Sebastian Rusu

Jurnalist de politică externă

Preşedintele SUA, Joe Biden va trata criza pandemică şi mai ales consecinţele sale la nivel economic, social, politic şi de autoritate internaţională cu instrumentele necesare abordării intelectuale a unui război, mi-a declarat într-un interviu analistul de politică externă H.D. Hartmann, Content Director DefenseRomânia.ro.

Termenul de cyberbullying se foloseşte doar atunci când părţile implicate sunt copii sau adolescenţi, devenind extensia virtuală a bullying-ului, pe care îl putem defini ca fiind abuzul psihologic comis prin acte de hărţuire transmise prin tehnologiile de informare şi comunicare, de către persoane pentru care regulile de bun simţ şi comportamentul în societate sunt nule, mi-a declarat într-un interviu psihologul Lucia Şireanu.

Raportul GLOBSEC 2020 relevă o predispoziţie a circa 43% din populaţia României la teorii ale conspiraţiei, iar această situaţie reprezintă un teren fertil pentru operaţiunile de influenţă malignă şi a campaniilor de dezinformare pe tema vaccinării şi a Covid-19, mi-a declarat într-un interviu, expertul LARICS, sociologul Nicolae Ţîbrigan.

AUR are meritul că a ajuns la un scor de 10 % şi a eliminat ruşinos de pe scena politică nişte politicieni cu greutate (Traian Băsescu, Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu), iar semnalul a fost dat de diasporă unde AUR s-a poziţionat pe locul al doilea, mi-a declarat, într-un interviu regizorul şi omul de afaceri Bobby Păunescu.

Vizita preşedintelui României Klaus Iohannis la Chişinău este una firească după cinci ani de răceală ca urmare a poziţiilor anti-româneşti ale fostului preşedinte al R.Moldova, Igor Dodon, şi imagologic are rolul de a scoate simbolic din izolarea diplomatică statul frate dintre Prut şi Nistru la începutul mandatului preşedintelui recent învestit Maia Sandu.

Modifică Setările