Stiri despre religie

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Manualele de religie ar trebui să fie în acord cu informaţiile ştiinţifice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manualele de religie ar trebui să fie în acord cu informaţiile ştiinţifice

  Recent, am aflat că a fost întrunire mare pentru stabilirea unor acorduri între reprezentanţii principalelor  culte din ţară şi Ministerul Educaţiei în privinţa stabilirii condiţiilor de elaborare a manualelor de religie pentru clasele a I-a şi a II-a. Nimic rău în asta aş zice la prima vedere, doar că se vrea ca până la toamnă să se elaboreze manuale pentru 11 culte religioase.

 • Pericolul predării religiei în şcoli!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolul predării religiei în şcoli!

  În ciuda controverselor din societatea românească în privinţa predării disciplinei Religie în şcoli şi a modului în care se face această predare, Ministerul Educaţiei Naţionale parcă ţine morţiş să creeze tot mai multă nemulţumire şi neînţelegere privind această latură educaţională extrem de sensibilă pentru oameni.

 • Demnitatea omului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demnitatea omului

  În toiul discuţiilor despre sistemul de sănătate, purtate de regulă în termeni politici şi economici, rămâne neobservată tema propriu-zisă: demnitatea omului. Ce este aceasta? Ce înseamnă să fii demn într-o ţară trecută prin teroarea comunistă? Ne este, la ora actuală, în sistemul sanitar şi nu numai, respectată demnitatea? În fine, mai suntem noi înşine conştienţi de propria demnitate?

Modifică Setările