Stiri despre alchimistul

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Alchimistul. Amintiri cu şi despre Dinu Lipatti“ de Fabian Anton, una dintre cele mai vândute cărţi la Gaudeamus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Alchimistul. Amintiri cu şi despre Dinu Lipatti“ de Fabian Anton, una dintre cele mai vândute cărţi la Gaudeamus

  În topul vânzărilor Editurii Vremea de la Târgul de Carte Gaudeamus, care s-a încheiat recent la Romexpo, se află „Povestea lucrurilor“ de Kestutis Kasparavicius, „Alchimistul. Amintiri cu si despre Dinu Lipatti“ de Fabian Anton, „Homo Sovieticus“ de  Alexandr Zinovev,„Pagini de jurnal“ W.S. Culbertson si A.M. Owsley, „Amintirea unei mari iubiri“ de Dan Stanca.

 • Paulo Coelho şi arta recunoştinţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paulo Coelho şi arta recunoştinţei

  L-am întâlnit prima dată pe Paulo Coelho pe un raft la librăria Dalles. „Alchimistul“. Erau mii de cărţi acolo. Aş fi stat zile întregi în librărie, descoperind carte după carte, etajeră după etajeră. Alchimistul era o carte portocalie. Am văzut-o. Am deschis-o. Era scrisă aerisit. Mi-a plăcut. „O lectură uşoară“, mi-am zis.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Alchimistul" lui Coelho, după 25 de ani

  Ediţia aniversară a romanului "Alchimistul" apare într-o formă grafică deosebită, la Humanitas Fiction, şi cuprinde o superbă mărturie a scriitorului la 25 de ani de la publicarea primei ediţii a acestei extraordinare cărţi. În 2009, Coelho a intrat în Guinness Book drept autorul celei mai traduse cărţi: romanul "Alchimistul".

Modifică Setările