43 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Hagag şlefuieşte
clădirile istorice din Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hagag şlefuieşte clădirile istorice din Capitală

  Cu trei clădiri istorice în portofoliu, toate trei situate pe Calea Victoriei, grupul imobiliar israelian Hagag este singurul dezvoltator din piaţa locală care îşi concentrează atenţia pe astfel de proiecte.

 • Prăjituri cu gust de business
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjituri cu gust de business

  Ana Consulea (28 de ani) şi-a descoperit pasiunea pentru businessul dulce încă din 2011, după terminarea facultăţii, când a decis să se specializeze în Franţa, unde a studiat cofetăria în cadrul Şcolii de Cofetari din Montbéliard. În 2016 a revenit în ţară pentru a deschide în Bucureşti cofetăria Zexe Braserie.

 • De la imobiliare la parenting
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la imobiliare la parenting

  Atena Boca a început La Primul Bebe, o serie de comunităţi pe Facebook, din greşeală. Pe vremea când era proaspătă mamică, Atena s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă emoţional şi pentru că se simţea singură şi neînţeleasă, a decis să creeze un grup pe Facebook, în care a adăugat câteva prietene bune care născuseră de curând.

 • Farmec a înregistrat
o creştere de 31% a vânzărilor online în primul semestru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Farmec a înregistrat o creştere de 31% a vânzărilor online în primul semestru

  Farmec, cel mai mare producător român de cosmetic, înregistrează o creştere accelerată a veniturilor generate de magazinul online www.farmec.ro. Astfel, în prima jumătate a acestui an, vânzările online au crescut cu peste 31% faţă de rezultatele din aceeaşi perioadă a anului precedent. Compania estimează o creştere de 50% a vânzărilor online până la finalul anului.

 • Împrumuturile bancare contractate de populaţie au avansat cu
14,4% în august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Împrumuturile bancare contractate de populaţie au avansat cu 14,4% în august

  Creditarea bancară a revenit la nivel ridicat de creştere în august, cu un avans de 8% în termeni nominali (4% în termeni reali) faţă de aceeaşi lună a anului trecut, ajungând la un sold de 264,6 miliarde lei. Valoarea totală a creditelor restante ale populaţiei şi firmelor a avansat cu 0,7% pentru împrumuturile în lei şi cu 8,2% pentru cele în euro, conform datelor BNR.

 • Google ajută potenţialii exportatori locali să găsească
pieţe de desfacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Google ajută potenţialii exportatori locali să găsească pieţe de desfacere

  Google a lansat Market Finder, o aplicaţie pentru companiile care doresc să îşi extindă afacerile în străinătate. Cum datele Google România arată că 60% dintre companiile care doresc să exporte reclamă lipsa informaţiilor despre pieţte externe, gigantul IT a decis să ajute firmele cu toate datele de care acestea au nevoie pentru a da startul unei activităţi de export.

 • Fintech-urile:
Soldaţii revoluţiei 4.0 care forţează schimbarea sistemului bancar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fintech-urile: Soldaţii revoluţiei 4.0 care forţează schimbarea sistemului bancar

  Revolut a apărut în urmă cu patru ani ca o alternativă la transferul de bani dintr-o ţară în alta, pe bani mai puţini, într-un timp mult mai scurt. Pe piaţa serviciilor de transferuri băneşti, dominată de companii precum Western Union sau MoneyGram, platformele de tipul Revolut vin cu o serie de beneficii tangibile, ieftine şi rapide pentru consumatorul grabit de secol 21. Despre ce este vorba?

 • Commons deschide al treilea spaţiu de coworking în zona de nord a Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Commons deschide al treilea spaţiu de coworking în zona de nord a Capitalei

  Commons deschide în luna octombrie al treilea spaţiu de coworking din Bucureşti. Aflat în zona Băneasa, în clădirea Victoria Business Park, care aparţine IMMOFINANZ, cel de-al treilea spaţiu de coworking al Commons din Capitală întăreşte poziţia companiei pe piaţa de spaţii de birouri din Bucureşti.

 • Un sfert dintre
români se plâng de relaţia cu banca lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfert dintre români se plâng de relaţia cu banca lor

  Doar 58% dintre români au un cont bancar, iar un sfert dintre aceştia se plâng de relaţia pe care o au cu băncile sau cu IFN-urile (instituţii financiare non-bancare), conform unui studiu realizat de Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB) şi platforma FinZoom.

 • Cum este să fii femeie pilot într-o lume a
bărbaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum este să fii femeie pilot într-o lume a bărbaţilor

  Andreea Liţescu (34 de ani) este comandant de aeronavă de opt ani de zile la compania aeriană low-cost Wizz Air, cariera sa de pilot începând în urmă cu 17 ani.  Andreea era elevă de liceu când, împreună cu tatăl său, a văzut un avion de acrobaţie decolând de pe Aerodromul Geamăna, de lângă oraşul său natal Piteşti.