Stiri despre ambuteiaj

  47 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ambuteiaje în Vama Ruse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambuteiaje în Vama Ruse

  Zeci de giurgiuveni, dar şi români din alte zone ale ţării au ales să îşi petreacă sărbătorile Pascale peste graniţă, în Bulgaria.

 • Tulcea: Circulaţie de coşmar pe 1848
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Circulaţie de coşmar pe 1848

  De ieri după amiază se circulă cu dificultate la ieşirea din municipiu, în zona 1848, intersecţia cu Barajului. Şoferii sunt sfătuiţi ca la ore de vârf să aleagă rute ocolitoare

 • Ambuteiaj în faţa grădiniţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambuteiaj în faţa grădiniţei

  În fiecare dimineaţa, în intersecţia din faţa grădiniţei nr. 8 „Licurici" din municipiul Vaslui se crează ambuteiaje, din cauza părinţilor care îşi aduc odraslele cu maşina la grădiniţă.

 • Ambuteiaje la bricolaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambuteiaje la bricolaje

  Sute de persoane s-au năpustit ieri-dimineaţă peste rafturi la deschiderea primului magazin Mr. Bricolage din capitala Moldovei, pentru a cumpăra produse la promoţie. „Bă, ce-i aicea, bă!", „Aruncă, bă!" aşa se îndemnau ieşenii care au intrat val-vârtej în magazin.

 • Ce fac românii în trafic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fac românii în trafic

  Vorbitul la telefon şi cititul de panouri publicitare, ziare sau cărţi ocupă mare parte din timpul pe care românii îl alocă zilnic deplasărilor, potrivit unui studiu Omnibus realizat de GfK România în luna ianuarie.

 • Isteria sărbătorilor creează ambuteiaje în intersecţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isteria sărbătorilor creează ambuteiaje în intersecţii

  Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, traficul din oraş a devenit un calvar pentru toţi paticipanţii. În acest context, nici măcar poliţiştii din intersecţii nu mai fac faţă ambuteiajelor, iar nervii întinşi la maxim ai şoferilor, cedează.

 • Ambuteiaje în apropierea Pieţei Centrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambuteiaje în apropierea Pieţei Centrale

  Autobuzele de la societatea locală de transport public s-au împotmolit preţ de câteva ore între autoturismele parcate haotic pe strada Independenţei, în apropierea Pieţei Centrale.