Sebastian Burduja

Antreprenor

Epidemia de coronavirus a ajuns în Europa, mai exact într-o regiune din Italia unde sunt stabiliţi aproximativ 200.000 de români. Acesta a fost şi momentul în care subiectul a explodat în România. Dincolo de precauţia şi seriozitatea cu care trebuie să tratăm acest subiect, trebuie să ne păstrăm calmul şi să separăm adevărul de manipulare. Cu orice preţ.

Am învăţat în 12 ani de America unele lecţii simple. Prima este să nu mă plâng niciodată. A doua este sa mă ridic şi să stau cu spatele drept, chiar dacă este să cad iarăşi şi să muşc din asfalt. A treia este sa nu renunţ niciodată la luptă. Sunt zile lungi şi nopţi grele, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă.

  • Sebastian Burduja a publicat un nou articol acum 2 luni

    Una dintre puţinele certitudini în vremurile complicate pe care le trăim este aceea că suntem într-un moment de inflexiune. Un exerciţiu de analiză obiectivă ne arată că, în ultimii ani, printre toate aceste fenomene politice, sociale şi economice complicate (pandemie, post-pandemie, inflaţie, criză energetică, ascensiunea extremismului, război lângă graniţele noastre), România şi-a jucat foarte bine cărţile.

Vezi mai multe
Modifică Setările