Stiri despre ajutor

  1358 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CE aprobă un ajutor de stat pentru Ford România, cu anumite condiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CE aprobă un ajutor de stat pentru Ford România, cu anumite condiţii

  Comisia Europeană (CE) şi-a dat ok-ul pentru ca Ford România să primească de la autorităţile de la Bucureşti un ajutor de stat de până la 57 de milioane de euro, pentru pregătirea profesională a angajaţilor, însă nu fără a impune şi anumite condiţii.

 • Nicoleta este disperată și are nevoie de ajutorul nostru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicoleta este disperată și are nevoie de ajutorul nostru

  Nicoleta are 19 ani iar până acum a suferit deja 3 operaţii. Suferă de o boală rară, cifoscolioză, care afectează coloana vertebrală. Datorită ultimei operaţii pe care a făcut-o în Italia, fata are un aspect normal şi deja se simte mult mai bine. Are nevoie însă de 600 de euro ca să meargă la consult iar familia, care a cheltuit până acum sute de milioane nu mai poate să o ajute.

 • Sinucigaşii atârnă de un fir de telefon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinucigaşii atârnă de un fir de telefon

  După seria neagră de sinucideri în rândul tinerilor, reporterii „Adevărul" au petrecut o zi în incinta Centrului de prevenire a tentativelor de suicid la copii şi adolescenţi. La o lună de la inaugurare, apelul de urgenţă (0800080100) a fost luat cu asalt de părinţi îngrijoraţi şi de tineri dezorientaţi pe calea spre maturitate.

 • Dar din dar, se face rai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dar din dar, se face rai

  Peste 900 de familii dâmboviţene trăiesc din cutia milei. Bătrânii singuri, copii abandonaţi, şi alte persoane defavorizate  sunt susţinute material de către Arhiepiscopia Târgoviştei.

 • Concediul forţat i-a flămânzit pe săraci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediul forţat i-a flămânzit pe săraci

  Cei nouă angajaţi ai cantinei de ajutor social au pus lacătul pe uşa instituţiei timp de două zile.Aproximativ 320 de nevoiaşi focşăneni s-au hrănit cu conserve în ultimele zile. Un meniu similar îi mai aşteaptă şi în decembrie.

 • Braşov: Alimente gratis pentru sute de nevoiaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Alimente gratis pentru sute de nevoiaşi

  Familiile sărace vor primi, zilele acestea, pachete cu hrană din partea Crucii Roşii. În cadrul proiectului „Banca de alimente" au fost strânse câteva sute de kilograme de alimente care vor ajunge pe mesele familiilor amărâte din judeţele Braşov şi Sibiu.

 • Ajutoarele de la UE încă îşi aşteaptă beneficiarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoarele de la UE încă îşi aşteaptă beneficiarii

  O treime din cei care trebuiau să îşi ridice făina şi zahărul  nu s-au prezentat să îşi ia pomana de la UE. Autorităţile se plâng că vor rămâne cu ajutoarele pe stoc, în aşteptarea râmnicenilor ce au dreptul să le ia. Oamenii nu vin să îşi ridice făina fie pentru că nu au timp, fie pentru că nu ştiau.