Stiri despre adevarul holding

  74 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre boala care rămâne netratată din cauza ruşinii, la
Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre boala care rămâne netratată din cauza ruşinii, la Adevărul Live

  75% din populaţie se confruntă cel puţin o dată în viaţă cu această problemă dureroasă. La femei, poate să apară mai devreme, în timpul unei sarcini. Este cauzată de sedentarism şi de alimentaţia săracă în fibre. Medicul Ana-Laura Manda, specialistă în chirurgie generală, ne explică la Adevărul Live cum se tratează corect şi eficient boala hemoroidală.

 • Adevărul Holding lansează site-ul viteze.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Holding lansează site-ul viteze.ro

  Grupul Adevărul Holding, în al cărui portofoliu se află publicaţiile „Adevărul“, „Click“, „Dilema Veche“, „Foreign Policy“ şi „Historia“, a lansat recent în varianta beta noua platformă viteze.ro, care va oferi cititorilor săi informaţii de actualitate, precum şi ştiri privind industria şi legislaţia din domeniul auto.

 • Despre Dinu Patriciu şi proiectul „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Dinu Patriciu şi proiectul „Adevărul“

  Despre Dinu Patriciu  pot  să spun că este fondatorul „Adevărului” modern. Visa sa facă din „Adevărul” o mare companie multinaţională. Adică un fel de News Corporation sau Time Warner al regiunii noastre, în Balcani, Europa Centrală, Republica Moldova, Ucraina, Georgia ( ţară pentru care avea o slăbiciune aparte, fiind un mare admirator al guvernării neoliberale a lui Saakaşvili, cu care de altfel se afla în relaţii foarte apropiate).

 • Dinu Patriciu a murit. Cum îl văd cei care au lucrat cu el la „Adevărul“. Corneţeanu: „Adora să tragă sforile. Lumea era pentru el o mare tablă de şah“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinu Patriciu a murit. Cum îl văd cei care au lucrat cu el la „Adevărul“. Corneţeanu: „Adora să tragă sforile. Lumea era pentru el o mare tablă de şah“

  Dinu Patriciu a murit astăzi, la Londra, la 64 ani de ani. Cu câţiva ani înainte de a se îmbolnăvi, Dinu Patriciu a hotărât că singura încununare demnă pentru imperiul de afaceri pe care l-a ridicat ar fi crearea „celui mai puternic trust de presă din România”. Însă cum îl văd cei alături de care a înfiinţat Adevărul Holding?

 • Mogulul care n-a vrut să fie mogul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mogulul care n-a vrut să fie mogul

  A murit Dinu Patriciu, la numai 64 de ani. Păstrez un mare regret: că nu am apucat să-i spun un „Mulţumesc“ apăsat pentru că timp de patru ani şi jumătate m-a suportat ca redactor-şef al ziarului său, „Adevărul“, deşi viziunea mea politică era diferită, pe alocuri diametral opusă, de viziunea sa.

 • Dinu Patriciu a murit. „E inutil să te uiţi înapoi cu mânie. Nu înveţi nimic“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinu Patriciu a murit. „E inutil să te uiţi înapoi cu mânie. Nu înveţi nimic“

  Dinu Patriciu a murit, astăzi, într-un spital din Londra, răpus de cancer la glandele endocrine. „E inutil să te uiţi înapoi cu mânie. Nu înveţi nimic. Experienţa nu foloseşte decât dacă te uiţi în viitor“, aşa începea omul de afaceri un editorial publicat în ziarul „Adevărul”, în 2010. Mărturiile lui Dinu Patriciu au rămas în arhiva adevarul.ro, unde puteţi regăsi cum vedea mogulul viitorul presei scrise, capitalismul sau „ţara de vis“.

 • Site-ul click.ro se relansează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Site-ul click.ro se relansează

  Click! ţi-a pregătit o surpriză: click.ro, site-ul ziarului Click!, cea mai citită publicaţie din presa scrisă românească, se relansează. Îi Invităm pe cititorii noştri să se obişnuiască cu noul site. Îl puteţi accesa de la adresa beta.click.ro.

 • Miliardarul Truică a pierdut procesul cu Adevărul Holding
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miliardarul Truică a pierdut procesul cu Adevărul Holding

  Miliardarul Remus Truică a pierdut procesul pe care îl intentase ziarului Click, supărat pe articolele despre afacerile lui complicate. Ghinioanele se ţin lanţ de omul care altădată avea toată lumea la degetul mic!

 • Ce meserii preferă elevii bucureşteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce meserii preferă elevii bucureşteni

  Peste 200 de liceeni bucureşteni au învăţat pentru o zi despre ocupaţiile pe care şi le-ar putea alege în viaţă alături de 50 de profesionişti în companii şi instituţii din Capitală.

 • Biografia lui Prunariu, cu „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biografia lui Prunariu, cu „Adevărul“

  Volumul „Dumitru-Dorin Prunariu - biografia unui cosmonaut" de Annie Muscă, va fi distribuit luni, 21 mai, împreună cu ziarul „Adevărul", la prețul de 14,99 lei. Cartea putea fi găsită la chioșcuri timp de o săptămână.

 • VIDEO Horia Tecău: „Vreau un trofeu şi în ţară“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Horia Tecău: „Vreau un trofeu şi în ţară“

  Revenit în ţară după triumful de la Australian Open, Horia Tecău ne-a dezvăluit planurile sale de viitor. Sediul Adevărul Holding a fost vizitat ieri de un campion! Horia Tecău ne-a onorat invitaţia la câteva zile după succesul de la Melbourne.

 • Adevărul Holding, partener tetatet.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Holding, partener tetatet.ro

  Trustul Adevărul Holding se extinde şi în domeniul reţelelor de socializare, prin investiţia în site-ul tetatet.ro, alternativa românească la LinkedIn.

 • Desant chinezesc la „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Desant chinezesc la „Adevărul“

  O delegaţie a „Ziarului Poporului“, organ al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, a vizitat ieri sediul central al trustului Adevărul Holding. Delegaţia „Ziarului Poporului“, principalul cotidian din China, a fost condusă de Wu Hengquan, editorul-şef al publicaţiei care tipăreşte 2.800.000 de exemplare în fiecare zi.

 • Sibienii au un nou post de radio începând de azi. City FM va deveni Click FM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibienii au un nou post de radio începând de azi. City FM va deveni Click FM

  Click FM, postul de radio al holdingului Adevărul, va fi lansat în această toamnă după finalizarea procedurilor de aprobare din partea CNA. Postul va emite, în primă fază, în Bucureşti (106,2 FM), Sibiu(98,3 FM) şi Roman (91FM), urmând ca reţeaua să fie extinsă la nivel naţional.

 • VIDEO Cum salvăm caii liberi de la Letea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum salvăm caii liberi de la Letea?

  Adevărul Holding a organizat luni o dezbatere despre situaţia cabalinelor abandonate din Delta Dunării. Ultimul masacru al cailor sălbatici era să aibă loc în luna mai, în Pădurea Letea. Atunci, 71 de animale au fost strânse şi urmau să fie trimise la abator. Caii au fost salvaţi însă în ultimul moment.

 • Adevărul Holding angajează agenţi de marketing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Holding angajează agenţi de marketing

  Adevărul Holding angajează pentru zona Galaţi reprezentanţi marketing şi publicitate. Cei care doresc să aplice pentru acest post pot trimite un C.V şi o scrisoare de intenţie pe adresa de e-mail galati@adevarul.ro.

Modifică Setările