Stiri despre ads resita

  180 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tâlharii care au vrut să fure darul de nuntă la Caransebeş au fost reţinuţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tâlharii care au vrut să fure darul de nuntă la Caransebeş au fost reţinuţi

  Poliţiştii au reţinut miercuri trei suspecţi în cazul tentativei de jaf care a avut loc la Caransebeş  pe data de 11 septembrie. Atunci, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost rănit prin împuşcare.În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că doi miri, în timp ce se deplasau cu darul de nuntă spre ieşirea din local, doi bărbaţi cu cagule au pătruns în restaurant cu intenţia de a le lua banii.

 • CAMPANIE Votează doctorii cu care Reşiţa se mândreşte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAMPANIE Votează doctorii cu care Reşiţa se mândreşte!

  În urma nominalizărilor făcute de cititori pe site-ul resita.adevarul.ro, redactia „ADS“, împreună cu un juriu de specialitate, a stabilit lista finală a medicilor care intră în cursa pentru „Top 5 doctori cu care Reşiţa se mândreşte“. Începând de astăzi, timp de două săptămâni, votul este deschis.

 • Aproape 500 de posturi stau blocate la Spitalul Judeţean, iar actul medical este în pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aproape 500 de posturi stau blocate la Spitalul Judeţean, iar actul medical este în pericol

  Lipsa medicilor, asistentelor medicale şi a infirmierelor aduc în pagul disperării managerii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Şi asta pentru că, pe piaţa forţei de muncă nu există nici măcar potenţiali candidaţi care să le ocupe. Astfel că, cele trei schimburi, care asigură permanenţa serviciilor sunt descoperite în prezent.

 • Enel răspunde atacurilor Primăriei: Stâlpii fără becuri nu pot ilumina oraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enel răspunde atacurilor Primăriei: Stâlpii fără becuri nu pot ilumina oraşul

  Străzile municipiului de pe Bârzava rămân tot mai des în beznă. Cetăţenii îşi varsă nervii pe primar şi consilierii locali, deşi, spun aceştia, nu sunt ei de vină. Municipalitatea îi îndeamnă pe reşiţeni să ceară explicaţii Enelului pentru desele pene de current. Oficialii companiei însă îi asigură pe oameni că stâlpii fără becuri nu au cum să ilumineze oraşul.

 • Tragedie în Triaj! Viteza excesivă a băgat trei persoane în spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragedie în Triaj! Viteza excesivă a băgat trei persoane în spital

  Paticipanţii la trafic au fost şocaţi de un nou accident rutier care a avut loc în zona Triaj, în urmă cu circa o oră. Viteza neadecvată şi o triplare a coloanei de maşini aflate în trafic, au creat premisele accidentului ce a avut loc, la ieşirea din cartierul Lunca Pomostului.

 • Centrul municipiului Caransebeş se schimbă la faţă. Primăria îl renovează complet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrul municipiului Caransebeş se schimbă la faţă. Primăria îl renovează complet

  Municipalitatea din Caransebeş va demara, în cel mai scurt timp, lucrările de refacere a zonei centrului civic, cuprinsă între Catedrala Episcopală şi Casa de Cultură, zonă ce va suferi schimbări majore. Pe lângă pavaj, executivul va lucra şi la aspect, astfel încât zona centrală să arate ca cea a unui oras cu adevarat european. 

 • Jandarmii din Caraş-Severin donează sânge, ca să salveze vieţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jandarmii din Caraş-Severin donează sânge, ca să salveze vieţi

  Aşa cum deja i-au obişnuit pe cărăşeni, jandarmii dau startul unei noi campanii de donare de sânge. Aceasta este lansată astăzi la nivel naţional şi se numeşte “Jandarmeria donează viaţă pentru România”. Pe lângă faptul că ofiţerii şi subofiţerii din judeţ se prezintă la boxă, vor mobiliza şi populaţia să facă acelaşi gest. 

 • Cum vor bugetarii să scape de banii primţi ilegal din sporuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vor bugetarii să scape de banii primţi ilegal din sporuri

  Aproape 1.000 de bugetari din Caraş-Severin, angajaţi ai Consiliului Judeţean şi Primăriei Reşiţa au de restituit statului, sume cuprinse între 20.000 şi 35.000 de lei. Banii provin din sporurile pe care Curtea de Conturi şi instanţele de judecată le-au considerat ilegale.

 • Wireless gratuit în 21 de locaţii din Caransebeş. Vezi aici lista spaţiilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Wireless gratuit în 21 de locaţii din Caransebeş. Vezi aici lista spaţiilor!

  Alt subiect aflat în atenţia consilierilor locali a fost cel referitor la protocolul de colaborare încheiat cu compania RCS-RDS pentru asigurarea de acces wireless gratuit la Internet în 21 locuri publice din Caransebeş, precum parcurile Dragalina şi Teiuş, zona Centrului Civic, Piaţa Agroalimentară, Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei sau piaţetele din municipiu.

 • Doru Boru,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doru Boru, "samuraiul" din Banat

  Profesorul Doru Dumitru Boru, este unul dintre cei mai titraţi maeştri în artele marţiale. Născut în Banat, sensey Doru, este cunoscut de peste două decenii ca practicant al artelor marţiale. În opinia sa, artele marţiale se completează, de minune, cu artele muzicale.

 • Condamnat pe viaţă de societate. Cu asta se confruntă un fost puşcăriaş!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condamnat pe viaţă de societate. Cu asta se confruntă un fost puşcăriaş!

  Opt luni de arest preventiv i-au fost suficiente lui Kempes pentru a deveni în ochii lumii un etern infractor. Ajunşi în faţa instanţei de judecată pentru comiterea a fel de fel de fapte de natură penală, cei mai mulţi dintre inculpaţi sunt condamnaţi la pedepse privative de libertate.

 • Cum scapă basma curată medicii acuzaţi de malpraxis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapă basma curată medicii acuzaţi de malpraxis

  Gabriel Imre, de 43 de ani din Reşiţa, încearcă de la începutul anului să afle cine este vinovat penrtu moartea mamei sale Ştefana Fonat, însă omul simte că luptă cu morile de vânt. Mama sa, în vârstă de 64 de ani, a decedat pe data de 15 decembrie 2010.

 • Agentul de paza care proteja societatea, a furat cu tupeu 500 de litri de motorina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agentul de paza care proteja societatea, a furat cu tupeu 500 de litri de motorina

  Politistii de la Moldova-Noua au intervenit la un furt, dup ace au fost sesizati ca in curtea unei societati comerciale se petrec lucruri ciudate. Oamenii vazusera acolo o autoutilitara in care erau depozitate mai multe bidoane cu motorina. I-au prins pe infractori. Unul dintre acestia era chiar cel care trebuia sa fereasca firma de furturi. 

 • Mitropolitul Laurenţiu Streza primeşte teren gratuit ca să îşi ridice casă la Caransebeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolitul Laurenţiu Streza primeşte teren gratuit ca să îşi ridice casă la Caransebeş

  Consilierii locali din municipiul vecin au votat un proiect de hotarare prin care sa ii rasplateasca pe oamenii care au ajutat Caransebesul. Astfel ca, fiecare cetatean de onoare primeste cate un teren gratuit, in suprafata de 500 de metri patrati, pe care sa isi poat construi o casa. Pe lista legislativului se regasesc si Mitropolitul Streza sau Patriarhul Daniel. 

 • Șmecherii care sparg ilegal pe domeniul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Șmecherii care sparg ilegal pe domeniul public

  Firmele care fac lucrări pe domeniul public își fac singure legea, atunci când vine vorba despre spargerile pe care le au de făcut pe străzile Reșeiței. Asta pentru că nu cer autorizații, ci sparg după ochi, unde le cade mai bine și unde au nevoie. Situația este una generală în oraș. Și firmele private acționează așa, dar și societățile comerciale din subordinea consiliului local.

 • Dezastrul ecologic din rezervaţiile de la Dunăre, semnalat si de presa din Serbia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezastrul ecologic din rezervaţiile de la Dunăre, semnalat si de presa din Serbia

  Pe malul râului Nera au fost defrişate ilegal câteva hectare, însă autorii nu au fost încă prinşi. Organizaţiile neguvernamentale de mediu trag tot mai des semnale de alarmă vizavi de tăierile masive de lemn care au loc atât în rezervaţiile naturale din Serbia, cât şi în cele din România.

 • Caraş-Severin, controlat de interlopii care fac legea cu sabia şi cu pumnul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caraş-Severin, controlat de interlopii care fac legea cu sabia şi cu pumnul

  Remus Mogoşan, Slavco Avram sau Marius Ciulan sunt doar trei dintre infractorii care fac sau au facut legea la frontier cu Serbia. Fie ca au terorizat politisti de frontier, procurori sau chiar locuitorii din zona, colectand taxe de protectie, cei trei sunt renumiti in toata Romania pentru agresivitatea de care au dat dovada in raport cu fortele de ordine. 

 • Florentin Şest investește mii de euro în aparatură, ca să poată vorbi cu astronauții
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florentin Şest investește mii de euro în aparatură, ca să poată vorbi cu astronauții

  Forentin are o pasiune foară rară în zilele noastre, dar care îi permite să fie unic în Caraș-Severin, dar și în zona de vest: este un pasionat radioamator. „Din timpul când eram elev în şcoala generală, m-a pasionat electronica şi radiotelegrafia. Am început cu montaje simple luate din revistele vremii, Minitehnicus şi Tehnium“, ne-a mărturisit el.

 • Cum „lovește” mafia locală a fierului vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum „lovește” mafia locală a fierului vechi

  Furturile de fier vechi le dau bătăi de cap autorităților, care săptămânal prind, cel puțin, un hoț la „prădat”. Desele spargeri care au loc în cartirul Mociur, dar și pe Calea Caransebeșului obligă autoritățile să elaboreze un plan, care să diminueze fenomenul.

 • Criza economică se prelungește la Reșița
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza economică se prelungește la Reșița

  Avertismentul a fost lansat de executivul reșițean, care este în criză de bani din cauza lipsei de investitori. În orașul de pe Bârzava investițiile sunt limitate, în timp ce patru milioane de euro sunt blocați în terenul nivelat de la Kilometrul 7.

 • Tehicianul pasionat de filatelie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehicianul pasionat de filatelie

  Tehnician la origini, Paul Vasile este pasionat de filatelie. A adunat în timp zeci de clasoare, cu timbre prețioase. De asemenea, reșițeanul face parte din comitetul olimpic și își împarte timpul între sport și expoziții. 

 • Prețuri exorbitante la abonamentele pe transportul în comun. Duble față de Timișoara, unde condițiile sunt impecabile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prețuri exorbitante la abonamentele pe transportul în comun. Duble față de Timișoara, unde condițiile sunt impecabile

  Operatorul care a preluat în concesiune de la municipalitate transportul în comun își face singur regulile atunci când vine vorba despre prețuri. Asta pentru că, deși tramvaiele nu circulă momentan, iar autobuzele se defectează pe traseu, prețul unui abonament este de 156 de lei. La Timișoara, prețul unui abonament general este de numai 80 de lei.

 • Mașinile produse de Rusia comunistă la începutul anilor 1900 fac furori pe drumurile Reșiței
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mașinile produse de Rusia comunistă la începutul anilor 1900 fac furori pe drumurile Reșiței

  La cei peste 70 de ani pe care-i are, vecinii mai tineri îi spun ori domnu’, ori nea Catrinoiu. Soţia şi cei mai de-o seamă, Gicu, pentru că aşa-i place. Şi, deşi e bunic, încă e ‘’verde’’ la trup şi în spirit. De loc e dintr-un sat din Mehedinţi, dar de peste 50 de ani locuieşte în Reşiţa, oraşul în care şi-a crescut copiii şi de unde a ieşit la pensie după ce, peste patru decenii, a fost mecanic de locomotivă l

Modifică Setările