Sebastian Burduja

Antreprenor

Au trecut mai bine de 60 de ore de la tragedia din Clubul Colectiv. 60 de ore infinit de dureroase. 60 de ore cu răni adânci, lacrimi şi lumânări. 60 de ore marcate de sentimentul că trăim neputincioşi un coşmar colectiv din care vrem să ne trezim şi să ne dăm seama că totul e de fapt bine. Vrem să dăm timpul înapoi şi să fim acolo măcar cu câteva clipe înainte de scânteia fatală şi să urlăm „afară ACUM, oameni buni!”

Pe 8 ianuarie, am avut onorea de a deschide Gala Studenţilor Români din Străinătate, ediţia a VI-a, în calitate de Preşedinte Fondator al Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS). Alături de cei peste 1.000 de invitaţi, am facut cunostinţă cu 38 de finalişti şi 9 laureaţi. Totodată, am prezentat câteva direcţii majore pentru Fundaţia CAESAR în 2015. Iată discursul pe care l-am susţinut cu această ocazie.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) şi Fundaţia C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români) îşi exprimă profunda indignare şi îngrijorare faţă de modul în care s-a desfăşurat primul tur al alegerilor prezidenţiale din data de 2 noiembrie 2014.

  • Sebastian Burduja a publicat un nou articol acum 6 zile

    „Nu-mi pasă de pietrele ce mi se aruncă în viaţă, îmi pasă de piatra ce se va pune pe mormântul meu”. Este unul dintre citatele mele preferate din moştenirea pe care o avem de la Ionel Brătianu, probabil cel mai mare om de stat din istoria României moderne. Şi care este definitorie pentru rolul şi misiunea lui, într-o lume la fel de cinică şi în vremuri mult mai grele.

Vezi mai multe
Modifică Setările