Stiri despre adevarul resita

  56 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Primar anchetat pentru 100.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primar anchetat pentru 100.000 de lei

  Ioan Velescu, edilul din Luncaviţa, este cercetat pentru că ar fi încheiat contracte fictive şi a creat prejudicii statului. După ce edilul-şef al comunei Fârliug s-a trezit cu Direcţia Naţională Anticorupţie pe cap, acum primarul şi viceprimarul de la Luncaviţa sunt anchetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş pentru abuz în serviciu.

 • Pregătiri pentru competiții la înălțime. Muntele Mic este luat cu asalt!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pregătiri pentru competiții la înălțime. Muntele Mic este luat cu asalt!

  Cupa Muntele Mic şi Cupa Vest la Schi au epuizat toate locurile de cazare. Proprietarii de pensiuni de pe Muntele Mic sunt în miezul pregătirilor pentru acest weekend, când au loc două dintre cele mai importante competiţii pe schiuri: Cupa Muntele Mic şi Cupa Vest la Schi.

 • Şmecherii imobiliare cu terenuri scumpe în zona Moroasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şmecherii imobiliare cu terenuri scumpe în zona Moroasa

  Un teren al Primăriei, în suprafaţă de 11.500 de metri pătraţi, ar fi fost însuşit ilegal peste noapte, printr-o hotărâre judecătorească. Ruja Tablă, care deţine de mai multă vreme 11.500 metri pătraţi de teren în zona Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin, a obţinut în instanţă dublarea suprafeţei.

 • S-a dedicat artei şi tinerilor cărăşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a dedicat artei şi tinerilor cărăşeni

  Marian Truţulescu este doctor în arte plastice. Crede că prin pictură i-ar putea ajuta pe mulţi reşiţeni să treacă prin criză. Reşiţeanul are 35 de ani şi a absolvit secţia de Grafică a Facultăţii de Artă din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

 • Protestatarul Mihai Orbulescu refuză să renunțe la greva foamei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protestatarul Mihai Orbulescu refuză să renunțe la greva foamei

  Mihai Orbulescu este în greva foamei dinainte de sărbătorile de iarnă şi refuză să renunţe la forma extremă de protest. Revoluţionarul Mihai Orbulescu a decis să intre în greva foamei din cauza modului în care sunt trataţi românii la ora actuală.

 • Maestrul Stepan, ultimul olar din Caraş-Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maestrul Stepan, ultimul olar din Caraş-Severin

  Visul său este să îi înveţe şi pe alţii arta olăritului, astfel încât să ducă tradiţia mai departe. Ultimul olar din Banat trăieşte la Biniş, în Caraş-Severin, în satul în care prin anii ‘30 existau peste 200 de cuptoare de ars lutul.

 • Pe Muntele Semenic, privaţii resuscitează turismul omorât de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe Muntele Semenic, privaţii resuscitează turismul omorât de stat

  Hotelurile de pe Semenic moştenite din perioada comunistă, care forfoteau de lume acum nişte ani, se degradează pe zi ce trece, în timp ce afacerile private iau amploare de la un an la altul. Pe Muntele Semenic, cărăşenii se confruntă cu o situaţie similară privatizării dezastruoase care a avut loc în staţiunea Băile Herculane.

 • Cum vede Coco Galescu acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Caraș-Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vede Coco Galescu acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Caraș-Severin

  Alpinistul a înregistrat mai multe premiere pentru România în ceea ce priveşte cucerirea unor vârfuri muntoase din întreaga lume. După ce a înregistrat mai multe premiere pentru România, cucerind vârfuri neatinse de alţi alpinişti români, aleşii judeţeni l-au propus pe caransebeşeanul Cornel Galescu pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al Caraş-Severinului.

 • Muntele Semenic este luat cu asalt de turiști după Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muntele Semenic este luat cu asalt de turiști după Crăciun

  Operatorii turistici din Banatul Montan se bucură anul acesta de mai mulţi turişti şi profit mai mare, în comparaţie cu sezonul de iarnă trecut. Dacă de Crăciun pensiunile de pe Semenic au funcţionat pe jumătate pline, de ieri locurile au fost ocupate integral.

 • Anchetă nesfârşită în cazul consilierului judeţean care a omorât trei oameni cu maşina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anchetă nesfârşită în cazul consilierului judeţean care a omorât trei oameni cu maşina

  Expertiza criminalistică nu a fost făcută nici până acum, iar avocaţii consilierului judeţean au cerut acum una medico-legală. Consilierul judeţean Iacob Chişărău, care ar fi omorât trei tineri în timp ce se îndrepta spre Timişoara, este şi acum în libertate. Apărarea sa cere expertize peste expertize, care să ateste starea sa gravă de sănătate.

 • Interlopul sârb este liber să plece acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interlopul sârb este liber să plece acasă

  După ce a stat în greva foamei opt zile, magistraţii cărăşeni l-au lăsat pe Scop Josef să se reîntoarcă în Serbia. Acuzat de autorităţi de contrabandă cu ţigări şi evaziune fiscală, sârbul susţine că nu a încălcat nicio lege românească, pentru că ar fi fost răpit de pe teritoriul statului vecin.

 • Premieră în medicină la Reşiţa. Telemedicina aduce specialiști în oraș, prin lumea virtuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră în medicină la Reşiţa. Telemedicina aduce specialiști în oraș, prin lumea virtuală

  Doctorii fac apel la telemedicină ca să le pună un diagnostic corect pacienţilor şi se consultă online cu colegii lor din Serbia. Investigaţia şi diagnosticarea pacienţilor care se tratează la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa vor fi mai sigure de acum. Acest lucru este posibil datorită un proiect transfrontalier scris de medici împreună cu colegii lor de la spitalul din Vârşeţ, Serbia.

 • Liviu Culda este medicul îndrăgostit de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liviu Culda este medicul îndrăgostit de România

  Internist la Spitalul Judeţean din Reşiţa, medicul spune că nu ar pleca din ţară, chiar dacă întâlneşte tragedia în formă pură în fiecare zi. Medicul Liviu Culda a adunat peste 30 la sută din voturile reşiţenilor care au intrat pe site-ul „Adevărul”.  Asta înseamnă peste 5.000 de voturi.

 • Medicii de top din Vest au fost votaţi de cititori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicii de top din Vest au fost votaţi de cititori

  Campania care îi promovează pe doctorii cei mai buni din Arad, Hunedoara şi Reşiţa se apropie de final. Cei mai buni şi mai apreciaţi medici din comunităţile locale au fost votaţi de vechii pacienţi sau chiar de simpli cetăţeni, care au relaţionat la un moment dat cu ei.

 • Nea Puiu, omul cu mâini fermecate care a legat o strânsă prietenie cu antrenorul Mircea Lucescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nea Puiu, omul cu mâini fermecate care a legat o strânsă prietenie cu antrenorul Mircea Lucescu

  Mihai Braia a fost în anii ‘70 maseurul naţionalei de juniori la fotbal şi un prieten apropiat al antrenorului Mircea Lucescu. Nu se poate să mergi la Vrăniuţ şi să nu întrebi de Mihai Braia, un pensionar de 74 de ani, plin de viaţă şi permanent căutător de ceva nou. Ani buni, nea Puiu, cum îi spun cei din Vrăniuţ, a fost maseur la naţionala de fotbal, cele mai frumoase amintiri avându-le de la Deva, dar mai ales de la Hu

 • Reşiţenii plătesc preţuri de lux în autobuzele vechi folosite pentru transportul în comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reşiţenii plătesc preţuri de lux în autobuzele vechi folosite pentru transportul în comun

  Operatorul care a preluat în concesiune transportul în comun din Reşiţa îşi face singur regulile în privinţa preţurilor. Deşi tramvaiele nu circulă momentan, iar autobuzele se defectează pe traseu, oficialii de la RO-A-TIR, firma care gestionează transportul în comun din Reşiţa şi-a permis să crească în exces preţul abonamentelor, dar şi al biletului pentru o singură călătorie.

Modifică Setările