Stiri despre alin basasteanu

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bombă de 100 de
kilograme, detonată de pompierii olteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bombă de 100 de kilograme, detonată de pompierii olteni

  Specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Matei Basarab” Olt au aruncat în aer, marţi – 16 iunie, o serie de bombe şi alt tip de muniţie descoperită neexplodată pe parcursul ultimului an pe raza judeţului. Printre proiectilele detonate s-a aflat şi o bombă de 100 kilograme.

 • Patru
Dustere noi pentru pompierii de la Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru Dustere noi pentru pompierii de la Olt

  Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt s-a înnoit, începând de astăzi, cu patru autospeciale noi, respectiv patru autoturisme de teren marca Dacia Duster. Autoturismele au sosit în această dimineaţă la cartierul general al pompierilor din Slatina şi, în zilele următoare, vor fi repartizate în judeţ.

 • VIDEO  Crimă la Slatina: femeie găsită înjunghiată
în sufragerie, fiul minor găsit încuiat în camera vecină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Crimă la Slatina: femeie găsită înjunghiată în sufragerie, fiul minor găsit încuiat în camera vecină

  Trei crime în mai puţin de o săptămână în judeţul Olt. După ce, la finele săptămânii trecute, un bărbat din  Bobiceşti şi-a ucis soţia şi cele două fiice, apoi un alt bărbat din Pârşcoveni şi-a ucis şi el soţia sub ochii celor doi copii minori, iată că, acum, o nouă crimă a avut loc în Slatina, vineri seară. O femeie a fost găsită înjunghiată într-un apartament, în vreme ce fiul ei minor fusese închis de criminal în altă cameră.

 • Acoperişul
unei case din Gura Padinii, făcut scrum de un incendiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acoperişul unei case din Gura Padinii, făcut scrum de un incendiu

  O familie din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, a rămas fără acoperiş deasupra capului în plină iarnă după ce imobilul în care locuiau a fost cuprins de un incendiu devastator în cursul acestei dimineţi. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, incendiul a distrus şi o anexă unde familia s-ar mai fi putut adăposti peste iarnă.

 • Cod
portocaliu de inundaţii în judeţul Olt. Apele au afectat deja
şapte localităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod portocaliu de inundaţii în judeţul Olt. Apele au afectat deja şapte localităţi

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt a fost avertizat de Agenţia Naţională de Meteorologie că, începând de marţi – 9 decembrie, şi până joi – 11 decembrie, judeţul Olt se află sub incidenţa unei avertizări tip cod portocaliu de inundaţii. Primăriile din întreg judeţul au fost alertate să ţină situaţia sub control, fiind semnalate deja inundaţii în mai multe localităţi.

 • Autorităţile
din Slatina, în alertă după cutremurul de sâmbătă seară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile din Slatina, în alertă după cutremurul de sâmbătă seară

  Îngrijorate de cutremurul de 5,1 grade pe scara Richter petrecut sâmbătă seară, autorităţile cu atribuţii în domeniul protecţiei civile din judeţul Olt au decis, duminică dimineaţă, să organizeze un amplu exerciţiu de alarmare publică în municipiul Slatina. Acţiunea a fost planificată a se desfăşura marţi – 25 noiembrie. Până atunci, populaţia este rugată să nu sperie de alarmele ce se vor auzi în dimineaţa ziilei menţionate.

 • Accident
soldat cu un mort şi doi răniţi la Dobrosloveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident soldat cu un mort şi doi răniţi la Dobrosloveni

  Un violent accident de circulaţie produs azi după-amiază pe raza comunei Dobrosloveni, judeţul Olt, s-a soldat cu moartea unei persoane şi rănirea gravă a alte două. Au fost implicate două autoturisme. Unul dintre cei răniţi a ajuns, la scurt timp de la producerea acccidentului, la Spitalul Judeţean din Craiova – în comă.

 • Corbu-Olt: Un bărbat şi-a
pus capăt zilelor aruncându-se în faţa unui tren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corbu-Olt: Un bărbat şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în faţa unui tren

  Un bărbat şi-a pierdut viaţa, luni seară, în urma producerii unui accident de tren. Tragedia a avut loc în comuna Corbu, judeţul Olt, în jurul orelor 20.30. Martorii au spus că accidentul nu a fost întâmplător, victima fiind văzută aruncându-se intenţionat înaintea trenului. Poliţiştii încearcă acum să stabilească motivele producerii accidentului.

 • FOTO  Pompierii olteni, dotaţi cu două utilaje
scumpe pentru salvarea de vieţi umane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Pompierii olteni, dotaţi cu două utilaje scumpe pentru salvarea de vieţi umane

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” Olt şi-a îmbogăţit zestrea de utilaje începând din această săptămână, fapt menit să ducă la reducerea gradului de uzură a parcului auto actual al instituţiei. Este vorba despre două utilaje speciale, achiziţionate printr-un proiect finanţat din fonduri europene. Reprezentanţii ISU sunt convinşi că noile utilaje vor fi de un real folos în situaţii unde, până acum, cu greu se putea interveni.

 • Inundaţii în oraşul Caracal, jandarmii
şi pompierii ridică diguri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inundaţii în oraşul Caracal, jandarmii şi pompierii ridică diguri

  Situaţie delicată în oraşul Caracal, unde apele revărsate de pe dealurile din împrejurimi au inundat aproape o sută de gospodării. Pompieri şi militari acţionează împreună cu utilaje specifice pentru a opri nivelul apelor în creştere şi, totodată, pentru a extrage apa din gospodăriile inundate. Deasemenea, salvatorii intervin pentru ridicarea unui dig de protecţie pe una dintre străzile lăturalnice din Caracal unde situaţia este critică.

 • FOTO  Dig ridicat de urgenţă în comuna Brastavăţu de frica inundaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Dig ridicat de urgenţă în comuna Brastavăţu de frica inundaţiilor

  Cantităţile însemnate de precipitaţii căzute în judeţul Olt în ultimele două zile ameninţă iarăşi să producă probleme. La o lună de la ultimele inundaţii, autorităţile judeţene sunt iarăşi în alertă după ce le-au fost semnalate situaţii delicate din cauza ploilor în comuna Brastavăţu. Un dig a fost ridicat de urgenţă în această localitate din saci de nisip, iar situaţia este continuu monitorizată.

 • FOTO
VIDEO  Bloc din Scorniceşti,
lăsat fără acoperiş de o furtună devastatoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO  Bloc din Scorniceşti, lăsat fără acoperiş de o furtună devastatoare

  Furtuna din noaptea de sâmbătă spre duminică a băgat groaza în locatarii unui bloc de locuinţe sociale din oraşul Scorniceşti. Acoperişul imobilului cu patru etaje a fost luat pe sus la propriu de o vijelie, iar ploaia căzută timp de aproape o oră a inundat toate apartamentele de la ultimele două etaje. Bizar este că blocul este nou, el fiind dat în folosinţă în anul 2009. Autorităţile locale aşteaptă acum cu mâna întinsă ajutor de la guvernanţi.

 • Accident
cu doi răniţi lângă uzina Alro Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident cu doi răniţi lângă uzina Alro Slatina

  Două persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în municipiul Slatina, în urma producerii unui accident de circulaţie. Întâmplarea a avut loc la ieşirea din Slatina spre Piteşti, în zona Uzinei de Aluminiu, acesta fiind al doilea incident de acest fel după ce, în urmă cu o lună, o coliziune în care au fost implicate patru autovehicule s-a soldat cu moartea unei persoane.

 • FOTO  „Zestrea”
pompierilor de la Olt s-a îmbogăţit cu o autospecială pentru accidente chimice şi biologice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  „Zestrea” pompierilor de la Olt s-a îmbogăţit cu o autospecială pentru accidente chimice şi biologice

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” al judeţului Olt a prezentat, zilele trecute, la sediul cartierului general din Slatina, cea mai nouă maşină de intervenţie intrată în parcul auto al pompierilor. Este vorba despre o autospecială de cercetare pentru intervenţii nucleare, biologice, chimice, radiologice, achiziţionată prin intermediul unui proiect derulat cu fonduri europene.

 • Accident
cu patru victime la Bălteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident cu patru victime la Bălteni

  Patru tineri au ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma producerii unui accident de circulaţie pe raza comunei Bălteni. Accidentul a avut loc pe fondul unei clipe de neatenţie, două autoturisme fiind implicate în incident. Doar întâmplarea a făcut ca pasagerii dintr-una din maşinile implicate să nu sufere nicio leziune.