Răzvan Vasile

Matematician; Scriitor

Salut, Codrin! Ţi-am citit scrisoarea. Interesantă. Am citit-o şi recitit-o cu atenţie. Mi-ai adresat-o mie, dar per se ai scris-o pentru tine. Acele rînduri erau, de fapt, un monolog interior. Unul foarte tumultos, care lăsa să se vadă un om măcinat de povara destinului. Un om care simte că a pierdut întîlnirea cu măreţia.

Urmează o lună de foc. Dragnea pregăteşte asaltul final asupra Justiţiei, sub forma amnistiei generale prin OUG. Acest atac va veni rapid, la sfîrşit de septembrie, cînd lumea va fi orbită de referendumul pentru familia tradiţională. Cu toate acestea, Dragnea s-a sinucis politic, în încercarea disperată de a scăpa de puşcărie: i-a oferit candidatura la preşedinţie lui Tăriceanu. Acest lucru nu va fi niciodată acceptat de PSD.

Nu trecuseră nici 3 zile de cînd îl numisem pe Dragnea cadavru politic viu, cînd îl aud cum se victimizează, şi cum a supravieţuit el atentatului celor patru asasini periculoşi, anume cele patru ţestoase ninja: Raphael, Leonard, Michelangelo şi Donatello. Disperarea îl împinge pe criminalul Dragnea la fabulaţii schizofrenice. Totuşi, va urma asaltul final împotriva Justiţiei. Trebuie să #rezistăm!