Stiri despre 1 iulie

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Austrian Airlines reia zborurile lung-curier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Austrian Airlines reia zborurile lung-curier

  Austrian Airlines a anunţat joi reluarea zborurilor lung-curier, enumerând, de altfel toate destinaţiile, atât pentru zborurile comerciale, cât şi pentru cele de tip charter.

 • Sâmbătă jumătate din ţară va fi sub Cod roşu de caniculă. Se vor atinge şi 44 de grade. Pentru astăzi a fost emis Cod portocaliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sâmbătă jumătate din ţară va fi sub Cod roşu de caniculă. Se vor atinge şi 44 de grade. Pentru astăzi a fost emis Cod portocaliu

  Cod roşu de caniculă pentru sâmbătă. Meteorologii spun că în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Galaţi, Brăila, Vaslui şi Iaşi, precum şi în municipiul Bucureşti şi în zona joasă de relief a judeţelor Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău şi Neamţ, se vor înregistra temperaturi maxime extreme care vor ajunge până la 44 de grade.

 • Ce schimbări aduce 1 iulie în
buzunarele românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce schimbări aduce 1 iulie în buzunarele românilor

  De la 1 iulie intră în vigoare mai multe măsuri economico-fiscale cuprinse în programul de guvernare. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea salarizării, ea a fost publicată în Monitorul Oficial şi astfel va intra în vigoare de la 1 iulie.

 • Ce schimbări aduce 1 iulie 2016 în buzunarele românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce schimbări aduce 1 iulie 2016 în buzunarele românilor

  Începând cu data de 1 iulie intră în aplicare o serie de normative care vor genera plusuri în bugetele populaţiei. Energia electrică şi gazele naturale se ieftinesc cu câteva procente, indemnizaţiile minime pentru mame cresc cu peste 400 de lei, dispărând plafonul maxim şi concediul pentru creşterea copiilor se va acorda urmând proceduri simplificate.

 • Apă mai scumpă pentru buzoieni, de la 1 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apă mai scumpă pentru buzoieni, de la 1 iulie

  De la 1 iulie, Compania de Apă Buzău a scumpit preţul unui metru cub de apă potabilă cu 10%. Mai exact, pretul va creşte cu 0,8 lei/mc. Ultima majorarea a tarifului apei la Buzău a avut loc în urmă cu un an.

 • Schimbări bune şi rele de la 1 iulie în economia românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbări bune şi rele de la 1 iulie în economia românească

  La 1 iulie intră în vigoare mai multe modificări de ordin economic: gazele se scumpesc, energia electrică se ieftineşte foarte puţin, scad tarifele în roaming, iar salariul minim şi, implicit, punctul de amendă auto creşte.

 • TVA-ul la pâine ar putea scădea la 9% începând cu 1 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVA-ul la pâine ar putea scădea la 9% începând cu 1 iulie

  Ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, a anunţat astăzi la Tîrgu-Mureş că cel mai probabil, până la 1 iulie, taxa pe valoarea adăugată la pâine să scadă de la 24% la 9%, iar de anul viitor TVA-ul să revină la valoare pe care a avut-o până în iulie 2010.

 • 1 iulie: gaze mai scumpe, roaming mai ieftin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1 iulie: gaze mai scumpe, roaming mai ieftin

  Începând de astăzi, preţul gazelor plătit de agenţii comerciali este mai mare cu 10%. Aceasta deoarece gazele de import s-au scumpit cu peste 60% faţă de 1 iulie 2009, când a avut loc ultima ajustare a preţurilor reglementate.

 • Se scumpeşte apa la Cluj, din 1 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se scumpeşte apa la Cluj, din 1 iulie

  Clujenii vor scoate, de luna viitoare, mai mulţi bani din buzunare pentru a-şi achita facturile la apă şi canalizare. Scumpirea operată de Compania de Apă Someş se impune ca urmare a nevoii de ajustare, o dată pe an, a tarifelor practicate, pentru menţinerea unor preţuri reale pentru aceste servicii.

 • Au început lucrările de reabilitare a Transfăgărăşanului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au început lucrările de reabilitare a Transfăgărăşanului

  Echipele de drumari acţionează până peste trei săptămâni pentru a deszăpezi şi repara covorul asfaltic şi parapeţii metalici. Pregătirile vin în întâmpinarea redeschiderii Transfăgărăşanului, programată pentru 1 iulie.

 • De azi vorbim mai ieftin la mobil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De azi vorbim mai ieftin la mobil

  Tarifele pentru apelurile efectuate între reţelele Cosmote, Telemobil (fostul Zapp) şi RDS&RCS sunt mai mici de la 1 iulie. Utilizatorii acestor operatori vor fi taxaţi mai puţin atunci când sună dintr-o reţea în alta. În plus, şi tarifele la telefonia şi internetul în roaming vor fi mai mici.

 • De la 1 iulie se scumpesc medicamentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la 1 iulie se scumpesc medicamentele

  Începând cu 1 iulie, când se va modifica sistemul de compensare, românii vor plăti mai mult pentru medicamente. Cei mai afectaţi de scumpiri vor fi cei care suferă de boli cardiovasculare, cei cu diabet, afecţiuni respiratorii sau cu boli ale sistemului nervos.

 • Bistriţenii cumpără electrocasnice de teama scumpirilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţenii cumpără electrocasnice de teama scumpirilor

  De la anunţarea creşterii cu 5 % a cotei de TVA vânzările magazinelor au crescut spectaculos. Mâine, la ora 10.00, magazinele trebuie să afişeze preţurile modificate. Creşterea ar putea depăşi 5 % din pricina scumpirilor operate deja de engrosişti

 • VIDEO În ce ţară vom trăi după 1 iulie / Vezi schimbările care ne vor sărăci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO În ce ţară vom trăi după 1 iulie / Vezi schimbările care ne vor sărăci

  Normativele care intră acum în vigoare aduc scumpiri pe toată linia, impunând reorganizarea bugetelor atât în firme, cât şi în gospodării. În timp ce patronii anunţă că vor trece costurile în contul clienţilor, sindicatele se aşteaptă la noi disponibilizări. Modificările de azi se vor vedea în sacoşele de cumpărături, pe facturile de întreţinere, în statele de plată ale bugetarilor, dar şi în procedurile de taxare a

 • Sfârşitul tratamentelor pe gratis: lista tarifelor pentru tichetele de sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfârşitul tratamentelor pe gratis: lista tarifelor pentru tichetele de sănătate

  De la 1 iulie, pacientul care se va prezenta la medic pentru tratament va scoate bani din buzunar de două ori: cu şi fără chitanţă. Proiectul Ministerului Sănătăţii prin care se introduce coplata, adică plata suplimentară a serviciilor medicale în schimbul unei chitanţe, a fost depus la Parlament.

Modifică Setările