Stiri despre alexander balanescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ada Milea şi Alexander Bălănescu Quartet duc  „Insula“ lui Naum în Festivalul Europalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ada Milea şi Alexander Bălănescu Quartet duc  „Insula“ lui Naum în Festivalul Europalia

  Concertele „The Island“, susţinute în limba engleză de Ada Milea si Alexander Bălănescu Quartet, vor avea loc în Marea Britanie şi în Belgia, pe 30 şi 31 octombrie, în cadrul Festivalului Europalia România. Pe 30 octombrie, concertul „The Island“  va fi reprezentat în centrul de artă Rich Mix din Londra (Marea Britanie), iar pe 31 octombrie, la Muzikantenhuis din Gent (Belgia).

 • Alexandru Bălănescu vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandru Bălănescu vine în România

  Un concert şi lansarea a patru discuri: iată motivul pentru care-l vom avea la Bucureşti pe Alexandru Bălănescu, violonistul şi compozitorul care de 40 ani face o carieră internaţională de prestigiu.

 • Regele e gol?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regele e gol?

  Multe cuvinte şi expresii frumoase însoţesc declaraţiile acestui foarte mediatizat om de teatru care se numeşte PIPPO DELBONO: „Adevărata semnificaţie a lucrurilor”, ”Teatrul e întâlnirea cu fiinţa umană”, „Teatrul este cunoaştere”, „în acest spectacol personal e multă poezie”, „Arta devine terapeutică pentru ceilalţi dar şi pentru tine”...

 • Actorul Marius Manole:

„Îmi plac nebunii frumoşi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Marius Manole: „Îmi plac nebunii frumoşi“

  Protagonistul spectacolului „Însemnările unui nebun“, de Gogol, în regia lui Felix Alexa, spune că exerciţiul de a rămâne cu mintea întreagă într-o lume anormală este un pariu greu de câştigat.

 • Alexander Bălănescu, live, la Anim’est
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexander Bălănescu, live, la Anim’est

  Vineri începe cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie Anim'est, care reuneşte 511 filme de lungmetraj şi scurtmetraj din 46 de ţări. Proiecţiile vor avea loc la Bucureşti, dar şi la Cluj, până la 17 octombrie.