Stiri despre admiratie

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 3 zodii de femei disperate după atenţie. Ar face orice să fie în prima linie. Gemenii sunt pe listă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 zodii de femei disperate după atenţie. Ar face orice să fie în prima linie. Gemenii sunt pe listă

  Priviri întoarse, favoruri făcute zilnic, atenţie din toată părţile şi multă lume care o admiră şi apreciază, aceasta este descrierea femeii care vrea cu orice preţ să aibă atenţia celor din jur, îndeosebi a bărbaţilor, dar mai ales a partenerului de viaţă. Acest tip de femeie poate fi în trei dintre zodiile horoscopului, zodii care au caracteristici precum independenţa, curajul, spiritul pragmatic.

 • 137 de ani de la naşterea lui George Enescu. „Franţa era a doua lui casă, dar a rămas mereu un fiu credincios poporului român”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  137 de ani de la naşterea lui George Enescu. „Franţa era a doua lui casă, dar a rămas mereu un fiu credincios poporului român”

  Duminică s-au împlinit 137 de ani de la naşterea marelui compozitor George Enescu. 2018 este, de asemenea, şi anul în care se împlinesc 105 ani de când Enescu însuşi lansa prima iniţiativă de susţinere şi dezvoltare a muzicii clasice româneşti, înfiinţând Premiul Naţional de Compoziţie „George Enescu”. La 137 de ani, prezentăm un portret al compozitorului realizat din amintirile altor muzicieni de excepţie.

 • Autocenzură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autocenzură

  Aş vrea să-mi exprim public admiraţia faţă de o revistă. Să scriu ceva pozitiv şi luminos. Să-i laud pe autorii articolelor, pentru munca, inspiraţia şi talentul lor. Dar nu pot, pentru că mi-e ruşine.

 • Excepţional!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Excepţional!

  Când lauzi pe cineva în România, imediat eşti trecut pe lista „suspecţilor“: ce urmăreşti?, cu cine vrei să te pui bine?, care ţi-e interesul?, îi faci publicitate?, gratis?, nimic nu e gratis în lumea noastră!

 • Meşterii populari, păstrătorii unor tradiţii cu un viitor incert.  Tinerii sunt impresionaţi, dar nu se ţin de meşteşug
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meşterii populari, păstrătorii unor tradiţii cu un viitor incert.  Tinerii sunt impresionaţi, dar nu se ţin de meşteşug

  Doi ceramişti, un cojocar şi un cioplitor în lemn s-au aflat în faţa tinerilor liceeni pentru a le explica drumul de la materia primă cu care lucrează până la lucrurile deosebite aduse într-o mini-expoziţie, dar şi istoria vechilor meşteşuguri. Tinerii, ca de fiecare dată, au fost impresionaţi, doar că, spun meşterii, interesul se pierde repede când se apucă de meserie.

 • Narcisiştii, oamenii în jurul cărora „se roteşte Pământul“. 1% din populaţie este afectată de această tulburare comportamentală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Narcisiştii, oamenii în jurul cărora „se roteşte Pământul“. 1% din populaţie este afectată de această tulburare comportamentală

  Atenţie excesivă faţă de propria persoană fizică. Aşa este explicat în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române cuvântul „narcisist“. Această tulburare de personalitate este caracterizată printr-o nevoie permanentă de admiraţie şi printr-o lipsă de empatie faţă de ceilalţi. Deşi sunt greu de abordat, narcisiştii pot fi uneori lideri de excepţie.

 • Franţa stupefiată. Exerciţii de Admiraţie cu tabere de romi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa stupefiată. Exerciţii de Admiraţie cu tabere de romi

  Care e ţara europeană care-şi foloseşte cele mai subtile mijloace pentru a deconstrui o prejudecată şi a nu lăsa o atitudine rasistă să prindă rădăcini? Care poate fi ţara în care un decret de expulzare a romilor e analizat de filozofi?

 • Admiraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Admiraţie

  Am aflat cu întârziere de moartea unei distinse doamne a teologiei ortodoxe româneşti contemporane, Anca Manolache (1923-2013). Simptomatic, faptul nu a fost consemnat de presa eclesială centrală.

 • De ce urâm valorile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce urâm valorile

  În perioada de glorie a Europei libere, Virgil Ierunca vorbea despre valorile „uitate, cenzurate, exilate”. Astăzi lucrurile nu s-au schimbat. Tendinţa de minimalizare a valorii, de distrugere furibundă a miturilor e parcă mai pregnantă ca oricând.                                               _

 • Povestea Mădălinei Căuş - eleva de la Arte care cântă la nunţi pentru a-şi ajuta tatăl cardiac şi cu hernie de disc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea Mădălinei Căuş - eleva de la Arte care cântă la nunţi pentru a-şi ajuta tatăl cardiac şi cu hernie de disc

  Mădălina nu a împlinit încă 18 ani, este în ultimul an de liceu şi este o artistă desăvârşită. Adolescenta este capul familiei, după ce ea şi tatăl ei au fost părăsiţi de mamă. Între timp, tatăl ei s-a îmbolnăvit şi se deplasează din ce în ce mai greu, aşa că tânăra este nevoită să cânte prin restaurante sau pe la diverse evenimente (chiar şi pe la nunţi) ca să facă bani.

 • Perioada interbelică şi ”epoca de tuci”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Perioada interbelică şi ”epoca de tuci”

  Un coleg de rubrică, istoric, numeşte perioada interbelică tot un fel de ”epocă de aur”, pe care românii, fiind de felul lor nostalgici, o privesc cu o admiraţie nemeritată. Până revin la ”nemeritată”, mă grăbesc să spun că, în opinia mea, ironia conţinută de sintagma arhicunoscută nu ar trebui să fie transferată asupra altei perioade din istoria românilor.

 • Celine Dion: „Nadia Comăneci mi-a schimbat destinul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celine Dion: „Nadia Comăneci mi-a schimbat destinul”

  Cântăreaţa Celine Dion a mărturisit că o admiră foarte mult pe gimnasta română Nadia Comăneci. Frumoasa artistă a povestit că prestaţia Nadiei de la Jocurile Olimpice din 1976 aproape că i-a schimbat viaţa, scrie rtv.net

 • Focșani, între cunoaștere și admirație
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focșani, între cunoaștere și admirație

  Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a lansat proiectul „Focșani - între cunoaștere și admirație", proiect ce are ca principal scop promovarea şi aducerea în atenţia cetăţenilor a obiectivelor turistice existente în oraş pentru a spori imaginea actuala a acestuia.

 • Ziua în care România a devenit din nou Regat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua în care România a devenit din nou Regat

  Văzută din spatele ecranului, vizita regală de marţi a semănat cu un film plasat într-o altă epocă, dar cu actori desprinşi din personajele zilelor noastre. Marţi, 25 octombrie 2011. Răsfrântă pe milioane de ecrane TV, figura regelui Mihai I pare perfect imobilă, de parcă cel care rosteşte greoi discursul, l-ar exersa, de fapt, în faţa unui auditoriu invizibil.

 • FIDELitatea lui Maradona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FIDELitatea lui Maradona

  La intervale regulate de timp, fostul mare fotbalist argentinian îi ridică osanale revoluţionarului cubanez Fidel Castro. Pentru Maradona, personaje gen Fidel Castro şi Hugo Chavez sunt exemple de urmat, în timp ce tot răul din lume e reprezentat de preşedinţii americani.