Stiri despre accent tv

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Raport: Campania electorală a fost reflectată în mod tendenţios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raport: Campania electorală a fost reflectată în mod tendenţios

  Majoritatea mass-media monitorizate au reflectat tendenţios campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie şi nu au asigurat pluralismul de opinie în măsura necesară. O mare parte din acestea s-au axat fie pe promovarea unor anumiţi concurenţi electorali, fie pe defavorizarea sau discreditarea oponenţilor politici ai candidaţilor favoriţi.

 • Posturile tv din Moldova, mai echidistante la sfârşitul
campaniei electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posturile tv din Moldova, mai echidistante la sfârşitul campaniei electorale

  În urma monitorizării mai multor posturi de televiziune din Republica Moldova, s-a constatat o ameliorare în ceea ce priveşte reflectarea campaniei electorale pentru alegerile locale din 14 iunie, se arată în Raportul nr. 3 de monitorizare a mass-media prezentat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), transmite IPN.

 • CCA amendează televiziunile lui Plahotniuc cu 1800 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CCA amendează televiziunile lui Plahotniuc cu 1800 de lei

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a aplicat amendă minimă de 1800 de lei posturilor de televiziune Accent TV, Publika, Prime, Canal 2 şi Canal 3 pentru încălcarea Regulamentului de reflectare a campaniei electorale, pe perioada monitorizării (18-27 mai). Alte câteva posturi –  TV7, Ren Moldova, Jurnal TV şi N4 au fost avertizate public, transmite IPN.

Modifică Setările