Stiri despre alimentatie echilibrata

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 sfaturi pentru un sistem imunitar puternic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 sfaturi pentru un sistem imunitar puternic

  Studiile arată că sistemul imunitar al persoanelor care dorm mai puţin de 7 – 8 ore pe noapte poate întâmpina dificultăţi în funcţionarea la capacitaţi optime şi, implicit, se pot îmbolnăvi mai uşor. În plus, lipsa somnului poate încetini şi recuperarea organismului după o răceală.

 • Zece reguli pentru a slăbi repede şi bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece reguli pentru a slăbi repede şi bine

  Vara, mai mult ca oricând, încep să ne frământe îngrijorările privind silueta. Fiindcă dorim să arătăm perfect în ţinutele estivale sau când ne expunem la plajă. Pentru a pleca în concediu fără grija kilogramelor suplimentare, îţi propunem un set de zece reguli uşor de urmat şi verificate de nutriţionişti.

 • Cum slăbeşti la 30, 40 şi 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum slăbeşti la 30, 40 şi 50 de ani

  Slăbeşti diferit atunci când ai 30, 40 sau 50 de ani. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, scapi mai greu de kilograme, din cauza schimbărilor hormonale, obiceiurilor alimentare - şi, de multe ori, şi din cauza comodităţii.  Sfaturile noastre te ajută să găseşti soluţii adaptate fiecărei situaţii.

 • Cum să te ferești de cancerul de sân
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te ferești de cancerul de sân

  În lume, la fiecare trei minute, o femeie este diagnosticată cu cancer de sân, iar 77% din femeile care trec prin acest calvar au peste 50 de ani. Dacă ai grijă de sănătatea ta, ai toate şansele să scapi de acest risc. Iată cum procedezi.

Modifică Setările