Stiri despre afise

  104 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Scandal la Festivalul Artelor: Maia Morgenstern îi acuză pe organizatori de escrocherie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal la Festivalul Artelor: Maia Morgenstern îi acuză pe organizatori de escrocherie

  Actriţa Maia Morgenstern îi acuză de escrocherie pe organizatorii Festivalului Artelor, care s-au folosit de numele ei în campania de promovare a evenimentului, fără să-i ceară acordul scris sau verbal. Pepino Popescu, preşedintele Festivalului Artelor, recunoaşte că nu a existat nicio înţelegere cu Maia Morgenstern, şi îi cere scuze public.

 • Publicitatea ilegală prin afișele stradale, amendată de polițiștii comunitari orădeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Publicitatea ilegală prin afișele stradale, amendată de polițiștii comunitari orădeni

  Angajaţii Compartimentului Afişaj stradal din cadrul Poliţiei Comunitare Oradea au desfăşurat în perioada 17 - 24 septembrie activităţi de verificare a afişelor colante amplasate în oraș. Au fost avertizați scris și amendați contravențional cinci agenţi economici şi persoane fizice care nu au respectat legea afișelor stradale.  

 • Sărbătoare la Teatrul Alexandru Davila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătoare la Teatrul Alexandru Davila

  Afişele - opere de artă  dar mai ales  spectacolul de fanfară şi folclor au adus, astăzi, la Teatrul Alexandru Davila, sute de piteşteni.

 • Moartea, „agent“ de colectat bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea, „agent“ de colectat bani

  Părintele Mihail Dincă a lipit afişe pe blocuri prin care le cere enoriaşilor să cotizeze pentru o capelă mortuară. Metodele mai puţin „ortodoxe“ la care a apelat preotul pentru a face rost de bani nu sunt privite cu ochi buni de credincioşi, dar sunt acceptate de superiorii de la Mitropolia Olteniei.

 • Lipitorii de afişe, sancţionaţi de edili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lipitorii de afişe, sancţionaţi de edili

  Amenzile pentru cei care nu respectă normele impuse de municipalitate ajung până la 2.500 de lei. Administratorii firmelor care îşi fac reclame prin afişe lipite pe stâlpi sunt nemulţumiţi deoarece edilii stabilesc sancţiuni, dar uită să amenajeze spaţii speciale.

 • Biblioteca Județeană din Bacău a luat locul I la concursul național de afișe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biblioteca Județeană din Bacău a luat locul I la concursul național de afișe

  Zilele acestea, în cadrul simpozionului naţional "Mijloace moderne de atragere a publicului în biblioteci" a fost organizat Concursul Naţional de afişe de bibliotecă. Din zecile de lucrări depuse de bibliotecile din ţară, au fost alese cele mai reuşite, cu ele realizându-se o expoziţie în holul Bibliotecii Judeţene "Panat Istrati" din Brăila.

 • Mica Publicitate pe clădiri, noua modă în Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mica Publicitate pe clădiri, noua modă în Bistriţa

  Stâlpii de curent, trunchiurile copacilor sau chiar pereţii unor monumente istorice sunt ţinta bistriţenilor care vor să vândă ori să închirieze.Oamenii spun că n-au bani să dea anunţuri la ziar şi preferă să lipească hârtii  în orice loc unde sunt pasibili de amenzi

 • Fanii Paradise Lost au primit afişe, în loc de concert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fanii Paradise Lost au primit afişe, în loc de concert

  Motivul amânării concertului de aseară a fost un accident rutier în care microbuzul trupei a fost implicat. Agentul de vânzări al trupei Paradise Lost spune că nu s-a discutat despre o reprogramare a concertului, astfel că cele 420 de persoane ce au plătit pentru eveniment, îşi vor cere banii înapoi.

 • Reducerile şi promoţiile au declanşat nebunia în Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reducerile şi promoţiile au declanşat nebunia în Bacău

  Comercianţii din mall sunt asaltaţi de tineri dornici să fie la modă cu bani puţini. La fiecare minut, cel puţin trei persoane au trecut astăzi pragul mall-ului. Majoritatea magazinelor practică reduceri de 20%, iar în cazuri rare ajung până la 50%.  

 • Fluturaşi electorali în ziua votului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fluturaşi electorali în ziua votului

  Pe străzile Piteştiului, dar şi în câteva comune argeşene, au apărut de azi-noapte sute de mii de flaiere pe care apărea chipul câtorva primari alături de unul dintre candidaţii la preşedinţie.

Modifică Setările