Stiri despre amber rose

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Cele mai scandaloase ţinute de la gala MTV VMA 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai scandaloase ţinute de la gala MTV VMA 2018

  Cea de-a 35-a gală a premiilor MTV Video Music Awards, desfăşurată luni noapte la Radio City Music Hall din New York, a fost un bun prilej pentru starurile industriei să-şi etaleze ţinutele extravagante şi nonconformiste.

 • Persoane care şi-au câştigat faima datorită relaţiilor cu vedete de top
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Persoane care şi-au câştigat faima datorită relaţiilor cu vedete de top

  Multe dintre aşa-zisele vedete de la Hollywood au cunoscut celebritatea după ce s-au afişat, la braţ, pe covorul roşu sau în faţa paparazzilor, alături de personalităţi deja consacrate din industria showbiz-ului. Deşi, despre o parte dintre ele putem spune că erau deja celebrităţi în devenire, relaţia amoroasă pe care au avut-o cu diverşi actori sau cântăreţi le-a ajutat să ajungă la un alt nivel.

 • FOTO Ţinutele extrem de sumare, în topul preferinţelor la gala MTV Video Music Awards 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ţinutele extrem de sumare, în topul preferinţelor la gala MTV Video Music Awards 2014

  Galele de decernare din industria divertismentului nu mai sunt de multă vreme doar un simplu spectacol care premiază performanţele artistice, ci un eveniment plin de eleganţă, extravaganţă şi culoare. Ceremonia de decernare a premiile MTV Video Music Awards nu a făcut excepţie, celebrităţile uimind, în mod plăcut sau nu, spectatorii şi telespectatorii cu ţinutele alese, multe dintre ele extrem de sumare.

 • FOTO Femei celebre care s-au tuns băieţeşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Femei celebre care s-au tuns băieţeşte

  Beyonce, Britney, Natalie Portman, Anne Hathaway, Rihanna, Miley Cyrus şi Jessie J sunt câteva dintre iniţiatoarele acestui trend. Ştiind că, uneori, mai puţin înseamnă mai mult, ele au reuşit să impună o modă inspirată din stilul masculin, păstrându-şi, totodată, feminitatea integră.