Sebastian Burduja

Antreprenor

În ceea ce priveşte situaţia de la Roşia Montană nu există nuanţe de gri. Cei care sunt în favoarea proiectului nu realizează răul iremediabil pe care îl fac României şi dezastrul pe care îl lasă moştenire tinerilor din zilele noastre. LSRS a lansat un comunicat pe această temă. Vă invit să îl parcurgeţi mai jos.

Marea Serbare de la Putna şi primul Congres al Studenţilor Români de Pretutindeni au avut un rol major în procesul de coagulare a generaţiei 1871 în jurul unor valori şi obiective comune.  Exemplul acelor zile istorice se distinge prin sentimentele de unitate şi responsabilitate pe care le-a generat, într-un moment esenţial al istoriei României.

Pas cu pas, va trebui să ne recăpătăm încrederea în noi înşine şi în forţa noastră colectivă. Ajunge să privim în istorie şi către exemplele de succes de astăzi: nimic nu se poate fără încredere, speranţă şi unitate. Numai aşa, într-o bună zi, eliberaţi de obsesiile trecutului, de fatalismul dezarmant şi de constrângerile scepticismului cronic, vom putea să construim împreună.

  • Sebastian Burduja a publicat un nou articol acum 5 zile

    „Nu-mi pasă de pietrele ce mi se aruncă în viaţă, îmi pasă de piatra ce se va pune pe mormântul meu”. Este unul dintre citatele mele preferate din moştenirea pe care o avem de la Ionel Brătianu, probabil cel mai mare om de stat din istoria României moderne. Şi care este definitorie pentru rolul şi misiunea lui, într-o lume la fel de cinică şi în vremuri mult mai grele.

Vezi mai multe
Modifică Setările