Stiri despre

  32 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum NU am devenit membru al Uniunii Scriitorilor din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum NU am devenit membru al Uniunii Scriitorilor din România

  Doar o reformă profundă a finanţării instituţiilor de cultură de la noi, prin liberalizarea alocării resurselor asociaţiilor de creaţie (scriitori, artişti şi ale tuturor celor care participă la  producţia culturală), va opri catastrofa cu care ne confruntăm. Existenţa unui Fond Cultural, care să distribuie fondurile pe baza relevanţei intelectuale, sociale şi culturale, prin concursuri transparente şi pe bază de merite, este obligatorie.

 • Microsoft a lansat periferice noi pentru Windows 8
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microsoft a lansat periferice noi pentru Windows 8

  Windows 8 va fi lansat abia la finalul lunii octombrie, dar Microsoft a reîmprospătat deja linia de periferice pentru viitorul său sistem de operare. Aceasta include două noi tastaturi şi două mouse-uri, adaptate pentru interfaţa din Windows 8 sau pentru utilizare împreună cu o tabletă.

 • China trimite o sondă pe Lună anul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China trimite o sondă pe Lună anul viitor

  China a anunţat că vrea să trimită prima sondă pe Lună în a doua jumătate a anului viitor. Acest eveniment face parte dintr-un proiect mai mare al chinezilor care presupune şi construirea unei staţii spaţiale.

 • Liga I: Astra – Steaua, meci cu şapte goluri şi multe răsturnări de situaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liga I: Astra – Steaua, meci cu şapte goluri şi multe răsturnări de situaţie

  Chiar dacă Olimpiada ţine capul de afiş în aceste zile, Liga I îşi consumă etapa a II-a, care a debutat vineri şi se va încheia luni seara. Meciul cel mai interesant al etapei a fost Astra – Steaua, care a avut toate ingredientele unui real spectacol: şapte goluri, greşeli grave în cele două defensive şi răsturnări de situaţie. În final, Steaua a câştigat cu scorul de 4-3.

 • Instagram valorează mai puţin şi integrarea cu Facebook lipseşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Instagram valorează mai puţin şi integrarea cu Facebook lipseşte

  Preşedintele Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că Instagram nu a fost integrată deloc în reţeaua socială, pentru că nu au fost finalizate încă toate detaliile achiziţiei. Între timp, valoarea Instagram deja a scăzut de la cifra de un miliard pe care Facebook a plătit-o.

 • GALERIE FOTO Noul iPhone, tot mai aproape de imaginea finală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Noul iPhone, tot mai aproape de imaginea finală

  Un producător chinez de carcase a făcut publice două imagini cu ceea ce pare a fi imaginea viitorului iPhone. Carcasa respectă toate specificaţiile vehiculate, printre care conector de 19 pini, mufa pentru căşti la baza telefonului şi un ecran alungit de aproximativ 4 inci.

 • Mulaje-autoportret, din propriul sânge  
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mulaje-autoportret, din propriul sânge  

  Artistul britanic Marc Quinn a terminat o serie inedită de autoportrete, denumită sugestiv „Self” („Sine”). Proiectul a fost îmbogăţit la fiecare cinci ani cu câte un bust nou, realizat din propriul sânge îngheţat, informează „Huffington Post”.  

 • VIDEO Google Nexus 7 are probleme grave cu touchscreen-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Google Nexus 7 are probleme grave cu touchscreen-ul

  Tableta Nexus 7 de la Google vine cu un preț mic, dar se pare că și cu probleme. Un videoclip recent arată cum ecranul tacti încetează să mai funcționeze după un timp de utilizare. Soluția temporară este o repornire a dispozitivului în urma căreia ecranul se recalibrează.

 • Vodafone, pierderi pe piața românească și internațională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vodafone, pierderi pe piața românească și internațională

  Vodafone România a pierdut 500.000 de clienți în termen de un an, iar veniturile companiei s-au diminuat cu 4,5% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Operatorul telecom a avut pierderi și la nivel internațional, înregistrând o scădere a veniturilor de șapte procente.

 • VIDEO Dezbaterile despre eutanasie continuă în Franța  
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dezbaterile despre eutanasie continuă în Franța  

  În dezbaterea despre eutanasie din Franța se întrevede cu greu o decizie finală, deoarece autoritățile își schimbă în permanență opinia cu privire la „dreptul de a muri”, informează cotidianul „Le Monde”.  

 • Phishing-ul, cea mai mare creștere de până acum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Phishing-ul, cea mai mare creștere de până acum

  Site-urile de înșelătorie online au ajuns la cel mai mare număr din toate timpurile, fapt care arată că phishing-ul rămâne o metodă foarte folosită și destul de productivă pentru hackeri. Cele mai multe astfel de pagini web sunt din Statele Unite ale Americii.

 • Microsoft, lansări pentru fiecare lună de toamnă. Windows 8 pe 26 octombrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microsoft, lansări pentru fiecare lună de toamnă. Windows 8 pe 26 octombrie

  Microsoft a anunțat că Windows Phone 8 va fi lansat oficial în noiembrie, iar Windows 8 la finalul lunii octombrie. Cel din urmă este primul sistem de operare de la Microsoft care va funcționa și pe tablete. Utilizatorii vor avea la dispoziție două interfețe, cea clasică și cea „Metro”, lansată în 2010 cu Windows Phone 7.

 • VIDEO Antrenorul celui mai rapid maratonist din Statele Unite este Dumnezeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Antrenorul celui mai rapid maratonist din Statele Unite este Dumnezeu

  Atletul Ryan Hall care a stabilit un record american la maratonul din 2010 și care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra, susține că Dumnezeu este singurul său antrenor. „Eram un atlet, care din întâmplare era și creștin. Am nevoie să devin un creștin care din întâmplare este și atlet”, susține Hall.

 • Francezii cenzurează căutările Google
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Francezii cenzurează căutările Google

  Curtea Supremă de Justiție din Franța a decis că Google trebuie să cenzureze anumite cuvinte care ar putea duce către materiale piratate. Printre acestea s-ar regăsi „torrent”, „rapidshare” și „megaupload”, iar neafișarea lor în câmpul de căutare ar reduce rata pirateriei.

 • Facebook verifică mesajele private ale utilizatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook verifică mesajele private ale utilizatorilor

  Facebook scanează automat posturile și mesajele utilizatorilor pentru a identifica posibilele cazuri de pedofilie. Dacă sistemul găsește ceva suspicios care este confirmat de către un angajat, măsurile luate pornesc de la interzicerea accesului la rețea, până la anunțarea autorităților.

 • VIDEO
Ericsson: În viitor, internetul ne va trece prin corp 
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ericsson: În viitor, internetul ne va trece prin corp 

  Ericsson testează o tehnologie nouă , prezentată pentru prima oară la Târgul de Tehnologie din Las Vegas (CES 2012), prin care corpul uman devine un transmiţător de semnal Wi-Fi, iar palmele devin o antenă sau un transmiţător. 

 • Butonul “want” de la Facebook, o oportunitate imensă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Butonul “want” de la Facebook, o oportunitate imensă

  Facebook pregătește butonul de “want”. Acesta va fi utilizat atât de companii, pentru a vedea ce impact au produselor lor, cât și de industria publicitară, pentru a furniza anunțuri specifice dorințelor utilizatorilor. Dar există oportunități și pentru dezvoltatorii de aplicații.

 • Clienții Cosmote, ținta unei tentative de fraudă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clienții Cosmote, ținta unei tentative de fraudă

  Abonații Cosmote au fost victimele unei tentative de phishing astăzi. Aceștia au primit un e-mail cu subiectul “Noul plan tarifar Cosmote Uni-Euro” în care erau sfătuiți să sune la un număr de telefon cu suprataxă pentru mai multe detalii.

Modifică Setările