Stiri despre 2013

  245 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adjectivele care ar trebui să dispară din CV-uri în 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adjectivele care ar trebui să dispară din CV-uri în 2014

  Cea mai mare reţea socială profesională, folosit de utilizatori pentru a-şi găsi locuri de muncă, pentru interacţiune profesională şi etalare experienţelor profesionale, a dezvăluit care au fost cele mai uzate cuvinte în acest an. Cuvinte care, din cauza folosirii excesive, nu mai au nicio importanţă în faţa angajatorului, după cum titrează „Daily Mail”.

 • VIDEO FOTO Buzăul este împodobit cu milioane de ghirlande luminoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Buzăul este împodobit cu milioane de ghirlande luminoase

  Încă de la începutul lunii decembrie, s-au aprins toate beculeţe care împodobesc străzile Buzăului, zonele iluminate feeric fiind centrul municipiului Buzău, bulevardele Unirii şi Nicolae Bălcescu, străzile Spiru Haret, Tudor Vladimirescu, Aleea Trandafirilor şi Dorobanţi.

 • MTV: Miley Cyrus a fost declarată artistul anului 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MTV: Miley Cyrus a fost declarată artistul anului 2013

  Cântăreaţa pop americană Miley Cyrus, care a fost în atenţia presei internaţionale în ultima vreme mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa, a fost declarată de MTV artistul anului 2013.

 • Top 12. Ce cărţi să cumpăraţi la Gaudeamus 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 12. Ce cărţi să cumpăraţi la Gaudeamus 2013

  Între 20 şi 24 noiembrie, la Bucureşti, are loc unul dintre cele mai importante tîrguri de carte: Gaudeamus 2013. Dacă ajungeţi la tîrg şi vă pierdeţi printre edituri, rafturi, multe cărţi şi nu ştiţi ce să alegeţi, eu vă recomand cîteva titluri pentru care garantez. Banii şi timpul dumneavoastră merită cu prisosinţă alocat unor astfel de lecturi. Autorii şi cărţile ce urmează sînt aşezate într-o ordine aleatorie.

 • Anul 2013, în cuvintele cele mai folosite pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anul 2013, în cuvintele cele mai folosite pe internet

  Topul celor mai folosite cuvinte pe internet dezvăluie partea întunecată a anului care se pregăteşte de încheiere, de vreme ce cuvinte precum „eşec”, „dronă” şi „deficit” se numără în clasament.

 • Ţările nordice sunt invitate de onoare la Târgul de Carte Gaudeamus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţările nordice sunt invitate de onoare la Târgul de Carte Gaudeamus

  Pentru prima dată în existenţa Târgului de Carte Gaudeamus, "invitatul de onoare" va fi grupul format din cinci ţări: Suedia, Norvegia, Damenarca, Finlanda şi Islanda. Cu această ocazie, Editura Trei, principalul partener al celor cinci Ambasade la Bucureşti, va aduce în faţa cititorilor opt autori din ţările nordice, scriitori care se află în topurile de vânzări din întreaga lume.

 • Întrebare pentru TEDxBucharest 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrebare pentru TEDxBucharest 2014

  Cum faci rocada între puterea politică a unei comunităţi bazate pe felurite fapte de corupţie şi pe aproprierea tuturor resurselor naţionale şi o reţea bazată pe idei şi internet?

 • Cele două lesbiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele două lesbiene

  O poveste de dragoste homosexuală, copiată la indigo după una hetero, istoriseşte regizorul francez de origine tunisiană Abdellatif Kechiche în filmul „Adèle“, premiat cu Palme d’Or la Cannes.

 • Cum a fost la
Microsoft Summit 2013? – Ştiri şi observaţii interesante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a fost la Microsoft Summit 2013? – Ştiri şi observaţii interesante

  Pe 6 şi 7 noiembrie a avut loc în Bucureşti, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, unul din cele mai importante evenimente IT locale – Microsoft Summit 2013. Au fost mulţi speakeri, foarte mulţi participanţi dar şi discuţii de calitate. Am participat în ambele zile, la cât de multe sesiuni a fost posibil şi, la final, vreau să împărtăşesc câteva observaţii, plus ştiri interesante.

 • Florin Georgescu – cel care vede dincolo de limite, la TEDxBucharest 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Georgescu – cel care vede dincolo de limite, la TEDxBucharest 2013

  TEDxBucharest, 2013 aduce în faţa publicului o persoană remarcabilă - Florin Georgescu. Deşi este nevăzător, acesta a reuşit să privească dincolo de limite – a făcut turul României pe o bicicletă tandem, apoi s-a aventurat într-o experienţa şi mai provocatoare: a pedalat spre Jocurile Paralimpice până la Londra. Florin Georgescu priveşte înapoi cu mândrie.

 • 17 candidaţi buzoieni la concursul de rezidenţiat de luna viitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  17 candidaţi buzoieni la concursul de rezidenţiat de luna viitoare

  Posturile de medici rezidenţi din judeţul Buzău sunt în continuare atractive. Astfel, pentru examenul de rezidenţiat 2013, la nivelul judeţului Buzău au fost oferite 12 posturi. Nu mai puţin de 17 dosare de înscriere pentru rezidenţiat au fost primite de Direcţia de Sănătate Publică Buzău, dintre care 14 ale unor absolvenţi de medicină, un absolvent de medicină dentară şi doi de farmacie.

 • Bal caritabil organizat de Crucea Roşie Buzău. Corina Chiriac, printre invitaţii evenimentului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bal caritabil organizat de Crucea Roşie Buzău. Corina Chiriac, printre invitaţii evenimentului

  A patra ediţie a Balului de caritate al Crucii Roşii - filiala Buzău va avea loc joi seară, de la ora 18, la un restaurant din incinta Galleria Mall Buzău. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru demararea lucrarilor la Centrul de servicii sociale integrate pentru persoane vulnerabile, victime ale violenţei domestice, care va fi amenajat în localitatea Beceni.

 • Microsoft Summit 2013 – Unul dintre cele mai importante evenimente IT ale toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microsoft Summit 2013 – Unul dintre cele mai importante evenimente IT ale toamnei

  Foarte mulţi oameni din cercul meu de cunoştinţe şi prieteni vor participa la Microsoft Summit 2013, eveniment ce va avea loc pe 6-7 Noiembrie, în Bucureşti. Pentru mine, alături de How To Web 2013, este unul din cele mai interesante evenimente IT ale toamnei bucureştene. Dacă nu aţi auzit de eveniment, iată câteva detalii interesante despre agendă şi invitaţii care vor participa.

 • „Peisajul pierdut”, de Paul Johnson: O carte a fericirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Peisajul pierdut”, de Paul Johnson: O carte a fericirii

  Cei mai mulţi dintre noi îl cunoaştem pe istoricul şi ziaristul britanic Paul Johnson în calitate de autor al cărţii Intelectualii, volum ce a cunoscut numeroase reeditări în limba română la Humanitas.

 • Maria Iordănescu: Povestea Malalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maria Iordănescu: Povestea Malalei

  Premiul Nobel pentru Pace a fost cîştigat de o organizaţie interguvernamentală care cere interzicerea armelor chimice şi distrugerea lor. Premiul Nobel pentru Pace a fost pierdut de Malala Yousafzai, o tînără pakistaneză care a fost împuşcată în cap pentru că a vrut să meargă la şcoală.

 • Simţind sfârşitul unei lumi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simţind sfârşitul unei lumi

  Festivalul Naţional de Teatru se va deschide vineri, 25 octombrie, la Teatrul Odeon, cu Troienele de la Opera Naţională Română din Iaşi, în regia lui Andrei Şerban. Spre a vă incita să doriţi un bilet în plus, vă propun azi o cronică a reprezentaţiei văzută de mine în februarie 2013.

 • Cronică de film: Cântare omului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Cântare omului

  Un splendid imn închinat fiinţei umane ca homo faber aduce regizorul Alfonso Cuarón în filmul „Gravity“, cu Sandra Bullock şi George Clooney.

 • Nobel medical cu iz românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nobel medical cu iz românesc

  Fără cercetările lui George Emil Palade, laureat Nobel în 1974, nu ar fi fost posibilă descoperirea lui Randy Schekman, James Rothman şi a lui Thomas Südhof, premianţii de anul acesta.

Modifică Setările