Stiri despre adela marculescu

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adela Mărculescu va fi distinsă cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Premiile Gopo 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adela Mărculescu va fi distinsă cu Premiul pentru Întreaga Activitate la Premiile Gopo 2020

  Legendara actriţă Adela Mărculescu va fi distinsă, în cadrul celei de-a 14-a ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va avea loc pe 24 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, cu Premiul pentru Întreaga Activitate, oferit de APA NOVA. Cu o carieră de peste 50 de ani în teatru şi cinema, Adela Mărculescu a apărut în zeci de filme şi a jucat în sute de spectacole, pe diverse scene din Bucureşti şi din ţară.

 • Rodica Popescu Bitănescu, Adela Mărculescu şi Florina Cercel au devenit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rodica Popescu Bitănescu, Adela Mărculescu şi Florina Cercel au devenit "stele" pe Aleea Celebrităţilor VIDEO

  Sâmbătă dimineaţă, soarele a zâmbit printre nori şi le-a trimis lumină celor trei actriţe care au primit, la început de martie, cel mai frumos mărţişor. Rodica Popescu Bitănescu, Adela Mărculescu şi Florina Cercel şi-au văzut numele înscris pentru eternitate pe "Aleea Celebrităţilor", cu multe emoţii, aplauze şi cuvinte frumoase din partea colegilor.

 • Adela Mărculescu joacă în această seară, la VedeTeatru, în „Tartuffe sau Impostorul”, adaptare după Molière
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adela Mărculescu joacă în această seară, la VedeTeatru, în „Tartuffe sau Impostorul”, adaptare după Molière

  Spectacolul „Tartuffe sau Impostorul”, după Jean Baptiste Poquelin (Molière), în regia lui Victor Ioan Frunză, este programat de la ora 18.00, la sala Teatrului „G. Ciprian”, şi îi are în distribuţie pe Adela Mărculescu, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu, Adrian Nicolae, Irina Bucescu, Lucian Rus, George Costin, Mădălin Bradea şi Elena Ghimpeţeanu.

 • O nouă carte despre Adela Mărculescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă carte despre Adela Mărculescu

  Am mai avut ocazii fie de a comenta, fie de a prefaţa cărţi semnate de Ion Moldovan. Sunt, aşadar, oarecum în situaţia de a repeta cel puţin un lucru ce ţine de personalitatea autorului.

 • Prima scenă, improvizată în curte, cu cearceafurile din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima scenă, improvizată în curte, cu cearceafurile din casă

  În copilărie, Adela Mărculescu scotea scaunele din casă pentru a construi o scenă, unde tot ea devenea „marea vedetă“. Din recuzită făceau parte şi cearceafurile familiei ori cămaşa de noapte şi mărgelele mamei.

 • Invitaţie la teatru.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invitaţie la teatru. "Floarea de cactus", o comedie spumoasă despre iubire

  În ultima zi a lunii aprilie, călărăşenii sunt invitaţi la relaxare. Un specctacol de zile mari va fi pus în scenă la sala de cultură „Barbu Ştirbei”. Iubitorii artei vor putea urmări luni, 30 aprilie, începând cu ora 18.30 o comedie plină de imaginaţie, bun gust şi rafinament, cu o distribuţie de excepţie în care Adela Mărculescu îl are alături pe Damian Crâşmaru.

Modifică Setările