Stiri despre accident feroviar

  267 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Piteşti: Un bărbat a fost lovit de tren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Un bărbat a fost lovit de tren

  A încercat să se sinucidă sau a fost un accident? Asta încearcă poliţişti să afle în urma unei anchete pe care au deschis-o aseară când un bărbat a fost lovit de un tren.

 • Belgia investighează accidentul feroviar - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Belgia investighează accidentul feroviar - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre demararea investigaţiei în Belgia în cazul accidentului feroviar, decizia Vaticanului de a cere episcopilor irlandezi să ăşi asume vina în cazul scandalului sexual cu minori sau părerea premierului israelian despre sancţionarea Iranului. Printre alte subiecte, poliţia din Dubai are 11 suspecţi în cazul morţii unui oficial Hamas, iar cinci austraşieni au fost trimişi la închisoare pent

 • Slalom printre trenuri, că pasarela e înzăpezită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slalom printre trenuri, că pasarela e înzăpezită

  Pasajul pietonal de lângă gara Sud era acoperit de zăpadă, astfel că oameni au fost nevoiţi să se expună pericolului, traversând calea ferată prin faţa trenurilor. Lucrătorii de la Districtul de Linii Piteşti, care trebuiau să deszăpezească pasarela din cartierul Tudor Vladimirescu erau detaşaţi în această dimineaţă la curăţat zăpada în gările din localităţile  Bradu şi Costeşti. Astfel că de pasarele pietonal

 • Un bărbat a fost lovit la cap de un tren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un bărbat a fost lovit la cap de un tren

  Un om al străzii de aproximativ 40 de ani a fost lovit ieri după-masă, de un tren personal în gara din comuna Şieuţ. Omul a fost transportat la un spital din Târgu-Mureş.

 • Galaţi: Un tir a fost spulberat de acceleratul Galaţi-Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Un tir a fost spulberat de acceleratul Galaţi-Iaşi

  Accident feroviar grav în această dimineaţă la ieşirea din comuna gălăţeană Independenţa spre Tecuci. Acceleratul Galaţi-Iaşi s-a ciocnit cu un camion rămas înţepenit pe şine,  din cauza nămeţilor.

 • Grav accident de tren pe linia Galaţi - Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grav accident de tren pe linia Galaţi - Iaşi

  Accident serios în această dimineaţă la ieşirea din comuna gălăţeană Independenţa spre Tecuci, pe calea ferată. Şoferul unui tir înmatriculat în Bihor s-a aventurat pe un drum secundar, a rămas blocat pe calea ferată iar la ora 6.40 trenul accelerat 1962, care circula pe ruta Galaţi - Iaşi, a intrat în remorca autovehiculului.