Stiri despre adeavrul de seara

  40 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 70% din candidații la examenul de rezidențiat au primit „undă verde”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 70% din candidații la examenul de rezidențiat au primit „undă verde”

  De la an la an, rezultatele absolvenţilor Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea sunt tot mai bune, spun examinatorii. La concursul din luna aceasta, din cei 212 de participanţi, 149 au promovat cu brio, asta însemând că peste 70 de procente din cei înscriși au fost admişi. Cu toate acestea, la fel ca anul trecut, o parte din absolvenţi riscă să rămână fără post.  

 • DJ Sop este reşiţeanul care visează să mixeze în ploaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DJ Sop este reşiţeanul care visează să mixeze în ploaie

  Sergiu Patt este un DJ cu experienţă deja, iar dorinţa lui este să ţină o petrecere non-conformistă, dar cu echipament rezistent la apă.Multe cluburi din ţară, dar şi din străinătatea au vibrat pe muzica pusă de reşiţean.Acesta a participat la multe evenimente, dar şi la petreceri private.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Casă" pentru scriitorii din Alba şi Hunedoara

  Filiala Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România a primit în folosinţă gratuită,  pe o perioadă de 49 de ani clădire de pe strada Bucureşti numărul 2A din Alba Iulia.

 • Vizite la obiectivele turistice din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vizite la obiectivele turistice din Alba Iulia

  Traseul celor Trei Fortificaţii rămâne în continuare principalul punct de atracţie pentru turişti şi albaiulieni. Aici se pot vizita zilnic poarta de sud a castrului roman, tabăra militară, platforma de artilerie, camera de garda - sala armelor, bastionul “bethlem“ şi multe altele.

 • Titularii nu rămân pe drumuri! - Revista presei locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Titularii nu rămân pe drumuri! - Revista presei locale

  Ziarele locale de astăzi scriu despre situaţia profesorilor titulari care predau la cele 26 de şcoli din judeţ care vor fi desfiinţate, dar şi despre faptul că Judecătoria Blaj îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu insalubru pentru care plăteşte bani grei.

 • Mandate de arestare pentru 30 de traficanţi de carne vie din Hunedoara şi Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mandate de arestare pentru 30 de traficanţi de carne vie din Hunedoara şi Alba

  După o noapte întreagă de audieri Tribunalul Alba a emis mandata de  arestare pentru 29 de zile pentru 30 de inculpaţi, dintre care cinci în lipsă. Toate cele 25 de persopane prezente la pronunţarea hotărârii Tribunalului Alba au făcut recurs. Cauza lor se va judeca zilele următoare la Curtea de Apel Alba Iulia.

 • Carieră de andezit lângă Zlatna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carieră de andezit lângă Zlatna

  Zăcământul de andezit de lângă Zlatna, va fi exploatat într-o carieră la Almaşu Mare. Proiectul a primit toate avizele şi a trecut şi de votul consilierilor judeţeni.

 • Producătorii agricoli ridică rata şomajului în Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Producătorii agricoli ridică rata şomajului în Alba

  Judeţul Alba are la momentul actual printre cei mai mulţi şomeri din ţară proveniţi din activităţi din domeniul agricol. Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba explică fenomenul ca fiind unul care are cauze particulare.

 • „Glam Party“ în club Allegria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Glam Party“ în club Allegria

  Iubitorii muzicii de calitate, precum şi ai unei atmosfere strălucitoare, sunt aşteptaţi în această seară în Clubul Allegria din centrul oraşului la o petrecere specială. Tem aserii este „Glam Party“.

 • Portret. Călin Haplea este campion naţional la motociclism viteză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret. Călin Haplea este campion naţional la motociclism viteză

  Campion naţional la motociclism viteză şi preşedinte al clubului Moto Racing Cluj, Călin Haplea este primul motociclist clujean/albaiulian care a atins asemenea performanţe. Prima cursă a tânărului Călin Haplea l-a propulsat direct în topurile  naţionale de motociclism viteză. Aceasta s-a petrecut în anul 2006, la Campionatul Est European (Balcanic)  şi Naţional, clasa de debutanţi, unde a luat locul întâi.

 • Cetatea albaiuliană, o grădină urbană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cetatea albaiuliană, o grădină urbană

  Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ultima şedinţă din acest an, proiectul „Cetatea Alba Carolina –o mare grădină urbană în mişcare“, în valoare de 1.000.000 de lei.

 • Ana Maria Groza este cel mai bun sportiv din Alba - Revista presei locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana Maria Groza este cel mai bun sportiv din Alba - Revista presei locale

  Presa locală de astăzi scrie despre evenimentul care a încheiat anul sportiv albaiulian. La "Gala Sportului" s-au adunat şi au fost premiaţi cei mai buni sportivi din judeţul Alba în 2009. Ana Maria Groza a fost desemnată cel mai bun sportiv din judeţ.

 • Oraşul Ocna Mureş redevine în 2010 staţiune balneoclimaterică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oraşul Ocna Mureş redevine în 2010 staţiune balneoclimaterică

  Consiliul Judeţean Alba a cheltuit 80.000 de lei în ultimii doi ani pentru a întocmi o strategie de dezvoltare în domeniul turismului. Printre obiectivele principale se află şi înfiinţarea unei staţiuni balneoclimaterice la Ocna Mureş

 • Colindători din şapte sate se adună de Crăciun la Sugag
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colindători din şapte sate se adună de Crăciun la Sugag

  Colindatul, într-o formă sau alta, este una dintre tradiţiile de Crăciun care se păstrează cel mai bine în toate satele din judeţul Alba. Multe obiceiuri practicate în aceste zile sunt legate de atragerea binelui şi bunăstării asupra gospodăriilor.

 • Alba: Un vas cu 39 obiecte din Epoca Bronzului, descoperit la Pianu de Jos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Un vas cu 39 obiecte din Epoca Bronzului, descoperit la Pianu de Jos

  Arheologii de la Muzeul Unirii din Alba Iulia au descoperit la Pianu de Jos un depozit cu obiecte datând din Epoca Bronzului, anii 1150-1050 î.Hr. Este primul depozit găsit pe teritoriul judeţului Alba în care obiectele au fost depuse într-un vas ceramic. În zona în care au fost găsite obiectele a fost o aşezare umană ce conţinea gropi de provizii şi ritualuri.

 • Alba: Porci vânduţi la mica publicitate online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Porci vânduţi la mica publicitate online

  Crescătorii de porci din Alba au recurs anul aceasta la o variantă inedită de a-şi vinde marfa. Anunţurile postate pe internet sau în ziare la mica publicitate sporesc vânzările crescătorilor de animale. Clasicul târg unde animalele erau aduse spre vânzare nu mai este singura opţiunea a crescătorilor de porci. Vânzările online au luat, parţial, locul târgurilor clasice.

 • Telefoane mobile descoperite în conserve de carne la Penitenciarul Aiud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telefoane mobile descoperite în conserve de carne la Penitenciarul Aiud

  Aseară în jurul orei 19.00 gardienii din cadrul Penitenciarului Aiud au descoperit într-un pachet cu conserve de carne aparent sigilate, obiecte interzise în închisoare. O femeie a încercat introducerea a peste 150 de astfel de obiecte în instituţie.

 • Prima zăpadă, primele probleme pe drumurile din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima zăpadă, primele probleme pe drumurile din Alba

  Pe drumurile din judeţul Alba se circulă în condiţii de iarnă. Traficul auto se desfăşoară cu dificultate, iar şoferii sunt sfătuiţi să nu plece la drum neechipaţi. Temperaturile vor continua să scadă şi va ninge în tot judeţul până joi seara, când autorităţile vor ridica şi alerta de cod galben care a intrat în vigoare astăzi la ora 12.00.

 • Pontul zilei: „Războiul minţii“ la Cinema Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pontul zilei: „Războiul minţii“ la Cinema Dacia

  La Cinema Dacia din Alba Iulia rulează în această săptămână filmul „Războiul minţii“ (Push). Filmul a apărut în luna februarie a acestui an şi este un thriller fantastic ce propune o incursiune în lumea spionajului psihologic.

Modifică Setările