Stiri despre alberto contador

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contador nu se lasă bătut! Vrea să participe în La Vuelta şi la CM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contador nu se lasă bătut! Vrea să participe în La Vuelta şi la CM

  Suspendat doi ani pentru dopaj, ciclistul iberic Alberto Contador a declarat într-un interviu acordat cotidianului "El Mundo", preluat de Mediafax, că vrea să participe în Turul Spaniei şi la Campionatele Mondiale pe şosea de la Valkenburg (Olanda).

 • TAS va da verdictul în Afacerea Contador până la sfârşitul anului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TAS va da verdictul în Afacerea Contador până la sfârşitul anului

  Depistat pozitiv în ediţia 2010 a Turului Franţei, ciclistul spaniol Alberto Contador este aşteptat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) între 21 şi 24 noiembrie. Un verdict în cazul său urmează a fi dat până la sfârşitul acestui an.

 • TdF 2011: Contador atacă, Hushovd câştigă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TdF 2011: Contador atacă, Hushovd câştigă

  Etapă agitată în Turul Franţei. Thor Hushovd a ajuns primul la sosire, în acelaşi timp (3h 31:38) cu al său compatriot Edvald Boasson Hagen. Andy Schleck a pierdut 1:08, în timp ce Cadel Evans a reuşit să urce pe 2 la "general". Şi Alberto Contador a atacat, reducând din decalajul de timp pe care îl are faţă de purtătorul tricoului galben, francezul Thomas Voeckler.

 • TdF: Contador s-a ţinut scai de Evans şi a recuperat 8 secunde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TdF: Contador s-a ţinut scai de Evans şi a recuperat 8 secunde

  Pronosticurile au fost confirmate, în parte. Cadel Evans (BMC) a câştigat etapa a 4-a din Turul Franţei, iar lângă el a sosit Alberto Contador (Saxo Bank), care a decis să atace. Sosit în faţă, în acelaşi timp cu câştigătorul, Thor Hushovd (Garmin-Cervelo) şi-a păstrat tricoul galben.

 • Din nou la pedale!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou la pedale!

  Ediţia cu numărul 98 a Turului Franţei începe astăzi. Socotit mare favorit, Alberto Contador dă semne de slăbiciune. Vegetarian de un an, ibericul spune că e stors de puteri şi că traseul nu-l favorizează.

 • Contador a ajuns primul pe vulcanul Etna și e lider în Il Giro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contador a ajuns primul pe vulcanul Etna și e lider în Il Giro

  Ciclistul spaniol Alberto Contador a câștigat etapa de ieri, a noua, din Turul Italiei. El a ajuns primul pe pantele vulcanului Etna după un atac decisiv. Rutierul de la Saxo Bank a preluat tricoul roz al liderului clasamentului general.

 • Alberto Contador a câștigat Turul Murcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alberto Contador a câștigat Turul Murcia

  Scăpat fără suspendare din afacerea de dopaj declanșată nu demult, ciclistul iberic Alberto Contador s-a impus ieri, în Turul Murcia. El a câștigat ultima etapă, un contracronometru de 12,4 km în orașul cu același nume.

 • Marca anunţă: Contador nu va fi suspendat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marca anunţă: Contador nu va fi suspendat!

  Potrivit site-ului cotidianului Marca, Alberto Contador a fost declarat nevinovat de Federaţia Spaniolă de Ciclism. Câştigătorul ediţiei 2010 a Turului Franţei fusese găsit pozitiv (clenbuterol) la un test antidoping efectuat atunci.

 • Contador riscă suspendarea pe timp de doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contador riscă suspendarea pe timp de doi ani

  Ediţia on-line a cotidianului "l'Equipe" a anunţat că Uniunea Internaţională de Ciclism (UCI) ar considera că rutierul Alberto Contador se face vinovat în Afacerea Clenbuterolului.

 • Alberto Contador este mulțumit de evoluția anchetei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alberto Contador este mulțumit de evoluția anchetei

  Suspectat ca s-a dopat în Turul Franței - a ieșit pozitiv la controlul doping -, ciclistul spaniol Alberto Contador este mulțumit de modul în care se desfășoara ancheta. El a contestat vehement cele spuse pe seama lui.

 • Contador, la un lanţ de titlu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contador, la un lanţ de titlu

  Contratimpul de ieri, din etapa a 19-a, a pecetluit soarta Turului Franţei. Spaniolul Alberto Contador a fost imbatabil în faţa rivalului său direct, luxemburghezul Andy Schleck şi s-a distanţat de acesta la 39 de secunde în fruntea clasamentului general.

 • Podiumul se va decide în Pirinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Podiumul se va decide în Pirinei

  Mare favorit, Alberto Contador este avantajat de etapele montane. Aflat la ultima participare, Lance Armstrong se simte mai tare ca oricând. Ediţia din acest an a „Marii Bucle“ măsoară 3.642 kilometri. Startul s-a dat sâmbătă, la Rotterdam, sosirea va fi la Paris, în 25 iulie.

 • Alberto Contador a rămas lider în Paris - Nisa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alberto Contador a rămas lider în Paris - Nisa

  Component al echipei Astana, Albero Contador a rămas lider în cursa Paris - Nisa şi după etapa a 6-a, de sâmbătă. "Sunt mulţumit de ceea ce am realizat. Am depăşit cu bine o zi foarte dificilă", a declarat spaniolul.

Modifică Setările