Stiri despre ambalaje

  43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Satu Mare ar putea deveni „Oraşul Reciclării“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare ar putea deveni „Oraşul Reciclării“

  Joi, 28 februarie, cele 20 de locaţii-cheie înrolate în lupta pentru titlul de „Oraşul Reciclarii” vor lasa „armele” jos. Satu Mare s-a înrolat, alături de alte 19 judeţe, pe frontul deschis la 1 septembrie şi luptă pentru a câştiga marele premiu.

 • Rondocarton, cu filială şi în Târgovişte, estimează pentru 2013 o creştere de 5%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rondocarton, cu filială şi în Târgovişte, estimează pentru 2013 o creştere de 5%

  Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, care deţine fabrici de carton ondulat în Cluj şi Târgovişte, estimează pentru acest an o creştere de 5% a pieţei de ambalaje, luând în calcul o creştere econo­mică de 2-3% în 2013. Reprezentanţii com­paniei au mai spus că piaţa locală de ambalaje a înregistrat anul trecut o creştere de 5-6%, faţă de anul anterior.

 • Pungile ecologice – vedetele expoziţiei ALL-PACK 2012 (P)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pungile ecologice – vedetele expoziţiei ALL-PACK 2012 (P)

  Printre cele mai vizitate standuri de la Expoziţia Internaţională pentru Ambalaje All-Pack ce s-a desfăşurat în cadrul Romexpo Bucureşti, au fost cele ale producătorilor de pungi şi folii ecologice realizate din polietilenă biodegradabilă şi hârtie. Vă prezentăm cele mai apreciate ambalaje, adevărate “vedete” ale evenimentului. Printre vizitatori, premierul Victor Ponta, foarte binedispus, însoţit de soţia Daciana Sârbu.

 • Cum ne pot îmbolnăvi ambalajele alimentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne pot îmbolnăvi ambalajele alimentelor

  Ar trebui să evităm să punem în folie din aluminiu alimente fierbinţi sau acide, cum sunt carnea şi brânza, dacă vrem să ne păstrăm oasele puternice şi creierul sănătos.

 • Amenzi de 60.000 de lei pentru ambalaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenzi de 60.000 de lei pentru ambalaje

  Comisarii Gărzii de Mediu Bistriţa au aplicat în ultimele zile peste 30 de amenzi agenţilor economici care nu şi-au plătit taxa de mediu pentru ambalajele introduse pe piaţă

 • Ce avantaje prezintă laptele ambalat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce avantaje prezintă laptele ambalat

  Deşi este un aliment de bază, în ţara noastră se consumă, într-un an, aproximativ 36 de litri de lapte pe cap de locuitor. În România, laptele se cumpără mai mult crud şi nerefrigerat decât ambalat, ceea ce predispune la riscuri pentru sănătate, arată specialiştii.

 • Crăciunul, dincolo de ambalaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciunul, dincolo de ambalaje

  Ateismul impus de comunişti până în urmă cu 20 de ani, dar şi instaurarea ulterioară a societăţii de consum au prăfuit adevărata semnificaţie a Crăciunului.

 • Alba Iulia: Cooperativa nevăzătorilor scoate profit din perii şi ambalaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Cooperativa nevăzătorilor scoate profit din perii şi ambalaje

  Integrarea persoanelor cu handicap pe piaţa muncii este o problemă care a fost abordată de mai multe asociaţii neguvernamentale din judeţul Alba. La Alba Iulia există însă o unitate protejată autorizată unde majoritatea angajaţiilor au diverse grade de handicap vizual.

Modifică Setările