Stiri despre alimente satioase

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mâncăruri de post care nu îngraşă - trebuie să le încerci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncăruri de post care nu îngraşă - trebuie să le încerci

  Atunci când excluzi din dieta zilnică ouale, carnea şi laptele, te gândeşti că rămâi cu puţine alimente săţioase şi pline de nutrimenţi. Total greşit! Există mâncăruri de post care ne ajută să compensăm lipsa alimentelor de origine animală, ne potolesc eficient foamea şi, atunci când sunt consumate cu moderaţie, nu îngraşă.

 • Topul alimentelor antifoame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul alimentelor antifoame

  Mănâncă inteligent prin alegerea alimentelor bogate în substanţe nutritive care oferă o senzaţie de saţietate pentru o perioadă mai lungă decât cele obişnuite. Se spune despre ele că acţionează ca o pastilă împotriva foamei.

 • Alimentele-droguri: te fac să mănânci mai mult în loc să te saturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele-droguri: te fac să mănânci mai mult în loc să te saturi

  Tentaţia alimentelor nesănătoase din comerţ poate fi extrem de mare, mai ales că, probabil, nu întotdeuna avem la dispoziţie cele mai sănătoase alegeri. Cu toate acestea, este necasar să ne educăm din punct de vedere alimentar, pentru o viaţă mai sănătoasă şi pentru a evita acumularea kilogramelor nedorite.

 • Dietă de slăbit cu sucuri naturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dietă de slăbit cu sucuri naturale

  Nutriţioniştii recomandă, pentru cei care vor să dea kilogramele jos, şi o dietă de slăbit cu sucuri naturale, care nu sunt doar săţioase, ci aduc şi un aport important de nutrienţi benefici organismului.

Modifică Setările