Stiri despre albire

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum stopezi albirea prematură a părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum stopezi albirea prematură a părului

  Când producţia de melanină scade, părul începe să îşi schimbe culoarea, devenind alb. Părul alb este semnul îmbătrânirii, dar, pentru femei, este unul dintre cele mai temute semne ale îmbătrânirii.

 • Cum ne albim dinţii şi cum îi păstrăm curaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne albim dinţii şi cum îi păstrăm curaţi

  Un zâmbet strălucitor, cu o dantură perfectă, este tot ceea ce ne dorim, însă trebuie să ştim că peste 20% din români au probleme cu dinţii. Medicii stomatologi susţin că albirea trebuie să se facă în cabinet, iar totul să fie atent supravegheat de personalul medical.

 • 3 trucuri pentru dinţi mai albi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 trucuri pentru dinţi mai albi

  Atunci când o persoană se uită la tine, primul lucru pe care-l observă după ochi este dantura. Însă, din păcate, nu toţi avem dinţii albi, aşa cum ne-am dori, chiar dacă îi periem de două ori pe zi. Dar pentru a evita petele sau îngălbenirea dinţilor, foloseşte-te de următoarele trucuri.

 • Îţi poţi albi dinţii cu pudră de turmeric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi poţi albi dinţii cu pudră de turmeric

  Căutările tale prin magazine, cu scopul de a descoperi cel mai eficient produs pentru albirea dinţilor, pot lua sfârşit. Cu pudră de turmeric poţi decolora dinţii îngălbeniţi cu cel puţin o nuanţă.

 • Dinţi albi şi sănătoşi? Se poate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinţi albi şi sănătoşi? Se poate!

  Ceai, cafea, vin roşu, plus numeroase alimente pe care le consumi zilnic îţi pot cauza probleme dentare precum îngălbenirea smalţului. Ai la dispoziţie numeroase remedii naturale prin care le poţi reda dinţilor albul strălucitor!

 • Cum să ai dinţi albi şi strălucitori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai dinţi albi şi strălucitori

  Te-ai săturat să ai dinţii galbeni? Până să ajungi la tratamente stomatologice de albire, încearcă câteva soluţii care să le redea strălucire, cu alimente la îndemână. Iată care sunt acestea!

 • Tot ce nu ştiai despre albirea dinţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce nu ştiai despre albirea dinţilor

  Igiena corectă îţi menţine dinţii sănătosi timp îndelungat. Dar dacă obişnuieşti să fumezi ori să bei cafea, inevitabil dinţii se vor colora, iar aspectul acestora va fi afectat. Cum poţi avea o dantură ca în reclame, ne-a explicat medicul stomatolog Alina Nedelcu, de la Clinica DentallPro din Bucureşti.

 • Nivelul ridicat de stres conduce la încărunţirea prematură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nivelul ridicat de stres conduce la încărunţirea prematură

  Nivelul ridicat de stres poate conduce la încărunţirea prematură. Cercetătorii au descoperit că celulele care dau culoare firelor de păr dispar atunci când organismul este expus la hormonii de stres, scrie „Daily Mail“.

 • Trucuri pentru dinţi mai albi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru dinţi mai albi

  Ai încercat tot felul de produse pentru albirea dinţilor şi nu ai fost mulţumită de efectele lor? Nu-ţi mai cheltui banii inutil! Te ajută câteva reţete naturale, pe care le poţi prepara chiar la tine acasă. Îţi vor curăţa dinţii şi îţi vor împrospăta respiraţia.

 • Ce soluţii există pentru sensibilitatea dentară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce soluţii există pentru sensibilitatea dentară

  Un adult din patru suferă de dureri de dinţi apărute la consumul de alimente şi de băuturi reci sau fierbinţi. Pastele de dinţi speciale şi tratamentele stomatologice asigură atenuarea sensibilităţii dentare şi prevenirea complicaţiilor.

Modifică Setările