Stiri despre acte

  345 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ciudăţenie: Locuiesc pe strada fără nume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciudăţenie: Locuiesc pe strada fără nume

  Sute de familii din sectorul 6 stau, de 30 de ani, pe o „alee-fantomă”. În lipsa unei denumiri, în buletinele locatarilor a fost trecută, ca adresă de domiciliu, strada din spatele blocului, respectiv Drumul Taberei.

 • Patinoarul din cartierul Sud ar putea fi demolat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patinoarul din cartierul Sud ar putea fi demolat

  Primarul a somat CS Unirea Focşani să depună actele pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie şi intrarea în legalitate.Petrea Vâlcu, directorul CS Unirea, spune că nu a ştiut că are nevoie de acest act, pentru că patinoarul este construit din elemente demontabile.

 • „Rabla” şi maşinile SH, bucuria birourilor de copiat acte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Rabla” şi maşinile SH, bucuria birourilor de copiat acte

  Cele trei birouri care funcţionează chiar vis-a-vis de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) sunt luate cu asalt aproape zilnic de zeci de clienţi care stau la coadă pentru perfectarea dosarelor.

 • Botoşani: Samsarii la control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Samsarii la control

  Comercianţii din Piaţa Centrală  vor fi verificaţi la certificatele de producător şi numai cei cu acte în regulă vor participa la licitaţia pentru mese.

 • Stranierii dau năvală la noile paşapoarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stranierii dau năvală la noile paşapoarte

  Întorşi în ţară de Sărbători, stranierii profită de ocazie pentru a-şi schimba paşaportul ori pentru a-şi lua întreaga familie cu ei, peste hotare.

 • Pensionaţi orbeşte pe caz de boală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pensionaţi orbeşte pe caz de boală

  Trei femei şi un bărbat au „orbit“ în acelaşi timp în acte pentru a pune mâna pe un certificat de nevăzător. Ei au în comun un element-cheie: sunt rude ale unei angajate a Direcţiei de Asistenţă Socială, instituţie care dă undă verde dosarelor de pensionare pentru bolnavii grav. 

 • Cardul de sănătate, doar cu adeverinţă din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cardul de sănătate, doar cu adeverinţă din ţară

  Compatrioţii din Spania au nevoie de un certificat din România pentru a obţine cardul de sănătate gratuit din Spania. Ei trebuie să dovedească faptul că nu au alte venituri din ţara de origine.

 • Buzău: Hoţii de lemne au intrat în vizorul poliţiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Hoţii de lemne au intrat în vizorul poliţiştilor

  Poliţiştii buzoienii au luat la verificat toate maşinile şi căruţele care transportau lemne. Atât conducătorii auto, cât şi căruţaşii au fost controlaţi dacă au actele necesare efectuării unor astfel de transporturi.

 • Colegiu internaţional la Piatra Neamţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colegiu internaţional la Piatra Neamţ

  Liceul de Informatică face demersuri pentru o noua titulatură. Transformarea Colegiului de Informatică într-unul internaţional le va permite elevilor să studieze materiile într-o limbă străină şi să încheie mai uşor colaborări cu şcoli din Uniunea Europeană.