Stiri despre agile learning

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 4 trenduri de dezvoltare continuă în 2021
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 trenduri de dezvoltare continuă în 2021

  În ultimul deceniu învăţarea prin intermediul tehnologiei a devenit una dintre regulile importante pentru companiile care îşi doresc să facă performanţă. Pentru că timpul alocat învăţării este din ce în ce mai scurt, tehnologia a devenit un partener important pentru toţi cei care vor să se dezvolte constant.

 • Cum putem personaliza învăţarea online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem personaliza învăţarea online

  Sunt un ferm susţinător al învăţării continue şi cred că formula ei perfectă constă în combinaţia dintre interacţiunea umană şi digitalizare.

 • Provocările de leadership în noua normalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provocările de leadership în noua normalitate

  Uşurinţa cu care vom obţine şi ne vom însuşi abilităţile de care vom avea nevoie pentru a ne integra în noua normalitate va da un flow rapid ritmului în care skillurile necesare vor evolua. Ceea ce mi se pare foarte interesant este faptul că, pentru a putea să manageriem eficient echipele, trebuie să schimbăm modul în care ne raportăm la abilităţile de care avem nevoie pentru a performa.

 • De ce va înlocui Agile Learning învăţarea tradiţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce va înlocui Agile Learning învăţarea tradiţională

  În aceste vremuri tulburi, schimbarea este ceea ce oamenilor le este cel mai greu să asimileze, angajaţii preferând să nu o experimenteze deloc, dacă se poate. Dar iată că, deşi trăim un moment pe care nimeni dintre noi nu l-a mai trăit vreodată, aş vrea să vă arăt de ce pentru noi metodologia Agile şi comunicarea continuă pot fi de mare ajutor şi îmbunătăţesc productivitatea în situaţii de incertitudine precum cea pe care o traversăm acum.

Modifică Setările