Stiri despre acl olt

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alegeri prezidenţiale 2014. ACL
Olt atacă cu plângeri penale nominale pentru vot multiplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri prezidenţiale 2014. ACL Olt atacă cu plângeri penale nominale pentru vot multiplu

  Filiala judeţeană Olt a Alianţei Creştin-Liberală (ACL) a depus, luni – 10 noiembrie, o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina prin care reclamă cinci persoane din oraşul Scorniceşti de practicarea votului multiplu. Legea prevede închisoarea de la 6 luni, la 3 ani sau cu amendă pentru persoanele depistate în asemenea ipostaze ilegale.

 • Rezultate
alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur Olt. ACL Olt a depus sesizări la Parchet şi BEJ
pe motiv de suspiciuni de “turism electoral”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur Olt. ACL Olt a depus sesizări la Parchet şi BEJ pe motiv de suspiciuni de “turism electoral”

  ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Filiala judeţeană Olt a Alianţei Creştin-Liberală (ACL) a depus, marţi – 4 noiembrie, o sesizare la Biroul Electoral Judeţean, precum şi o plângere penală la Parchetul Slatina, prin care sesizează cercetarea de către autorităţi a faptului că un număr suspect de mare de alegători au votat pe liste electorale suplimentare duminică – 2 noiembrie, arătând că există motive să creadă în practicarea turismului electoral.

 • 42.000
de semnături oltene pentru Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  42.000 de semnături oltene pentru Iohannis

  Organizaţia judeţeană Olt a Alianţei Creştin-Liberale a trimis, joi - 18 septembrie, la Bucureşti, listele cu semnăturile de susţinere pentru candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia ţării. Cu o zi înainte s-a finalizat operaţiunea de strângere a semnăturilor, dar target-ul impus organizaţiei nu a fost realizat în timp util. Cele două partide ale Alianţei au avut “scoruri” diferite atât ca scop, dar şi ca semnături efectiv strânse.

 • Klaus
Johannis descinde vineri la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Johannis descinde vineri la Slatina

  Candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţie şi, totodată, lider al PNL, Klaus Johannis, se va afla, vineri – 29 august, în municipiul Slatina. Însoţit de mai mulţi reprezentanţi de seamă ai celor partide ce compun ACL, Johannis va participa la reuniunea delegaţiilor permanente ale PNL şi PDL care se va desfăşura la Casa Sindicatelor din localitate.