Stiri despre ajutor

  1356 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO ONU: populaţia haitiană are nevoie de urgenţă de 562 milioane de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO ONU: populaţia haitiană are nevoie de urgenţă de 562 milioane de dolari

  Organizaţia Naţiunilor Unite a cerut ieri comunităţii internaţionale să colecteze de urgenţă 562 de milioane de dolari pentru a ajuta populaţia sinistrată din Haiti, unde două milioane de persoane au nevoie de ajutor alimentar, iar 300.000 au rămas fără adăpost, relatează AFP.

 • VIDEO/ FOTO Poliţişti români prinşi în infernul haitian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO/ FOTO Poliţişti români prinşi în infernul haitian

  Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter a făcut mii de victime în capitala haitiană Port-au-Prince şi a ras de pe faţa pământului sute de clădiri. Cei 21 de poliţişti români care participă la misiunea ONU de menţinere a păcii în Haiti se aflau în afara capitalei.

 • Mafia calabreză i-a „ajutat“ pe români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mafia calabreză i-a „ajutat“ pe români

  'Ndragheta a alungat negrii din Rosarno, iar în locul lor au rămas să lucreze compatrioţii noştri. La câteva zile după incidentele violente de la Rosarno, atmosfera este calmă, locuitorii parcă s-au liniştit, în timp ce imigranţii de origine africană au dispărut.

 • Târgu-Mureş: Banii pentru încălzire întârzie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Banii pentru încălzire întârzie

  Cele 29.590 de mii de familii din judeţul Mureş care folosesc pentru încălzirea locuinţei lemne, petrol sau cărbune nu vor primi ajutorul de încălzire decât din 15 ianuarie, însă acesta va fi aferent primelor două luni de iarnă.

 • La 12 ani, Lori îşi întreţine cele cinci surioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La 12 ani, Lori îşi întreţine cele cinci surioare

  Loredana câştigă aproape 70 de lei pe zi din cerşit, de patru ori mai mult decât mama ei, care este menajeră de „ocazie“. Micuţa foloseşte o plăcuţă pe care este scris numele unui văr de la Casa de Copii „Sf. Nicolae“, dar nu pentru a-i îndupleca pe bucureşteni să îi dea bani, ci să se ferească de agresori.

 • 30% din băcăuani, ajutaţi de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30% din băcăuani, ajutaţi de stat

  Statul a cheltuit anul trecut peste 63 de milioane de euro numai pentru acordarea ajutoarelor către persoanele asistate social din judeţul Bacău

 • A rămas fără vedere după ce medicii i-au spus că are migrenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A rămas fără vedere după ce medicii i-au spus că are migrenă

  Elena Badea şi-a pierdut vederea, din cauza unei tumori, în urmă cu cinci ani. O operaţie în străinătate i-a eliminat tumora dar lumina zilei şi zâmbetul oamenilor s-au pierdut în întuneric. Doar o operaţie în China o poate ajuta.

 • Moş Crăciun a venit la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun a venit la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

  O mie de persoane, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAR) din Buzău au primit un stimulent din partea asociaţiei. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pensionarii au fost recompensaţi cu 50 de lei, sumă care a mers doar în buzunarele celor care nu au primit în anii trecuţi.

 • Poliţiştii cer ajutorul concetăţenilor pentru găsirea unei tinere dispărute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii cer ajutorul concetăţenilor pentru găsirea unei tinere dispărute

  Poliţiştii de la compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale solicită sprijinul cetăţenilor în vederea rezolvării unui caz de dispariţie.Este vorba de Laura Daniela STAN , de 17 ani, din Municipiul Brăila. Părinţii, care au reclamat dispariţia, spun că în dimineaţa zilei de 2 decembrie a plecat la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu.

 • Târgu-Mureş: Studenţii UAT, spiriduşii lui Moş Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Studenţii UAT, spiriduşii lui Moş Crăciun

  Studenţii Universităţii de Artă Teatrală din Târgu-Mureş au devenit pentru o zi ajutoarele lui Moş Crăciun. Tinerii au organizat un eveniment caritabil, în urma căruia s-au strâns jucării donate mai apoi copiilor cu probleme.

 • Provincia Roma îi ajută pe săraci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provincia Roma îi ajută pe săraci

  Provincia din Roma a iniţiat un proiect social de ajutor pentru familiile aflate în dificultate economică. Titularii "Family card" pot obţine reduceri.

 • Slatina: Diana şi Andreea cer 5 lei pentru bătrâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Diana şi Andreea cer 5 lei pentru bătrâni

  Diana şi Andreea, elevele care vor să strângă bani pentru bătrânii şi copiii din centrele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, i-au invitat pe vârstnici la concert.

 • Ajutor european de 500.000 de euro pentru firmele din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutor european de 500.000 de euro pentru firmele din România

  Comisia Europeană a anunţat vineri că a autorizat o schemă de ajutor de stat propusă de România, prin care firmele care se confruntă cu dificultăţi de finanţare pot primi, până la finalul anului viitor, ajutoare în valoare de până la 500.000 euro.

 • CE aprobă un ajutor de stat pentru Ford România, cu anumite condiţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CE aprobă un ajutor de stat pentru Ford România, cu anumite condiţii

  Comisia Europeană (CE) şi-a dat ok-ul pentru ca Ford România să primească de la autorităţile de la Bucureşti un ajutor de stat de până la 57 de milioane de euro, pentru pregătirea profesională a angajaţilor, însă nu fără a impune şi anumite condiţii.

 • Nicoleta este disperată și are nevoie de ajutorul nostru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicoleta este disperată și are nevoie de ajutorul nostru

  Nicoleta are 19 ani iar până acum a suferit deja 3 operaţii. Suferă de o boală rară, cifoscolioză, care afectează coloana vertebrală. Datorită ultimei operaţii pe care a făcut-o în Italia, fata are un aspect normal şi deja se simte mult mai bine. Are nevoie însă de 600 de euro ca să meargă la consult iar familia, care a cheltuit până acum sute de milioane nu mai poate să o ajute.