Stiri despre

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum NU am devenit membru al Uniunii Scriitorilor din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum NU am devenit membru al Uniunii Scriitorilor din România

  Doar o reformă profundă a finanţării instituţiilor de cultură de la noi, prin liberalizarea alocării resurselor asociaţiilor de creaţie (scriitori, artişti şi ale tuturor celor care participă la  producţia culturală), va opri catastrofa cu care ne confruntăm. Existenţa unui Fond Cultural, care să distribuie fondurile pe baza relevanţei intelectuale, sociale şi culturale, prin concursuri transparente şi pe bază de merite, este obligatorie.

 • Microsoft a lansat periferice noi pentru Windows 8
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microsoft a lansat periferice noi pentru Windows 8

  Windows 8 va fi lansat abia la finalul lunii octombrie, dar Microsoft a reîmprospătat deja linia de periferice pentru viitorul său sistem de operare. Aceasta include două noi tastaturi şi două mouse-uri, adaptate pentru interfaţa din Windows 8 sau pentru utilizare împreună cu o tabletă.

 • China trimite o sondă pe Lună anul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China trimite o sondă pe Lună anul viitor

  China a anunţat că vrea să trimită prima sondă pe Lună în a doua jumătate a anului viitor. Acest eveniment face parte dintr-un proiect mai mare al chinezilor care presupune şi construirea unei staţii spaţiale.

 • Liga I: Astra – Steaua, meci cu şapte goluri şi multe răsturnări de situaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liga I: Astra – Steaua, meci cu şapte goluri şi multe răsturnări de situaţie

  Chiar dacă Olimpiada ţine capul de afiş în aceste zile, Liga I îşi consumă etapa a II-a, care a debutat vineri şi se va încheia luni seara. Meciul cel mai interesant al etapei a fost Astra – Steaua, care a avut toate ingredientele unui real spectacol: şapte goluri, greşeli grave în cele două defensive şi răsturnări de situaţie. În final, Steaua a câştigat cu scorul de 4-3.

 • Instagram valorează mai puţin şi integrarea cu Facebook lipseşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Instagram valorează mai puţin şi integrarea cu Facebook lipseşte

  Preşedintele Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că Instagram nu a fost integrată deloc în reţeaua socială, pentru că nu au fost finalizate încă toate detaliile achiziţiei. Între timp, valoarea Instagram deja a scăzut de la cifra de un miliard pe care Facebook a plătit-o.

 • GALERIE FOTO Noul iPhone, tot mai aproape de imaginea finală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Noul iPhone, tot mai aproape de imaginea finală

  Un producător chinez de carcase a făcut publice două imagini cu ceea ce pare a fi imaginea viitorului iPhone. Carcasa respectă toate specificaţiile vehiculate, printre care conector de 19 pini, mufa pentru căşti la baza telefonului şi un ecran alungit de aproximativ 4 inci.

 • Mulaje-autoportret, din propriul sânge  
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mulaje-autoportret, din propriul sânge  

  Artistul britanic Marc Quinn a terminat o serie inedită de autoportrete, denumită sugestiv „Self” („Sine”). Proiectul a fost îmbogăţit la fiecare cinci ani cu câte un bust nou, realizat din propriul sânge îngheţat, informează „Huffington Post”.  

 • VIDEO Google Nexus 7 are probleme grave cu touchscreen-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Google Nexus 7 are probleme grave cu touchscreen-ul

  Tableta Nexus 7 de la Google vine cu un preț mic, dar se pare că și cu probleme. Un videoclip recent arată cum ecranul tacti încetează să mai funcționeze după un timp de utilizare. Soluția temporară este o repornire a dispozitivului în urma căreia ecranul se recalibrează.

 • Vodafone, pierderi pe piața românească și internațională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vodafone, pierderi pe piața românească și internațională

  Vodafone România a pierdut 500.000 de clienți în termen de un an, iar veniturile companiei s-au diminuat cu 4,5% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Operatorul telecom a avut pierderi și la nivel internațional, înregistrând o scădere a veniturilor de șapte procente.