Simona Chirciu

Jurnalist Adevărul

Copiii au tot felul de curiozităţi. Dacă îţi deschizi sufletul şi alegi să trăieşti momentul când eşti cu ei, ai atât de multe de câştigat. Copiii sunt adorabili şi delicioşi. Da, ne pun răbdarea şi nervii la încercare, dar dacă îţi sunt dragi, înveţi să devii asertiv şi să înţelegi că din relaţia cu ei, tu, ca adult ai foarte mult de câştigat.

După ce azi-noapte nu am reuşit să dorm prea mult sau prea bine şi m-am trezit de vreo trei ori, cu (ne)dorinţa de a vomita, azi-dimineaţă, în drum spre birou, a trebuit să suport şi vântul nărăvaş şi pe un şofer de camion care nu ştie că nu este ok să acostezi femei necunoscute pe stradă.

Ştiţi cum este când la finalul zilei, deşi îţi vine să te faci rulou şi să dormi un secol, totuşi alegi să mergi în parc pentru că un prieten bun îţi lansează invitaţia şi nu ar fi frumos să îl refuzi? Doar a zburat 800 de km ca să te vadă. Ei bine, nu poţi să te fofilezi şi nici să te faci rulou, se mai întâmplă! Aşa că ieşi, te bucuri să îl vezi, deşi caşti de 30 de ori pe minut.

Vezi mai multe