Stiri despre africa

  595 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alin Totorean: Cel mai tare mi-e frică să nu-mi rup picioarele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alin Totorean: Cel mai tare mi-e frică să nu-mi rup picioarele

  Un om plin de energie, un povestior plin de căldură, un curios plin de curaj, cam în acest fel l-ai putea descrie pe Alin Totorean, un explorator care şi-a consacrat existenţa expediţiilor în locuri greu accesibile şi în general ocolite de pasul omenesc. Dacă într-o bună zi ar avea posibilitatea de a părăsi Terra probabil că s-ar aventura în univers doar pentru plăcerea de a dărui, la întoarcea acasă, ceea ce descoperă. Asta

 • Chidi Cafe aduce o parte din Africa în Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chidi Cafe aduce o parte din Africa în Bucureşti

  Cafeneaua din centrul Capitalei este locul de întâlnire al negrilor. Barul de pe strada Mântuleasa te face să te simţi ca într-un local din continentul negru, cu ritmuri de muzică africană şi cu reţete de băuturi aduse tocmai din  celălalt capăt al lumii.

 • 50 Cent:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  50 Cent: "M-aş căsători şi aş trăi în Africa"

  Rapperul ‘'50cent'' ar dori să trăiască în Africa şi să aibă o familie numeroasă cu mulţi copii. Pentru artist femeia ideală din viaţa lui ar trebui să aibă calităţile unei vedete pop. " Le sărut pe Beyonce, Rihanna şi Lady Gaga", a declarat rapperul pentru MTV News.

 • Povestea africanului evadat din Iad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea africanului evadat din Iad

  Un tânăr de aproape 30 de ani povesteşte, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară" Galaţi, cum a fugit din Guineea.Viaţa lui Ali este un adevărat scenariu de film. A fugit din ţara natală, Guineea, din cauza persecuţiilor îngrozitoare pe care le-a suferit.

 • Ţinta ilegalilor din Africa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţinta ilegalilor din Africa

  În urmă cu doi ani, Lawrence, originar din Zimbabwe, a ajuns în Vietnam cu o viză turistică. Asta nu l-a împiedicat să predea limba engleză în mai multe şcoli din Hô Chi Min, fostul Saigon.

 • Carlos merge mai departe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carlos merge mai departe

  După grava eroare din meciul de deschidere cu Mali, fostul stelist Carlos Fernandes s-a revanşat în faţa suporterilor angolezi.

 • Angola joacă murdar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angola joacă murdar

  Africii Gazdele competiţiei le fac zile negre adversarelor. Organizatoarea Cupei Africii din acest an apelează la măsuri nu tocmai „ortodoxe“ pentru a-şi asigura calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

 • Africa, noua placă turnantă a stupefiantelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Africa, noua placă turnantă a stupefiantelor

  Potrivit unui raport ONU, marii traficanţi din America Latină folosesc, mai nou, Continentul Negru ca zonă de tranzit către Europa. Multe dintre transporturi sunt supervizate de Al-Qaida. Grupările de crimă organizată apărute în ţări sărace din Africa au ca „obiect de activitate“ şi traficul de droguri venite din ţări latino-americane.

 • Iuliu Mureşan mai vrea jucători din Africa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iuliu Mureşan mai vrea jucători din Africa

  După „pachetul” de ivorieni compus din Traore, E. Kone, Viera şi Camara, Iuliu Mureşan îşi doreşte să aducă la CFR alţi fotbalişti talentaţi de pe continentul negru

 • Killer-ul lui Arsenal a ucis şi Camerunul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Killer-ul lui Arsenal a ucis şi Camerunul

  Cupa Africii pe Naţiuni a mai produs o surpriză de proporţii. Naţionala Camerunului, condusă de Eto'o, a fost învinsă de naţionala statului Gabon, scor 0-1.

 • Minut de reculegere înaintea fiecărui meci de la CAN 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minut de reculegere înaintea fiecărui meci de la CAN 2010

  Toate meciurile din primul tur al Cupei Africii pe naţiuni la fotbal vor debuta cu un minut de reculegere în semn de omagiu pentru cei doi membri ai delegaţiei togoloze decedaţi în urma atentatului de vineri asupra autocarului naţionalei Togo, mitraliat în timp ce traversa enclava Cabinda, au anunţat organizatorii.

 • MAE avertizează românii să evite nordul Africii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MAE avertizează românii să evite nordul Africii

  Ministerul român al Afacerilor Externe a postat noi avertizări de călătorie pe site-ul său pentru mai multe ţări africane printre care Algeria, Egipt, Libia, Mali, Maroc, Niger, Sudan, Tunisia şi Yemen.