Stiri despre alexandru georgescu

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Dosarul Coronavirus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dosarul Coronavirus

  Conform unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, din 1.03.2020, cinci noi state membre -Azerbaidjan, Ecuador, Irlanda, Monaco şi Qatar - au informat despre apariţia, pe teritoriul lor, a primelor cazuri de COVID-19. Un reper util generării unui schimb de opinii cu doi români aparte, primul fiind un medic militar cu experienţă în zone cu epidemii din alte state, al doilea fiind recent reîntors din China.

 • NATO merge mai departe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  NATO merge mai departe

  Şeful apărării Germaniei, generalul Eberhard Zorn, a făcut o vizită anunţată la Dornstadt, la exerciţiul de alarmare VJTF2019, unde a evaluat instruirea grupului de lucru comun foarte pregătit / VJTF, care trebuie să fie operaţional în 48 la 72 de ore şi cuprinde o brigadă multinaţională, cu 5000 de militari / cinci batalioane de manevră, ce vor fi susţinute de forţe aeriene, maritime şi speciale.

 • Poliţistul Marian Godină, despre colegul lui acuzat de pedofilie: „Nu îmi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut încă din primul moment”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţistul Marian Godină, despre colegul lui acuzat de pedofilie: „Nu îmi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut încă din primul moment”

  Poliţistul Marian Godină a avut o reacţie critică pe Facebook cu privire la faptul că pedofilul care a agresat doi fraţi într-un lift este poliţist şi nu a fost recunoscut mai repede de colegi. Acesta arată că „îi este jenă” şi că nu-şi explică cum „a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliţie. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiaţi nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini”

 • Ce spune renumitul chirurg Alexandru Georgescu despre operaţia greşită pe care a făcut-o unui pacient: „E o chestie transformată într-un mod total aiurea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune renumitul chirurg Alexandru Georgescu despre operaţia greşită pe care a făcut-o unui pacient: „E o chestie transformată într-un mod total aiurea“

  Renumitul chirurg Alexandru Georgescu, acuzat de un tânăr clujean că i-a operat degetul greşit, s-a ferit să facă multe comentarii vizavi de incident. În opinia sa, situaţia „a fost preluată de presă şi transformată într-un mod total aiurea”. Spitalul de Recuperare din Cluj a demarat o anchetă internă.

 • 100 FPRomânia/ 2015 - cine ce a făcut relevant în Relaţii Internaţionale/ Securitate: diplomaţi, europarlamentari, analişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  100 FPRomânia/ 2015 - cine ce a făcut relevant în Relaţii Internaţionale/ Securitate: diplomaţi, europarlamentari, analişti

  Diplomaţia română a finalizat aşezarea americanilor în România – iar Preşedinţia a prins ideea în noua Strategie Naţională de Apărare. Noul ambasador român la Washington s-a angajat să aducă şi investitori americani. Avem diplomaţi, de origine română, în culisele marilor turnuri istorice ale momentului. Europarlamentari români sunt actori vizibili la Bruxelles. Iar autorii FPR dau mai departe de gândit. - versiune extinsă faţă de ediţia tipărită

 • VIDEO  Victoria ambasadorului Moscovei la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Victoria ambasadorului Moscovei la Bucureşti

  Privind, în mod obiectiv, evoluţia ambasadorului Federaţiei Ruse în România, aceasta va atinge apogeul în luna septembrie 2015. În primul interviu acordat unui jurnalist român, acesta fiind autorul acestor rânduri, diplomatul rus menţiona ţinta sa numărul 1, promovarea relaţiilor culturale bilaterale. Pe plan politic lucrurile fiind formale, iar pe plan economic investitorii ruşi stăpânind zone mioritice  unde greva este de neconceput.

 • VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...

  Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică este un think tank ofensiv, informal, cu o afirmare mediatică, care promovează interesul naţional al României, de stat membru al comunităţii euroatlantice, independent, suveran, a cărui integritate teritorială trebuie apărată, chiar cu preţul vieţii. A doua reuniune, de interes general, a Clubului Militar Român, s-a deosebit de prima prin nu puţinele schimburi de replici, între unii participanţi.

Modifică Setările