Stiri despre alegeri

  6744 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doljul, pe locul trei la votanţii turişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doljul, pe locul trei la votanţii turişti

  Peste 2500 de oameni votaseră în cadrul scrutinului pentru prezindenţiale până la ora 10 în secţiile de vot speciale amenajate în localităţile judeţului.

 • De la votare, botoşănenii s-au îndreptat spre biserică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la votare, botoşănenii s-au îndreptat spre biserică

  Unii botoşăneni au ales să se închine după ce şi-au exprimat dreptul la vot. Majoritatea celor ce au păşit pragul bisericii după ce au ieşit din secţiile de votare, au fost din rândul pensionarilor.

 • Exit-poll la ora 19.00: Băsescu şi Geoană, în turul doi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exit-poll la ora 19.00: Băsescu şi Geoană, în turul doi

  Traian Băsescu şi Mircea Geaonă se vor confrunta în turul doi al alegerilor prezidenţiale, de pe 6 decembrie, potrivit rezutatelor exit-poll-urilor care a înregistrat preferinţele românilor la ieşirea de la urne până la ora 19.00.

 • Suspiciuni de fraudă electorală la Strejeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suspiciuni de fraudă electorală la Strejeşti

  O sesizare telefonică a anunţat cu puţin timp în urmă la Biroul Electroral Judeţean suspiciuni de fraudă electrorală la secţia sepcială din comuna Strejeşti.

 • Braşov: Primăria s-a încurcat la împărţirea ştampilelor de vot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Primăria s-a încurcat la împărţirea ştampilelor de vot

  Scrutinul de astăzi a început cu stângul în municipiul Braşov ţinând cont de faptul că ştampilele cu menţiunea votat, care de această dată au fost personalizate cu numele judeţului şi numărul secţiei, au fost împărţite după ureche neţinându-se cont de numerele înscrise pe ele.

 • AFP: Românii merg la urne în speranţa ieşirii din criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AFP: Românii merg la urne în speranţa ieşirii din criză

  Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la urne duminică pentru a-şi alege un preşedinte pentru următorii cinci ani, într-un scrutin crucial pentru această ţară căzută în recesiune şi minată de o criză politică acută de la căderea guvernului la jumătatea lui octombrie, scrie AFP.

 • Poliţiştii sunt în alertă pentru alegeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii sunt în alertă pentru alegeri

  Sute de poliţişti olteni se pregătesc pentru ziua alegerilor prezidenţiale. Aceştia vor asigura paza secţiilor de voatre şi buna desfăşurare a alegerilor în tot judeţul Olt cu efective mărite.

 • Le Figaro: Câştigătorul alegerilor moşteneşte un cadou otrăvit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Le Figaro: Câştigătorul alegerilor moşteneşte un cadou otrăvit

  Oricine va reuşi să-şi adjudece alegerile prezidenţiale din România va moşteni un cadou otrăvit, scrie "Le Figaro", amintind de instabilitatea politică accentuată şi de impasul economic care a obligat Bucureştiul să ceară sprijin financiar de la instituţiile financiare.

 • Regulile votului de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regulile votului de mâine

  Românii sunt aşteptaţi la urne pentru a alege preşedintele şi pentru a-şi exprima opţiunea privind structura Parlamentului. Cei peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot pot participa mâine la dublul scrutin, organizat între orele 7.00 şi 21.00.

 • Românii aleg între un fost căpitan de navă şi un
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii aleg între un fost căpitan de navă şi un "prostănac", scrie presa rusă

  Alegerile prezidenţiale care vor avea loc duminică, 22 noiembrie, în România se vor desfăşura în contextul instabilităţii şi a unei lupte intense pentru putere. Românii se vor prezenta la vot în cadrul alegerilor prezidenţiale care se vor desfăşura duminică, unde vor alege între un fost căpitan şi un "prostănac", titrează publicaţia rusă Vremia Novostei.

 • Peste o mie de forţe de ordine la alegerile prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste o mie de forţe de ordine la alegerile prezidenţiale

  Şefii structurilor judeţene ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, au decis desemnarea unui număr de circa 1000 de forţe de ordine care să asigure buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale.

 • Alegeri bine păzite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri bine păzite

  Toate structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor vor acţiona conform atribuţiilor ce le revin pentru ca acţiunea de duminică, 22 noiembrie 2009 să se desfăşoare în condiţii de deplină libertate, siguranţă civică şi ordine publică, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Modifică Setările