Stiri despre aloe vera

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Plante cu efect cicatrizant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante cu efect cicatrizant

  Cel mai mare organ al nostru, pielea poate suferi de o mulţime de probleme, de la eczeme şi iritaţii până la tăieturi sau arsuri. Din acest motiv, până să ajungi la doctor, pentru a evita orice fel de complicaţie, poţi încerca unele plante tămăduitoare.

 • 9 remedii împotriva arsurilor solare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  9 remedii împotriva arsurilor solare

  Soarele e din ce în ce mai fierbinte, iar riscul de a te pricopsi cu o arsură este aproape iminent dacă te aventurezi să stai prea mult afară, fără protecţie.

 • Remediile care combat eczema
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remediile care combat eczema

  În ciuda numeroaselor cercetări din domeniu, cauzele eczemei rămân în mare parte necunoscute. Din fericire, există modalităţi simple şi neinvazive de a-i face faţă

 • Remedii naturale împotriva candidozei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale împotriva candidozei

  O infecţie vaginală cu care se confruntă nenumărate femei este cea cu bacteria Candida albicans. Se poate instala pe fondul unui sistem imunitar slăbit, în urma unui tratament cu antibiotice sau din cauza unei igiene precare sau excesive. Iată cum o poţi combate cu remedii naturale.

 • Cum scapi de negi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de negi

  Cunoscuţi şi sub denumirea de veruci, negii sunt acele excrescenţe ale pielii, cu aspect neplăcut. Unele alimente, pe care le găseşti chiar la tine în cămară, te pot ajuta să scapi de aceştia.

 • Trusa „verde” de prim ajutor în caz de julituri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trusa „verde” de prim ajutor în caz de julituri

  Deşi copiii par să deţină monopolul asupra juliturilor şi zgârieturilor, şi adulţii o păţi, uneori chiar destul rău. Dacă ştii să intervii la timp şi să aplici remediile potrivite, problemele se rezolvă rapid şi fără urme.

 • Cele mai bune remedii în constipaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune remedii în constipaţie

  Una dintre cele mai des întâlnite probleme digestive, constipaţia apare adesea în timpul sarcinii, după naştere, în urma administrării unor medicamente sau din cauza stilului de viaţă dezechilibrat.

 • FOTO VIDEO Cum îţi fereşti banii şi telefonul de ochii hoţilor: sfaturi utile pentru când mergem la plajă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cum îţi fereşti banii şi telefonul de ochii hoţilor: sfaturi utile pentru când mergem la plajă

  O zi perfectă la plajă presupune să intri în apă fără să arunci mereu priviri îngrijorate spre lucrurile de valoare lăsate pe mal, indiferent dacă este vorba despre bani, telefon mobil sau cheile de la maşină. Cu puţină imaginaţie şi un dram de îndemânare putem face ca hoţii porniţi la vânătoare să nu observe un obiect tentant, chiar dacă se află sub nasul lor.

 • Beneficiile aloei
vera pentru organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile aloei vera pentru organism

  Aloe vera conţine peste 200 de componente active, inclusiv vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide şi acizi graşi, fiind folosită pentru tratarea unei game extinse de afecţiuni şi boli.

 • Trusa de prim ajutor pentru neplăcerile verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trusa de prim ajutor pentru neplăcerile verii

  Arsuri solare, înţepături de insecte, rău de maşină? Da, ştim, este sezonul lor, însă asta nu înseamnă că trebuie să le laşi să-ţi strice vacanţa. Pentru o vară fără probleme, încearcă leacurile noastre!

 • Aloe vera energizează şi apără de boli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aloe vera energizează şi apără de boli

  Gelul de aloe vera are proprietăţi dezinfectante, antibacteriene, antivirotice, antifungice şi analgezice. De asemenea, planta acţionează eficient pentru detoxifierea organismului, pentru regenerarea celulară şi pentru stimularea sistemului imunitar.

 • Remedii din natură care combat anemia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii din natură care combat anemia

  Preparatele din plante sunt un ajutor de nădejde, dacă ai o formă uşoară de anemie. Pe lângă faptul că îţi redau vitalitatea, ele acţionează cu blândeţe şi te scutesc de grija reacţiilor adverse.

 • Aloe vera, aliata imunităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aloe vera, aliata imunităţii

  Frunzele cărnoase ale acestei plante conţin mai toate vitaminele şi mineralele necesare organismului. De aceea, aloe vera este considerată printre cele mai bune remedii naturale care întăresc sistemul imunitar.

Modifică Setările