Stiri despre albus

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten

  Un ingredient care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii este oul. Albuşul, mai exact, este cunoscut pentru substanţele nutritive pe care le conţine şi care hrănesc şi hidratează tegumentul, lăsându-l catifelat şi strălucitor.

 • Tratamente de înfrumuseţare cu ouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente de înfrumuseţare cu ouă

  Dacă din punct de vedere alimentar organismul tău are nevoie de vitamine, minerale, proteine, atunci de ce să nu beneficieze şi părul tău de un aşa festin. În felul acesta te vei lăuda cu o podoabă capilară mai frumoasă şi mai sănătoasă.

 • Cele mai sănătoase alimente pentru bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai sănătoase alimente pentru bărbaţi

  Pentru a fi sănătos ai nevoie de alimentaţie echilibrată, mişcare şi odihnă. Bărbaţii nu acordă atenţie acestora, însă metabolismul lor pare a fi mult mai rapid decât la femei.

 • Hidratează pielea cu albuş şi miere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hidratează pielea cu albuş şi miere

  Graţie mineralelor esenţiale şi a proteinelor pe care le conţine, albuşul este utilizat ca un produs de înfrumuseţare, fiind excelent atât pentru păr cât şi pentru piele. În plus, albuşul are proprietăţi antiinflamatoare, astringente şi decongestionate, care sunt esenţiale pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii tegumentului.

 • Cel mai bun tiramisu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun tiramisu

  Ştiaţi că tiramisu este un desert tradiţional din Italia? Gustul deosebit al acestui desert este dat de cafeaua aromată şi de gustul brânzei de mascarpone. Merită să-l încercaţi, mai ales în weekend…

 • Cum scapi de părul de pe faţă cu albuş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de părul de pe faţă cu albuş

  Părul facial este o problemă comună la femei şi poate fi foarte enervant. Deşi este inofensiv, aspectul pe care-l oferă firele de păr de pe faţă este destul de neplăcut. Ele pot varia de la păr subţire şi fin la grosier, când mustaţa devine vizibilă.

 • Cum se fac ouăle jumări perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se fac ouăle jumări perfecte

  Ouăle jumări par, la prima vedere, un fel de mâncare foarte uşor de realizat, însă nu întotdeuna ies aşa cum îţi doreşti. Dacă urmezi câţiva paşi simpli recomandaţi de un chef american de succes, poţi obţine ouă jumări cu o consistenţă pufoasă şi uşoară, ca la carte.

 • Probele
„MasterChef“ dau naştere conflictelor în bucătărie: „Serveşti
mâncare sau te prostituezi?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Probele „MasterChef“ dau naştere conflictelor în bucătărie: „Serveşti mâncare sau te prostituezi?“

  Spuma de albuşuri, două meniuri stabilite de chefi şi o probă contra-cronometru au fost cele mai noi obstacole pe care concurenţii de la „MasterChef“ au fost nevoiţi să le depăşească. Veterana Elena Iftimie (66 de ani) a fost considerată revelaţia serii după ce şi-a dus echipa la victorie, spiritele s-au încins după adoptarea practicilor „neortodoxe“ în timpul servirii, iar eliminarea Iulianei Pătrunjel a suprins toţi participanţii.

 • Ghid vizual: cum să obţii cea mai pufoasă spumă din albuşuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid vizual: cum să obţii cea mai pufoasă spumă din albuşuri

  Poate părea extrem de uşor să baţi albuşul de ou, atâta timp cât ştii cum să o faci corect. Dacă nu urmezi câţiva paşi esenţiali, însă, este destul de probabil că nu vei obţine rezultatul sperat. Deşi ar putea să pară surprinzător, este bine de ştiut că reuşita depinde foarte mult de unelte, nu de tehnică.

Modifică Setările