorii de mobilier, cât şi de către public.

Modifică Setările