Vlad Epurescu

Analist sector energetic

Cea mai mare operaţiune urbană are loc la Bucureşti. O super autostradă va fi construită şi va începe din Piaţa Victoriei, va trece printr-un tunel, apoi urcă, iese de pe orbita Pământului, străbate planeta Uranus, ocoleşte o gaură neagră şi ajunge fix în Galaxia Gutenberg. O terminăm într-un an, la timp cât să nu ne prindă Apocalipsa din data de 21.12.2012 şi să fugim în spaţiu pe patru benzi.

Râsu' plânsu'. Aşa se numeşte o poezie scrisă de Nichita Stănescu. Cine? Ăsta a murit demult, nu mai e la modă. Acum e Păunescu. A murit Păunescu! Noi, ăştia mai tineri, fuga-fuguţa ne-am dus la "Gugal". P-a-u-n-e-s-c-u A-d-r-i-a-n. Am tastat fiecare literă cu mare atenţie, acum să dăm repede "sarci". Repede-repejor să memorăm două titluri de poezii, să nu părem proşti atunci când o să ne întrebe tovarăşii pe stradă d

Fragmentul video postat pe Youtube din filmul The Circus (1928) în care a jucat Charlie Chaplin, unde, chipurile, o femeie este surprinsă vorbind la un telefon mobil, demonstrează cât de ușor putem să fim manipulați.

Ana Porgras a câştigat medalia de aur iar Diana Chelaru a luat argint la Campionatele Mondiale de gimnastică. Cu greu am aflat, întrucât ştirea bombă a zilei de ieri şi, se pare că şi a celei de azi, este aceea că Mutu s-a luat la bătaie din nou prin barurile din Florenţa. Apropo, gimnastele sunt din ţara unde se construiesc săli de sport la comandă politică şi care, multe din ele, nici nu sunt funcţionale.

La TVR, pare-se că trebuie ca sportivii noştri de valoare să pună bani mână de la mână pentru ca fanii lor să îi poată urmări. Băi Bute, nu puteai să rămâi tu în Românica, să te muţi în Rahova şi să te baţi pe stradă ca perversu' de pe Târgu Ocna?

Vezi mai multe