Vladimir Stoicescu

Pilot Comercial

Îmi este greu să scriu despre acest subiect fără a publica informaţii sensibile, însă voi încerca să vă dau o idee fără a elucida procedurile din interiorul cabinei de pilotaj. Este important să menţionez că mulţi piloţi americani zboară înarmaţi până în dinţi. Nu este un secret, este informaţie facută publică, pentru a schimba planurile oamenilor ce vor să facă rău.

Am securizat aeronava, am coborât, mi-am aranjat pelerina de Superman şi, în stilul meu caracteristic, mi-am ridicat pantalonii până la genunchi, pentru a deveni cât mai „sexy”, apoi, spre deliciul fratilor piloti, am făcut semnul autostopiştilor de pretutindeni, către aeronavele ce treceau pe lângă mine.

Afirmaţiile din cuprinsul acestui articol se bazează pe informaţia raportată de ziarul Adevărul şi de alte agenţii de presă, dacă aceaste informaţii se vor dovedi ulterior ca fiind lipsite de adevăr, îmi cer iertare. Este, evident, prea devreme să tragem concluzii definitive, un accident aviatic este un eveniment foarte complex, a cărui înţelegere necesită timp şi foarte multă răbdare.

Modifică Setările