Stiri despre aloe vera

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ceaiuri cu efect laxativ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri cu efect laxativ

  Lipsa fibrelor din alimentaţie, a hidratării suficiente şi sedentarismul sunt tot atâtea cauze care duc la constipaţie. Din fericire, plantele vin să dea o mână de ajutor în rezolvarea naturistă a acestei probleme.Care sunt ceaiurile cu efect laxativ.

 • Alimente care ajută organismul
să-şi revină după masa de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care ajută organismul să-şi revină după masa de Paşte

  Pentru a ajuta organismul să revină la normal după masa de Paşte, ar trebui să facem în primul rând mişcare, să bem multă apă şi ceaiuri calde din plante. În plus, ar trebui să consumăm doar alimente uşoare precum supele-creme şi alimentele amare.

 • Cura cu aloe vera pentru oamenii care suferă de alergii. „Pe termen lung, poate suprima sensibilitatea la alergeni“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu aloe vera pentru oamenii care suferă de alergii. „Pe termen lung, poate suprima sensibilitatea la alergeni“

  Folosită mai ales în cosmetică şi în fitoterapie, aloe vera are calităţi terapeutice confirmate de-a lungul secolelor: de la vechii egipteni, care i-au consemnat vituţile tămăduitoare, până la medicina naturistă a zilelor noastre care i-a descoperit noi valenţe de remediu, aloe vera a demonstrat că-şi merită supranumele de plantă minune.

 • Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune remedii pentru detoxificarea organismului

  Corpul nostru este înzestrat în mod natural cu sistem de detoxificare propriu. În plus, poţi apela la anumite plante, care pot fi de ajutor în procesul de „depoluare” a organismului.

 • Tratamente naturiste cu care alungi durerile cauzate de ulcer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste cu care alungi durerile cauzate de ulcer

  Alimentaţia neregulată şi stresul favorizează apariţia ulcerului digestiv prin faptul că duc la eliberarea excesivă de acizi care atacă mucoasa gastrică şi dau ocazia unei bacterii numite Helicobacter Pylori să se multiplice, făcând posibilă dezvoltarea unui ulcer. Dacă vrei să previi ulcerul sau să domoleşti durerile pe care le dă, aceste plante îţi vin în ajutor!

 • Aloe vera cu miere – mixul-minune pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aloe vera cu miere – mixul-minune pentru sănătate

  În ultima sută de ani, oamenii au fost descurajaţi să mai creadă în remediile naturale şi, încet dar sigur, li s-a inoculat ideea că medicamentele chimice sunt mai eficiente. Cu toate astea, cercetări recente arată că oamenii încep să se întoarcă înspre simplitate şi natură. Au înţeles ei ceva. Au înţeles că natura nu minte niciodată.

 • Plante pentru un somn odihnitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante pentru un somn odihnitor

  Stilul de viaţă agitat, grijile, stresul şi alimentaţia îşi pot pune amprenta asupra calităţii somnului, atât de important pentru refacerea organismului. Pentru a reuşi să te odihneşti, îţi poţi pune în dormitor plante care te ajută să dormi.

 • Remedii pentru petele cauzate de vârstă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru petele cauzate de vârstă

  Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din fermitate şi elasticitate din cauza producţiei scăzute de colagen. Şi pe lângă liniile fine şi ridurile care devin vizibile pe faţă, ne confruntăm şi cu pete maronii, care apar pe faţă şi mâini. Crezi că pot fi aceste pete estompate?

 • Remedii simple pentru buze uscate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii simple pentru buze uscate

  Problema buzelor uscate şi crăpate este comună şi mulţi oameni se confruntă cu ea, în special în sezonul rece. Există mai multe cauze pentru care buzele se usucă, printre care deshidratarea, frigul, fumatul, produsele de înfrumuseţare folosite. Cu toate acestea, există câteva remedii simple care te ajută să combaţi buzele uscate.

 • Cum să tratezi arsurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tratezi arsurile

  Arsurile solare sau opăririle minore trebuie tratate cu seriozitate, pentru că pot apărea complicaţii. Pentru a reduce usturimile, durerea, mâncărimile şi pentru a stimula regenerarea pielii, foloseşte aceste remedii!

 • Topul plantelor care rezistă cel mai
mult timp fără apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul plantelor care rezistă cel mai mult timp fără apă

  Dacă doriţi să aveţi în locuinţă plante rezistente şi care să nu necesite o atenţie specială şi udări frecvente, există mai multe soiuri ce pot rezista mai mult timp fără apă. Vi le prezentăm în cele ce urmează.

 • Cele mai eficiente remedii împotriva vergeturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente remedii împotriva vergeturilor

  Acumularea de kilograme în plus în scurt timp precum şi slăbirea bruscă îşi lasă amprenta asupra elasticităţii pielii, provocând apariţia vergeturilor. Află care sunt cele mai eficiente remedii împotriva vergeturilor!

 • Cum să previi bolile de stomac în mod natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să previi bolile de stomac în mod natural

  Tranzitul intestinal lent poate favoriza apariţia unor boli grave, precum cancerul de colon. E bine de ştiut că 80% din problemele digestive pot fi evitate printr-o alimentaţie echilibrată. Există câteva alimente care te ajută să ai un stomac sănătos.

 • De ce şi-a câştigat aloe vera supranumele de elixir al tinereţii. „Frunzele conţin peste 240 de substanţe active“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce şi-a câştigat aloe vera supranumele de elixir al tinereţii. „Frunzele conţin peste 240 de substanţe active“

  Denumită de chinezi "remediul armoniei”, apreciată de populaţiile ruse ca fiind “elixirul tinereţii” şi folosită încă din antichitate de către egipteni, care o numeau “planta nemuririi”, planta de Aloe Vera (Aloe Barbadensis) este recunoscută de secole ca având reale proprietăţi vindecătoare, fiind folosită în prezent în numeroase scopuri terapeutice şi în special pentru slăbit.

 • 5 leacuri eficiente contra transpiraţiei în exces
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 leacuri eficiente contra transpiraţiei în exces

  Transpiraţia are un rol extrem de important: reglează temperatura corporală atunci când ne expunem la temperaturi ridicate. Însă, când aceasta abundă şi are şi un miros neplăcut, situaţia se schimbă. Aşa că apelăm la antiperspirante. Din păcate, acestea nu ne scapă de problemă. Câteva leacuri naturale ne pot ajuta în situaţii stânjenitoare.

 • Planta „imortalităţii“. Află la ce este bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planta „imortalităţii“. Află la ce este bună

  Seamănă cu un cactus şi este originală din regiunile subtropicale şi deşerturi. Numită „planta nemuririi“ sau „panaceu“ , potrivit unei legende, reginele egiptene Nefertiti şi Cleopatra o foloseau în ritualurile lor de înfrumuseţare. Însă planta are beneficii de necontestat pentru sănătate.

 • Ce afecţiuni ale pielii poţi trata cu aloe vera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce afecţiuni ale pielii poţi trata cu aloe vera

  Aloe vera este una dintre cele mai bune plante care tratează aproape orice tip de afecţiune. Aloe vera conţine 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenţi în structura corpului uman, inclusiv şapte din cei opt aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi de organism.

 • La ce este bun sucul de aloe vera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce este bun sucul de aloe vera

  Proprietăţile terapeutice ale sucului de aloe vera sunt multiple şi considerate de-a dreptul miraculoase. Această băutură nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta. Iată la ce este bun sucul de aloe vera!

 • Beneficiile sucului de aloe
vera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile sucului de aloe vera

  Aloe vera este una dintre cele mai renumite plante medicinale. Utilizată de peste 6.000 de ani pentru proprietăţile sale vindecătoare, aloe vera este supranumită „planta miracol”. În prezent, studii clinice au demonstrat beneficiile sucului de aloe vera în cazul afecţiunilor digestive, dermatologice, metabolice, precum şi în lupta contra îmbătrânirii celulare.

 • Aloe Vera, elixirul tinereţii, cu 240 de substanţe active. Hrana vie care luptă cu cancerul şi purifică organismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aloe Vera, elixirul tinereţii, cu 240 de substanţe active. Hrana vie care luptă cu cancerul şi purifică organismul

  „Remediul armonie”, „Elixirul tinereţii” şi „Planta nemuririi”. Acestea sunt aprecierile pe care le-a primit Aloe Vera de-a lungul secolelor de la oamenii care s-au vindecat miraculos, apelând la această plantă. Datorită celor 240 de substanţe active pe care le conţine, Aloe Vera continuă să uimească lumea medicală, luptând efiecient tumorilor, curăţând corpul de toxine şi stimulând imunitatea.

 • Cele mai bune flori de cameră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune flori de cameră

  Cele mai bune flori de cameră. Oamenii au nevoie de un aer curat pentru ca sănătatea lor să nu fie pusă în pericol, însă şi pentru sporirea productivităţii şi alungarea semnelor de oboseală. Un răspuns la toate acestea sunt anumite flori în cameră.

Modifică Setările