Stiri despre alegeri prezidentiale

  1720 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fraţii Musulmani revendică victoria la prezidenţialele din Egipt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fraţii Musulmani revendică victoria la prezidenţialele din Egipt

  Fraţii Musulmani, principala forţă politică din Egipt, au revendicat luni victoria candidatului lor Mohammed Morsi la primele prezidenţiale organizate în această ţară după alungarea de la putere a lui Hosni Mubarak în februarie 2011.

 • Egipt: Secţiile de vot s-au închis cu două ore mai târziu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egipt: Secţiile de vot s-au închis cu două ore mai târziu

  Secţiile de vot pentru ultimul tur de scrutin al primelor alegeri prezidenţiale de la înlăturarea lui Hosni Mubarak în februarie 2011 s-au închis duminică la ora locală 22:00 (23:00, ora României) cu două ore mai târziu decât era prevăzut, conform televiziunii de stat, citată de AFP.

 • Egiptenii își aleg președintele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egiptenii își aleg președintele

  Aproximativ 50 de milioane de alegători sunt chemați la urne sâmbătă și duminică în cadrul celui de-al doilea tur al primelor alegeri prezidenţiale organizate după înlăturarea de la putere a lui Hosni Mubarak, în urmă cu un an. În cursă se află reprezentantul Frăției Musulmane, Mohammed Morsi, și ultimul premier al regimului lui Hosni Mubarak, Ahmad Shafiq.

 • Blaga: Antonescu nu o să fie candidatul USL la Preşedinţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blaga: Antonescu nu o să fie candidatul USL la Preşedinţie

  Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, nu crede că liderul PNL, Crin Antonescu, va mai fi candidatul USL pentru alegerile prezidenţiale, întrucât în interiorul PSD există oameni care îl vor sabota.

 • Antonescu: Suspendarea preşedintelui Băsescu nu este o urgenţă pentru mine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antonescu: Suspendarea preşedintelui Băsescu nu este o urgenţă pentru mine

  Invitat la Realitatea TV, preşedintele liberal Crin Antonescu a declarat, marţi seara, că înlăturarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni nu este "o urgenţă" pentru el, arătând că în acest moment USL trebuie să se concentreze pe guvernare şi pe campania electorală pentru alegerile locale.

 • Mitt Romney are o avere cuprinsă între 190 şi 250 de milioane de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitt Romney are o avere cuprinsă între 190 şi 250 de milioane de dolari

  Candidatul republican la Casa Albă, Mitt Romney, nu este americanul cel mai bogat din istoria cursei prezidenţiale, dar se numără, fără îndoială, printre cei mai înstăriţi. Cel puțin așa rezultă din declarația de avere pe care a transmis-o autorităţilor, relevă AFP.

 • Tomislav Nikolici este noul președinte al Serbiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tomislav Nikolici este noul președinte al Serbiei

  Candidatul naţionalist populist Tomislav Nikolici îl devansează pe preşedintele în exerciţiu Boris Tadici în cel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Serbia, potrivit unor estimări preliminare publicate duminică seara, relatează AFP.

 • Tensiuni în Serbia. Nikolici contestă rezultatele alegerilor și face apel la proteste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tensiuni în Serbia. Nikolici contestă rezultatele alegerilor și face apel la proteste

  Cu o săptămână înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, candidatul opoziției populiste, Tomislav Nikolici, le cere simpatizanților săi din toată țara să iasă în stradă pentru a protesta față de fraudele de la alegerile organizate la 6 mai. Mai mult, acesta afirmă că s-ar putea retrage din cursa electorală.

 • Băsescu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: "Mandatul meu poate fi mai scurt"

  Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, miercuri, preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, că mandatul său de şef al statului poate fi mai scurt, pentru că în România "preşedintele poate fi suspendat".

 • Tadici și Nikolici, cot la cot pentru alegerile prezidențiale din Serbia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tadici și Nikolici, cot la cot pentru alegerile prezidențiale din Serbia

  Liderul opoziţiei populiste, Tomislav Nikolici, şi preşedintele sârb în exerciţiu Boris Tadici sunt aproape la egalitate în cursa pentru alegerile prezidenţiale, la fel ca partidele lor pentru alegerile parlamentare, care vor avea loc la 6 mai, anunţă un sondaj publicat luni.

 • Sondaj: Barack Obama îl devansează pe Mitt Romney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sondaj: Barack Obama îl devansează pe Mitt Romney

  Preşedintele SUA, Barack Obama, are un uşor avans în intenţiile de vot înaintea prezidenţialelor din noiembrie, dar adversarul său republican Mitt Romney câştigă teren în privința problemelor economice. Așa arată un sondaj făcut de specialiștii Universităţii Quinnipiac, relevă AFP.

 • Serbia nu va organiza alegeri municipale în Kosovo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serbia nu va organiza alegeri municipale în Kosovo

  Serbia nu va organiza alegeri locale în municipalităţile cu populaţie majoritar sârbă din Kosovo pe 6 mai, concomitent cu alegerile generale sârbe, deoarece misiunea ONU (MINUK) a refuzat să se implice, a anunţat astăzi o sursă oficială, relatează AFP.

 • Miting de amploare în Franța în favoarea candidatului extremei stângi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miting de amploare în Franța în favoarea candidatului extremei stângi

  Zeci de mii de persoane au defilat duminică la Paris, pentru a-şi manifesta sprijinul pentru candidatul stângii radicale, Jean Luc-Melenchon. Alegerile prezidenţiale vor avea loc luna viitoare în Franţa, Jean Luc-Melenchon fiind cotat cu 11% din intenţiile de vot.

 • Deputații vor vota cu o ștampilă specială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputații vor vota cu o ștampilă specială

  La alegerile prezidenţiale din 16 martie deputaţii vor vota cu ștampila care va avea inscripţia „Votat 2012, preşedintele Republicii Moldova". Decizia a fost luată de Comisia specială pentru alegerea şefului statului.

Modifică Setările