Ştefan Vlaston

Profesor

Inevitabilul s-a produs. DNA acuză frontal Guvernul României.  „Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă pentru a introduce un criteriu de incompatibilitate care să-l dea jos pe un vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, în urma influenţei altui membru al conducerii ASF, Marian Mârzac, care urmărea să protejeze astfel interesele firmei de asigurări Carpatica” acuză procurorii DNA.

Există în viaţă evenimente excepţionale care dau măsura competenţei, performanţei, empatiei conducătorilor aflaţi în slujba semenilor săi. Pentru Ponta sunt multe astfel de evenimente, cele mai recente fiind accidentul aviatic din Munţii Apuseni şi operaţia de deszăpezire a ţării, sufocate de viscol şi zăpadă.

Incredibil. Stupefiant. Preiau aici informaţia difuzată de Robert Turcescu, în urma unei investigaţii jurnalistice, „Aura murea, Victor Ponta chefuia“, pornită de la o informaţie produsă de Mihail Neamţu. Luni seară, informaţiile referitoare la accidentul de avion tocmai produs în Munţii Apuseni erau neclare.

Vezi mai multe